Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam link od Sylwii i napisałam do zainteresowanej Saszą dziewczyny. Może mi odpisze... może jeszcze cos do niej czuje, może ma pytania?? Zobaczymy...

Posted

Jestem i ja na wezwanie Kosu. Przeczytałam kilka stron wstecz i wybaczcie...dalej się nie da :oops:
Oczywiście pomogę w miarę możliwości i tak sobie myślałam...
na N/K jest profil "Adopcje starszych psów". Może bym poprosiła dziewczyny żeby wstawić tam Saszę?
Jakaś fajna fotka, krótki tekst, potem na śledzika link się wrzuci i może ktoś sunię zauważy :roll:

Dzika Figa proszę mi tu koleżanki Ani kolczykami nie rozpieszczać :mad: :evil_lol:

Posted

Kosu32 uważam, że trzeba założyć NOWY WĄTEK. Napisac prosbę do Maupa4 o zamknięcie tego w momencie powstania nowego wątku. Ja tak zrobiłam juz w przypadku jednego psiaka ;)

Dzisiaj albo jutro zrobię Saszce gumtree.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Własnie to miałam napisać. Właśnie stamtad o Saszy dowiedziała sie ta dziewczyna.

Oj sory, ale powiedziałam że nie przeczytałam całego wątku :oops: któraś z Was stwierdziła że to jest 22 strony niczego więc nie chciało mi się już cofać :roll:

Posted

Agmarek napisał(a):
Oj sory, ale powiedziałam że nie przeczytałam całego wątku :oops: któraś z Was stwierdziła że to jest 22 strony niczego więc nie chciało mi się już cofać :roll:

ależ nie ma problemu ;) praktycznie wszystkie strony (kilka stron jest o Saszy) ;)

Posted

Agmarek napisał(a):

wbrew pozorom wcale nie jest to 22 stron niczego....

Posted

Sylwia K napisał(a):
wbrew pozorom wcale nie jest to 22 stron niczego....

Tak jak napisałam, zaledwie kilka stron to sa informacje dotyczące bezpośrednio Saszy.

Kosu32 dziekuję Ci jeszcze raz bardzo za to, że wtedy odiwedziłas Saszkę! teraz jest szansa na pomoc suni

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Jakby zamiast mojego prywatnego podać konto fundacji pewnie jacyś ludzie by coś wpłacili.
Ale jasne, lepiej jest jęczeć że nic nie można... a czas ucieka.
Ręce mi opadają. Drugiego allegro nie zrobię, jesli nie zostanie podjęta współpraca z jakąs fundacją (nie upieram się przy tej konkretnej).
Może inni tez poszukają, popytają, co?
Bo na razie to nie ma sensu.

może teraz wedle twych zalecen ktoś taką wspóprace nawiąże...

Posted

tomcug napisał(a):
Dziewczyny, robię allegro, gdzie teraz przebywa sunia? Napiszcie proszę.

Rozmawiałam z Kosu. Sunia przebywa w schronisku w Celestynowie (mazowieckie)
Kosu jest w pracy i nie może wejść. Będzie wieczorem.

Posted

Tomcug zrobiła Saszy śliczne allegro , to ona opłaciła wyróznione, niestety nie mogę przekleić namiarów- mój kom. świruje i odmawia mi mnóstwo opcji- np. prywatnie mogę odpowiadac tylko z cytatem:(. a kom. TZ - niestety zajęty - ten chętnie ze mna współpracuje, kom.- z TZ róznie:) Moniko - podasz namiary :)

Posted

[quote name='koss']Tomcug zrobiła Saszy śliczne allegro , to ona opłaciła wyróznione, niestety nie mogę przekleić namiarów- mój kom. świruje i odmawia mi mnóstwo opcji- np. prywatnie mogę odpowiadac tylko z cytatem:(. a kom. TZ - niestety zajęty - ten chętnie ze mna współpracuje, kom.- z TZ róznie:) Moniko - podasz namiary :)

Chodzi o wklejenie linku z allegro?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...