Sylwia K Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Dogo07']A nie można by jakoś tak zrobić żeby lekarz ze schroniska zebrał materiał do badań i zawieźć to do prywatnej kliniki żeby zrobili potrzebne badania. Żeby zbadać sunie jaka to choroba, bo wtedy będzie jej łatwiej pomóc, a tak to nic nie wiadomo. [/QUOTE] nie wiem czy się zgodzi, trzeba by było zadzwonić do niego i zapytać... ja nie mam siły dziś... muszę znaleźć tel do niego, gdzieś mam zapisany lek. wet. w schronisku zajmuje się praktycznie tylko sterylkami... i jest kilka razy w miesiącu...
gonia66 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ja tez niestety mysle ze nie ma sensu nawet wydawac pieniazkow na allegro dla suni..ona musi zostac wyleczona a wczesniej zdiagnozowana..moze kurcze zrobmy akcje zbierania pieniazkow na badania i leki??Czy schron wyda sunie tylko na badania do prywatnego weta i pozniej na podawanie jej lekow????Gdyby byla chcetna wolontariuszka ktora by sie tym zajela to moznaby chyba jakos wyzebrac kase od ludzi na ten ceel..moim zdaniem to wane i powinno byc priorytetem....tylko nie wiem czy tak się w ogole praktykuje..??I czy znajdzie się ktos kto by się tym zajal konkretnie??Gdzie dokladnie przebywa sunia???
zuzlikowa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Ra_dunia'] Przede wszystkim diagnoza. Bez diagnozy to nawet DT jej nie weźmie :( Niestety myslę,ze to jest podstawa jakiegokolwiek działania!Już nawet nie idę tak daleko,żeby mówić,że musimy ją wyleczyć...ale przynajmniej ds,czy nawet dt musi wiedzieć co suni jest i jakie obowiązki na siebie bierze!To jedyna bezpieczna dla suczki droga.ZDIAGNOZUJMY JĄ NAJPIERW.
Sylwia K Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 nie wiem czy schron zgodzi się na przeprowadzenie badań -myślę, że warto spróbować. Jak uda mi się zastać dyrektorkę w schronie w dobrym humorze to nie omieszkam z nią o tym porozmawiać... może lepiej z tym wetem zagadać? tel. do pana Cezarego... 603 213 818 (taki jest przynajmniej na jego pieczątce)
Ra_dunia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 I jak sprawa suni? Udało się coś ustalić ze schroniskiem?
Sylwia K Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 jeszcze nie:cool1: i nie wiem kiedy się uda... dziś zaraz pojadę do schronu, ale nie wiem czy o takiej wczesnej godzinie zastane dyrektorkę... jeśli będzie to z nią porozmawiam następna moja wizyta w schronie będzie w przyszłym tygodniu dopiero
Sylwia K Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 dyrektorki wczoraj nie było z rana, więc nie miałam możliwości z nią porozmawiać. porozmawiam z nią w przyszłym tygodni więc -o ile ją zastanę...
pietrucha204 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 w górę psiuniu! niech się o tobie dowie więcej osób... z tych oczu to sama łagodność :( czemu takie istoty taki los spotyka :-(:-(:-(
madcat1981 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Może coś słychać nowego? Strasznie mi spadła nisko ta sunieczka:(
Ra_dunia Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Ktoś sunię odwiedził? Jaki teraz jest jej stan? Można ją zdiagnozować?
Dzika_Figa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 zrobię suni allegro Tylko myślę, że lepiej byłoby cegiełkowe z ewentualną możliwością adopcji. Ma ktoś możliwość wydrukowania cegiełek może? Bo ja poza samym wystawieniem niewiele tu mogę, jestem daleko. I po ile cegiełki? Po 1 zł? Po 5 zł?
obraczus87 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Cegiełki po 5 zł tak mysle. Sylwio czy są jakiekolwiek deklaracje?? Trzeba aktywniej poszukac kasy na wyciągnięcie Jej... Ona nie może tam zostać. Potrzebne jest więcej informacji o Niuni...
obraczus87 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Acha, a nie można zrobic opcji - cegiełki wysłanej mailowo?? Na wielu aukcjach taki właśnie sposób jest preferowany. Jeśli będzie trzeba wysłać pocztą Dyplomy to ja moge wydrukować je na kolorowo. Tylko zacznijmy działać, błagam :(
Dzika_Figa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 To zrobię cegiełki mailowe i wtedy nawet mogę sama podziałać w photoshopie. Jutro wystawię dziewczynie wyróżnione allegro.
obraczus87 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Dzika_Figa napisał(a):To zrobię cegiełki mailowe i wtedy nawet mogę sama podziałać w photoshopie. Jutro wystawię dziewczynie wyróżnione allegro. super !!! :) dzięki wielkie :)
obraczus87 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Właśnie się dowiedziałam, że robiąc aukcje cegiełkową nie można używać słowa "charytatywna" oraz Dyplomy nie moga byc wysyłane drogą elektroniczną. Tak więc ja się zajme drukowaniem dyplomów w takim razie
Dzika_Figa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Pilnie proszę o nr telefonu pod który można w sprawie Saszy, żeby umieścić na allegro EDIT przepraszam, nie zauważyłam, że jest w pierwszym poście.
Dzika_Figa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 http://allegro.pl/show_item.php?item=832820127 dla Saszy, jak macie uwagi to jestem otwarta
obraczus87 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 allegro fajne :) dziekuejmy :) ale chyba zamiast słowa "cegiełka" trzeba użyc słowa dyplom...
Dzika_Figa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Napisałam cegiełka w formie pisemnego podziękowania... Powinno chyba być jasne...
Recommended Posts