Ola la Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 nie chce zapeszac;)hih byc moze jutro bedzie grzal pupke w nowym domu w Krakowie Quote
Ola la Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [SIZE="3"]Ciotki Maluszek juz w nowym domu!!!!!!!!!!!!!! tu krotka relacja smsowa.Czekam teraz na fotki malucha z nowego domku;) Własnie wracamy do krakowa,Maluszek-zwany w schronisku Maleństwem:)jest boski,na poczatku sie bał,ale teraz chrapie mi na kolanach:)jazda samochodem bardzo mu pasuje,ma tez pierwszego nowego kolege(ogromnego labradora moich przyjacioł)za kilka dni napisze maila i wysle kilka zdjec MALUSZKA w slicznych czerwonych szelkach.Pozdrawiam i dziekuje bo Quote
__Lara Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Ola la']Ciotki Maluszek juz w nowym domu!!!!!!!!!!!!!! tu krotka relacja smsowa.Czekam teraz na fotki malucha z nowego domku;) super :multi::multi::multi::multi: ledwo na wątek weszłam, a już jest domek :loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Ola la Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 __Lara napisał(a):super :multi::multi::multi::multi: ledwo na wątek weszłam, a już jest domek :loveu::loveu::loveu::evil_lol: nio:multi: jejku gdyby kazdy watek byl taki.Gdyby dobrych ludzi ,dla ktorych wiek i wyglad psa sie nie liczy bylo wiecej....... Quote
Jasza Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 :multi::multi::multi: Szczęścia i zdrówka dla Maleństwa! Quote
Kisiaraf Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Czyli zwijać kramik z ogłoszeniami? Świetnie!!!!! Dzięki Olala Quote
psiama Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts