Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja sunia upaćkała sie niebieska plakatówką, miejsce dość trudne do wyczyszczenia bo okolice ucha i pyszczka. Jest za mała na kapiel a waciki z szamponem, mleczkiem do demakijarzu czy nawet namoczone woda z wszechmocnym Ludwikiem nie skutkują - jeszcze bardziej rozmazały niebieską farbke. Czym to zmyć?? :o

Posted

Sluchaj - dlaczego jest za mala, zeby psine wykapac??? Jesli jest taka potrzeba - to ja kap. Ile ona ma??? Wyobraz sobie, ze moj szczeniak zostal wykapany kiedy mial 3.5 miesiaca, bo tego wymagala koniecznosc.kiedys kapalam mieisecznego szczeniaka, rowniez oczywiscie nie dla urody psa, a koniecznosci. Musisz pamietac jednak, by psa nie przeziebic. A myslisz, ze stosowanie u psa Ludwika (plynu do mycia naczyn) jest bezpiecznijesze, niz kapiel?

Posted

Briana ma 8 tygodni, nie chciałam jej zaszkodzić tym ludwikiem ale nic innego nie przyszło mi do głowy, wiem wiem głupi pomysł :P kapiel sie odbyła ku zadowoleniu małej bo "rozpluskała" sie na całego :fadein: