siekowa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Zobaczcie komentarze pod zdjęciem Saszy http://nasza-klasa.pl/profile/26096038/gallery/album/10/302
Dzika_Figa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 nie mam profilu na nk, więc nie mogę zobaczyć..
obraczus87 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Pytałam dwie fundacje - odmówiły :( ale jutro zapytam jeszcze jedną i zobaczymy. Siekowa - komentarze super :) mam nadzieje, że cos z tego wyjdzie konkretnego!
Sylwia K Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 mam nadzieję, ze ta chętna dziewczyna zadzwoni. Co do fretki, to nie wiele będę mogła jej powiedzieć... w schronisku Sasza widuje codziennie szczury, nie wiem jednak czy na nie poluje czy olewa...
Dzika_Figa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Sylwia K napisał(a):mam nadzieję, ze ta chętna dziewczyna zadzwoni. Co do fretki, to nie wiele będę mogła jej powiedzieć... w schronisku Sasza widuje codziennie szczury, nie wiem jednak czy na nie poluje czy olewa... Rozumiem, że jakaś dziewczyna na Nk napisała że by sukę wzięła tylko jak ona z Fretką? Jeśli z kotami suka ok, to z fretką też nie powinno byc problemów. Szczur tu nie jest dobrym porównaniem, bo jest od fretki dużo mniejszy.
Leyla Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ta dziewczyna zainteresowana dzwoniła ,ąle pisze ,że ktoś ją zrzuca i nie może pogadać!!!! napisała komentarz pod zdjęciem
pietrucha204 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 spokojnie dziewczyny - jeśli jej zależy na psie to wg mnie normalne jest, że zadzwoni ponownie :) ja też nieraz nie odbieram bo np nie mogę w danej chwili z różnych powodów :) jestem dobrej myśli...
Sylwia K Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 dziś tylko 2 numery do mnie dzwoniły po południu, pewnie to obie dziewczyny z nk każda dzwoniła tylko raz
pietrucha204 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 w pospiechu przeczytałam, że 2 razy jeden numer ;/ a zastrzeżone czy wyświetlił się numer? może dasz radę oddzwonić :)?
Sylwia K Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 napisałam do nich na nk to nie były zastrzeżone numery
Dzika_Figa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ktoś kupił cegiełkę! Jedną, ale dla mnie to wielki krok do przodu. Napisałam do Pani, ze bardzo dziękuję i zobowiązuję się informowac ją o dalszych losach suczki
Dzika_Figa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 I kolejne cztery kroki (cztery cegiełki) uff, jakoś mi lepiej w życiu nagle...
Sylwia K Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 wizyta przeniesiona na niedzielę (coś nagłego zainteresowanym wypadło)
Dzika_Figa Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Na moim koncie są w tej chwili 32 złote z allegro Saszy. Sylwio K! Rozumiem, że kroi się dom dla Saszy, że ma sie odbyć wizyta przedadopcyjna i mam nadzieję że wypadnie ona pomyślnie. Nie uwżam jednak, że oznacza to, że mozna już wątek Saszy porzucić. W moim odczuciu, skoro wątek założyłaś i jesteś osobą, która ma bazpośrednią styczność z psem, dostęp do psa itd, powinnaś troszkę prężniej go prowadzić, podrzucać, zapraszac innych, albo przynajmniej w ogóle na niego zaglądać.
Sylwia K Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 podnoszenie co chwile wątku nie poprawi losu tego psa... masz pytanie jakieś? to je zadaj co mam ci tu codziennie pisać?
Dzika_Figa Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Otóż może poprawić, bo jest szansa, że więcej osób na wątek zajrzy
Sylwia K Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 hops hops Sasza pokazuje się wszystkim:lol:
Sylwia K Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Dziś już czwartek, co raz bliżej do niedzieli i odwiedzin potencjalnych chętnych. W niedzielę proszę wszystkich o trzymanie kciuków za Saszę.
Recommended Posts