Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maks i Spark napisał(a):
No własnie, jakich namiar na nocleg by się przydał....

też podpinam się pod prośbę - może ktoś coś poleci?? jedziemy z dzieckiem, więc muszę coś sensownego znaleźć:roll:

• 4 weeks later...
Posted

słuchajcie - mam pytanie - czy "reg.number" w formularzu zgłoszeniowym to numer rejestracyjny psa czy numer rodowodu???[FONT=MyriadPro-It-Identity-H][FONT=MyriadPro-It-Identity-H][SIZE=1]
[/FONT][/FONT]

Posted

Ja jade na dwa dni i mam miejsce więc jeśli masz ochotę zapraszam.
Hotel już mam klepnięty pod Brnem mogę sprawdzić czy są jeszcze wolne pokoje. Ja rezerwowałam dwójkę bo jedziemy we dwie z 3 rudymi (ale auto to bus - więc spoko miejsca dużo)

Posted

[quote name='Tecia']Ja jade na dwa dni i mam miejsce więc jeśli masz ochotę zapraszam.
Hotel już mam klepnięty pod Brnem mogę sprawdzić czy są jeszcze wolne pokoje. Ja rezerwowałam dwójkę bo jedziemy we dwie z 3 rudymi (ale auto to bus - więc spoko miejsca dużo)
Tecia wysłałam Ci PW :)

Posted

a dasz namiar na hotel? też jedziemy na dwa dni..zawsze przyjemniej w polskim towarzystwie :)
ja właśnie zrobiłam przelew za brno - mój zagraniczny debiut przelewowy!! mam wielką nadzieję że pieniądze dotrą do miejsca przeznaczenia :/