Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam nadzieję, ze ta chętna dziewczyna zadzwoni.

Co do fretki, to nie wiele będę mogła jej powiedzieć... w schronisku Sasza widuje codziennie szczury, nie wiem jednak czy na nie poluje czy olewa...

Posted

Sylwia K napisał(a):
mam nadzieję, ze ta chętna dziewczyna zadzwoni.

Co do fretki, to nie wiele będę mogła jej powiedzieć... w schronisku Sasza widuje codziennie szczury, nie wiem jednak czy na nie poluje czy olewa...

Rozumiem, że jakaś dziewczyna na Nk napisała że by sukę wzięła tylko jak ona z Fretką? Jeśli z kotami suka ok, to z fretką też nie powinno byc problemów. Szczur tu nie jest dobrym porównaniem, bo jest od fretki dużo mniejszy.

Posted

spokojnie dziewczyny - jeśli jej zależy na psie to wg mnie normalne jest, że zadzwoni ponownie :) ja też nieraz nie odbieram bo np nie mogę w danej chwili z różnych powodów :)

jestem dobrej myśli...

Posted

Na moim koncie są w tej chwili 32 złote z allegro Saszy.

Sylwio K! Rozumiem, że kroi się dom dla Saszy, że ma sie odbyć wizyta przedadopcyjna i mam nadzieję że wypadnie ona pomyślnie.
Nie uwżam jednak, że oznacza to, że mozna już wątek Saszy porzucić.
W moim odczuciu, skoro wątek założyłaś i jesteś osobą, która ma bazpośrednią styczność z psem, dostęp do psa itd, powinnaś troszkę prężniej go prowadzić, podrzucać, zapraszac innych, albo przynajmniej w ogóle na niego zaglądać.

Posted

Dziś już czwartek, co raz bliżej do niedzieli i odwiedzin potencjalnych chętnych.
W niedzielę proszę wszystkich o trzymanie kciuków za Saszę.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...