Dzika_Figa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Moja tylko jedna - żeby użyć któryś z obrazków ze strony 17. Myślę, że pozwalają zapamiętać psa.
Leyla Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Dostałam link od Sylwii i napisałam do zainteresowanej Saszą dziewczyny. Może mi odpisze... może jeszcze cos do niej czuje, może ma pytania?? Zobaczymy...
Leyla Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Dzika Figa ,jesteś debeściak na przepisach wege:eviltong: uśmiałam się..:roflt:
Dzika_Figa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Nie wiem o co Ci chodzi... ja tam tylko przepisy wstawiam...
Leyla Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 'a koleżanka zapłaci?" Spróbuje nie zrobić i nie zapłacić" dobra, nie zaśmiecamy wątku;)
Agmarek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Jestem i ja na wezwanie Kosu. Przeczytałam kilka stron wstecz i wybaczcie...dalej się nie da :oops: Oczywiście pomogę w miarę możliwości i tak sobie myślałam... na N/K jest profil "Adopcje starszych psów". Może bym poprosiła dziewczyny żeby wstawić tam Saszę? Jakaś fajna fotka, krótki tekst, potem na śledzika link się wrzuci i może ktoś sunię zauważy :roll: Dzika Figa proszę mi tu koleżanki Ani kolczykami nie rozpieszczać :mad: :evil_lol:
obraczus87 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Kosu32 uważam, że trzeba założyć NOWY WĄTEK. Napisac prosbę do Maupa4 o zamknięcie tego w momencie powstania nowego wątku. Ja tak zrobiłam juz w przypadku jednego psiaka ;) Dzisiaj albo jutro zrobię Saszce gumtree.
Sylwia K Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='siekowa']Zobaczcie komentarze pod zdjęciem Saszy http://nasza-klasa.pl/profile/26096038/gallery/album/10/302 ona jest na nk w adopcjach starszych psów
obraczus87 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Sylwia K napisał(a):ona jest na nk w adopcjach starszych psów Własnie to miałam napisać. Właśnie stamtad o Saszy dowiedziała sie ta dziewczyna.
Agmarek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 obraczus87 napisał(a):Własnie to miałam napisać. Właśnie stamtad o Saszy dowiedziała sie ta dziewczyna. Oj sory, ale powiedziałam że nie przeczytałam całego wątku :oops: któraś z Was stwierdziła że to jest 22 strony niczego więc nie chciało mi się już cofać :roll:
obraczus87 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Agmarek napisał(a):Oj sory, ale powiedziałam że nie przeczytałam całego wątku :oops: któraś z Was stwierdziła że to jest 22 strony niczego więc nie chciało mi się już cofać :roll: ależ nie ma problemu ;) praktycznie wszystkie strony (kilka stron jest o Saszy) ;)
koss Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 MELDUJĘ - SASZA JEST JUZ U TOMCUG- TEKST , NAMIARY NA ZDJECIA , TERAZ CZEKAMY NA LINK MONIKO - Ty mój allegrowy Aniele:):):)
Sylwia K Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Agmarek napisał(a):Oj sory, ale powiedziałam że nie przeczytałam całego wątku :oops: któraś z Was stwierdziła że to jest 22 strony niczego więc nie chciało mi się już cofać :roll: wbrew pozorom wcale nie jest to 22 stron niczego....
obraczus87 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Sylwia K napisał(a):wbrew pozorom wcale nie jest to 22 stron niczego.... Tak jak napisałam, zaledwie kilka stron to sa informacje dotyczące bezpośrednio Saszy. Kosu32 dziekuję Ci jeszcze raz bardzo za to, że wtedy odiwedziłas Saszkę! teraz jest szansa na pomoc suni
Sylwia K Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Jakby zamiast mojego prywatnego podać konto fundacji pewnie jacyś ludzie by coś wpłacili. Ale jasne, lepiej jest jęczeć że nic nie można... a czas ucieka. Ręce mi opadają. Drugiego allegro nie zrobię, jesli nie zostanie podjęta współpraca z jakąs fundacją (nie upieram się przy tej konkretnej). Może inni tez poszukają, popytają, co? Bo na razie to nie ma sensu. może teraz wedle twych zalecen ktoś taką wspóprace nawiąże...
tomcug Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Dziewczyny, robię allegro, gdzie teraz przebywa sunia? Napiszcie proszę.
Dzika_Figa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 O ile ja wiem, to w schronisku w Celestynowie
Agmarek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 tomcug napisał(a):Dziewczyny, robię allegro, gdzie teraz przebywa sunia? Napiszcie proszę. Rozmawiałam z Kosu. Sunia przebywa w schronisku w Celestynowie (mazowieckie) Kosu jest w pracy i nie może wejść. Będzie wieczorem.
Dzika_Figa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 No skoro obie piszemy to samo, to to musi być prawda ;-)
koss Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Tomcug zrobiła Saszy śliczne allegro , to ona opłaciła wyróznione, niestety nie mogę przekleić namiarów- mój kom. świruje i odmawia mi mnóstwo opcji- np. prywatnie mogę odpowiadac tylko z cytatem:(. a kom. TZ - niestety zajęty - ten chętnie ze mna współpracuje, kom.- z TZ róznie:) Moniko - podasz namiary :)
Emigrantka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Czekamy na nowy wątek! Absolutnie.. czekamy na nowy watek
tomcug Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='koss']Tomcug zrobiła Saszy śliczne allegro , to ona opłaciła wyróznione, niestety nie mogę przekleić namiarów- mój kom. świruje i odmawia mi mnóstwo opcji- np. prywatnie mogę odpowiadac tylko z cytatem:(. a kom. TZ - niestety zajęty - ten chętnie ze mna współpracuje, kom.- z TZ róznie:) Moniko - podasz namiary :) Chodzi o wklejenie linku z allegro?
tomcug Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 I tak wkleję. :p ;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=927963342
Recommended Posts