Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kosu32 napisał(a):
Ok.
Wieczorem ponanoszę małe poprawki co do tekstu oraz propozycje zdjęć i jutro ruszamy z ogłaszaniem dziewczyny:)

Tez czekam, aby wyslac z prosba do Tomcug

Posted

Przypomninam cichutko o użyciu obrazków, które zrobiłam - wydaje mi się, że jadnak mają jakieś działanie "rozbrajające" a często robię a potem w ogłoszeniach się nie pojawiają, bo ktoś zapomnina.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Przypomninam cichutko o użyciu obrazków, które zrobiłam - wydaje mi się, że jadnak mają jakieś działanie "rozbrajające" a często robię a potem w ogłoszeniach się nie pojawiają, bo ktoś zapomnina.

Ja bede pamiętać na pewno :)

Posted

Na pierwszą, pokaż się wszystkim

Sylwia, może wrzucisz w pierwszy post obrazki i aktualne zdjęcia?
A może oddasz komuś wątek, skoro nie życzysz sobie, żeby kontakt był na Ciebie...

Posted

Czy jest ktos, kto podejmie sie poprowadzenia wątku??

Osobiście uważam, że dobrze byłoby otworzyc nowy wątek a ten po prostu zamknąc. Nowe osoby, które chciałyby pomóc psince nie beda czytac 19 stron, gdzie wiekszosc postów to "podnoszenie wątku". poza tym sprawa niedoszłej adopcji Saszy wprowadzic może wiele zamieszania (przypomne, że dziewczyna nie podjęla sie jednak adopcji Saszy :( ) Ale to jest tylko moje zdanie :)

Posted

dziewczyna chce zaadoptowac Sasze, ale chce otrzymac psa ZDIAGNOZOWANEGO (tylko tyle i aż tyle -moim zdaniem mądrze podchodzi do sprawy)
a ja nie dam rady tego osiągnąć...

Posted

Sylwia K napisał(a):
dziewczyna chce zaadoptowac Sasze, ale chce otrzymac psa ZDIAGNOZOWANEGO (tylko tyle i aż tyle -moim zdaniem mądrze podchodzi do sprawy)

Ciekawe, że dopiero teraz nam o tym piszesz... Wcześniej twierdziłaś, że chwilowo nie mogą bo mieli wypadek... nie było mowy o tym, że domagają się zdiagnozowania...
Jak mamy pomóc, skoro o niczym nie wiemy?

Posted

a może nie płacić za allegro -wiele osób robi ogłoszenia za darmo
(albo na bazarku były całe pakiety za małe pieniądze)
a kasę na badania przeznaczyć??

Posted

Sylwia K napisał(a):

Sylwia a podałabys mi numer do tej dziewczyny?? Jak już cos uda sie zorganizować w sprawie saszy, wtedy zadzwonie do Niej i spróbuje ustalic kilka spraw.

Posted

Sylwia K napisał(a):
a może nie płacić za allegro -wiele osób robi ogłoszenia za darmo
(albo na bazarku były całe pakiety za małe pieniądze)
a kasę na badania przeznaczyć??

W zadnym wypadku nie płacę za zrobienie allegro , Tomcug robi je ZAWSZE bezinteresownie, i 9 na 10 sama płaci za wyróznienie , tak wiec zawsze mam długi wobec Niej i dlatego teraz chciałabym zwrócic koszty, które ponosi j , jezeli w końcu dojdzie do allegro To rozsądne, ze ta dziewczyna chce zdiagnozowanego piesa- ale czy decyzję uzaleznia od lekarskiego " wyroku" ??? Myślę,ze tak,czy siak - sunia powinna być zdjagnozowana- i moze podano by juz jakies leki ...czyli, co -powinnismy zbierać na weta. ? A jest taka mozliwosc, ze ktoś załatwiłbyto logistycznie?

Posted

obraczus87 napisał(a):
Czy jest ktos, kto podejmie sie poprowadzenia wątku??

Osobiście uważam, że dobrze byłoby otworzyc nowy wątek a ten po prostu zamknąc. Nowe osoby, które chciałyby pomóc psince nie beda czytac 19 stron, gdzie wiekszosc postów to "podnoszenie wątku". poza tym sprawa niedoszłej adopcji Saszy wprowadzic może wiele zamieszania (przypomne, że dziewczyna nie podjęla sie jednak adopcji Saszy :( ) Ale to jest tylko moje zdanie :)

I amen do tego....

Dzika Figa mnei tu zawolala, Obraczucs co, PM wyslac nie moglas :mad:?

Toz to On-kowata bida psia....

Trzymaj sie Sasza slicznosci....

Posted

Emigrantka napisał(a):
I amen do tego....

Dzika Figa mnei tu zawolala, Obraczucs co, PM wyslac nie moglas :mad:?

Toz to On-kowata bida psia....

Trzymaj sie Sasza slicznosci....

Kochana Emi, wczoraj słałam PW odnosnie Budryska......

Posted

obraczus87 napisał(a):
Sylwia a podałabys mi numer do tej dziewczyny?? Jak już cos uda sie zorganizować w sprawie saszy, wtedy zadzwonie do Niej i spróbuje ustalic kilka spraw.

ona jest na nk -tam ja znajdź i napisz do niej...

Posted

Napisałam do Tomcug- poczekam na odpowiedz , ale Aniu - nanoś poprawki - znając Tomcug, o ile tylko jest na dogo , się zgodzi i czas już najwyższy działać.
Sylwia - proszę daj ten nr. telefonu - to ZAOSZCZĘDZI całą masę czasu - nie rozumiem : dlaczego nie możesz go dać????? I Tobie, i Obarczuś chodzi ...o Saszę , prawda?

Posted

Przepraszam że się wczoraj nie odezwałam - wróciłam po całym dniu nieobecności do domu koło 23.00. i zwyczajnie padłam... A dziś od rana JESTEM WŚCIEKŁA i na razie do niczego sie nie nadaje - no chyba żeby kogoś znokautować.

Posted

kosu32 napisał(a):
Przepraszam że się wczoraj nie odezwałam - wróciłam po całym dniu nieobecności do domu koło 23.00. i zwyczajnie padłam... A dziś od rana JESTEM WŚCIEKŁA i na razie do niczego sie nie nadaje - no chyba żeby kogoś znokautować.

ANKA - nie morduj ..proszę , chyba nie warto potem ta niedogodnośc z więzieniem ..ale boję się ,ze to znowu jakaś psia sprawa..nie wiem, czy chcę wiedzieć , jestem juz tak zatruta ....
Trzymaj się ,............ale Sasza czeka na Ciebie.

Posted

obraczus87 napisał(a):
O wiele łatwiej by mi było, gdybys podała mi do Niej numer.

marta ja nie podam ci jej numeru dopuki ona nie wyrazi na to zgody
jest na nk, link do tematu saszy tez jest-napisz do niej na tamtym portalu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...