Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do 15 przyjmują jeszcze zgłoszenia, więc musimy uzbroić się w cierpliwość.
Mam nadzieję, że do czasu Kowna Tosiek wróci do jako takiej sprawności po kontuzji więzadła kolanowego i uszkodzeniu torebki stawowej...

Posted

jak coś dadzą, to pewnie dopiero za tydzień w poniedziałek. też sprawdzam ;)
choć czekolada zapewne sama będzie, ale jestem ciekawa, do którego sedziego powędrujemy.

Posted

narisowa napisał(a):
jak coś dadzą, to pewnie dopiero za tydzień w poniedziałek. też sprawdzam ;)
choć czekolada zapewne sama będzie, ale jestem ciekawa, do którego sedziego powędrujemy.

Zapewne i Twoja czekolada i mój rudy będą u tego samego sędziego. Szczerze mówiąc mam nadzieje na Ż.Povilaitiene :)
My się szykujemy, bo Taresiowi już coraz lepiej :)

Posted

Ja mam "do wyboru" 2 sędziów: N. Nakrosiene i V. Baranauskas. Obydwoje z Litwy i - szczerze mówiąc - fajnie by było, gdyby i jeden i drugi sędzia nas posędziował. Tak dla zabawy;) Ale tak na powaznie - obojętnie na którego z nich trafię - będe zadowolona:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Jagoodka']Zapewne i Twoja czekolada i mój rudy będą u tego samego sędziego. Szczerze mówiąc mam nadzieje na Ż.Povilaitiene :)
QUOTE]

nadzieje - nadziejami, a nas sędziuje Natalia Nekrosiene !!!
coś pozmieniali, tylko info na oficjalnej stronie nie dali

Posted

Jagoodka napisał(a):
Skąd wiesz??
Co to w ogóle za sędzina? wiesz jak sędziuje?

nie wytrzymałam i napisałam do nich z zapytaniem o sedziego, to mi odpowiedzieli. u tej sedziny byłam, narik wygrał, więc niewiele mogę powiedzieć ;)
sympatyczna, a poza tym to nie wiem, bo przecież ja zawsze nieprzytomna na ringu ;)

Posted

Jagoodka napisał(a):
A no jakoś to będzie :)
I tak pewnie konkurencji nie będziemy mieć ani Ty ani ja :P

no właśnie i tego się obawiam....
jest w sędziach opisana, chyba na 5 czy 6 stronie.

Posted

hejka

czy moze ktos wie co sie stało z sedziami - wg info cała I grupe ma sedziowac jeden sedzia a po rozpisce na ringi okazuje sie ze jestesmy na dwóch roznych ringach :( przeciez sedzia sie nie rozdwoi :))

nie ma nic napisane kto w sobote bedzie sedziowac na ringu 1 a kto na drugim - czy ja poprostu czegos nie widze ??

Posted

Nas nie ma na liście wystawców!!!
Zgłoszenie wysłane i opłacone w terminie!!
Napisałam do nich maila z kopią maila ze zgłoszeniem z 24.12- ciekawe co odpiszą.
Radzę im, żeby dopisali psa, bo jak nie to...

Posted

U nas konkurencja dopisała - zgłoszonych 11 basków.

Ale zapomniałam zapisac Felkę do weteranów, eh...
No i nadal nie wiem, który z sędziów będzie nas oceniał: czy V. Baranauskas czy N. Nekrosiene...

Pzdr.

Posted

Asiaczku, Ty pewnie masz katalog z grudniowego Wilna - możesz mi sprawdzić arentyny - pisałam już w wątku Wilno grudzień, ale nie wiem czy tam jeszcze zagladasz

Posted

Basik napisał(a):
Asiaczku, Ty pewnie masz katalog z grudniowego Wilna - możesz mi sprawdzić arentyny - pisałam już w wątku Wilno grudzień, ale nie wiem czy tam jeszcze zagladasz

Właśnie przed chwilą tambyłam:)
Ale jest problem - nie mogę znaleźć katalogu z wilna, nie wiem, gdzie on może byc...

Pzdr/