Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skiti : Skiciorek, Skitek i Skitul Skitulek Skiciątko Kretyn(jak cos zrobi nie po mojej mysli) Gupek (nie głupek) Śmierdziel Niuszek-Śmierdziuszek

Babcia nie umi wypowiedziec Skiti to mówi Kiwi:D

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zbiorowo to :
futra, burki, kundle, pchlarze, cholery, brudasy, poparancE, głupeczki, dziki
Diego:
diegulec, dieguś, diegowaty, ty klocu, wariacie, prosiaku(chrumka, chrapie, dmucha, gwiżdże itp. )
Joko:
jokuś, jokulec, jokówna, jokoono, jolka, ewentualnie śmirdzielu, brudasie, czorcie niemyty.
Niagara:
ruda, rudzielec, małpiszon, wstreciuch, niagarucha, niagarulcia, niunia

TZ ma swoje wersje ale wszystkim nie pomnę, często też jest niecenzuralnie :diabloti:, aczkolwiek takim tonem jak by im miłość wyznawał :evil_lol:

Obcy z kolei reagują tak:
"aaaaaaaa! pani wezmie te bydlaki!(joko i diego zachowują się nienagannie), o jaka śliczna psinka(o drącej morde spanielce:razz:)

Posted

O mojej Dori:
Dorcia, Dori, Doriszon, Dorianka, Dorinka, Dorula, Dorciaczek, Dorciunia, Szczur, Brudas, Czarnuch hehe to jak się wytarzała w węglu :P , Sikacz jak się z nami wita to sika, Dora, Głupek, Kundel, Kundlica zapchlona, Dorunia, Dorotka (pierwotne jej imię), a i ostatnio Pierdzioch hehe z samej nazwy wiadomo :D :evil_lol:

Posted

Ja na moją Fredzię wołam:
[LIST]
[*]Cielak
[*]Fredka
[*]Cielakowa Panienka
[*]Fred
[*]Fryderyk
[*]Chopin(wiem, to nie jest normalne)
[/LIST]I to by było na tyle :cool1:.

Posted

na 3 suki wołam zbiorczo "baby" albo "dziewczynki" ale sprawa się skomplikowała bo od miesiąca doszedł chłopak:evil_lol:.
Co prawda na "baby" też reaguje , zwłaszcza jak zwołuje towarzystwo do misek ale jakoś mi głupio...
Chyba zmienię na "banda";)

Posted

taks napisał(a):
na 3 suki wołam zbiorczo "baby" albo "dziewczynki" ale sprawa się skomplikowała bo od miesiąca doszedł chłopak:evil_lol:.
Co prawda na "baby" też reaguje , zwłaszcza jak zwołuje towarzystwo do misek ale jakoś mi głupio...
Chyba zmienię na "banda";)

To ja idę na łatwiznę i wołam "psyyyyyyyyyy!" :evil_lol:

Posted

Ja na Grację wołam Gracoperz, Gracusia, Gracyjka, Gacek, Rybko, Smrodku (jak nadchodzi czas, że wypadałoby ją wykąpać), Potworze, Terierzysko i wściekła yora.
Na Tinę - Pinczard, Pińczyk, Puńczyk, Ruda, Nutra i pieszczotliwie Gnojku :eviltong:
A zbiorowo to wołam dziewczyny albo dziołchy ;)

Posted

mój nazywa się Mailo, ale rzadko używamy tego imienia bo wszyscy wolą wołać na niego Maniek lub zdrobniale Maniuś, a śmieszne jest w tym wszystkim to,że przecież Maniek to zdrobniale od imienia Marian ;)

Posted

Daja_ napisał(a):
"debilu! Noga! " :diabloti:

Ja na swojego debilku albo downie kochany :diabloti:
Mój sąsiad woła za to Szarik :evil_lol:

Posted

[quote name='Duch Quattra']Moja sunia to Niunia a najczęściej bunia, punia, gruba, siuśka(bo ma nietrzymanie moczu)
Mam jeszcze psiaka ze schronu Frytz mu daliśmy a wołamy frycelek, fryczysław,rudy.[/QUOTE]

Fryczysław fajne, takie majestatyczne :D:loveu:

Posted

Mój wabi sie Neron ale czesto mówi się do niego : Neruś , Nerka , Nefron , Nerusia , ojciec mówi na niego jak jest grzeczny mój aniołku a jak coś zrobi to co za bydle hehehe a dzieciaczki to najczęściej Telon i Nenon :D

Posted

Owczar mojego brata(ON) to Bruner(nazwal go tak specjalnie zeby wolac Bruner ty swinio jak cos zbroi)
Owczarka rodzicow(ONKA) to Haidi ale bywa tez Nusia albo Hajdulinka jak jest milutka albo ADHaidi jak dostaje swira.