Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dogo07']A nie można by jakoś tak zrobić żeby lekarz ze schroniska zebrał materiał do badań i zawieźć to do prywatnej kliniki żeby zrobili potrzebne badania. Żeby zbadać sunie jaka to choroba, bo wtedy będzie jej łatwiej pomóc, a tak to nic nie wiadomo.
[/QUOTE]

nie wiem czy się zgodzi, trzeba by było zadzwonić do niego i zapytać...
ja nie mam siły dziś...

muszę znaleźć tel do niego, gdzieś mam zapisany

lek. wet. w schronisku zajmuje się praktycznie tylko sterylkami... i jest kilka razy w miesiącu...

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez niestety mysle ze nie ma sensu nawet wydawac pieniazkow na allegro dla suni..ona musi zostac wyleczona a wczesniej zdiagnozowana..moze kurcze zrobmy akcje zbierania pieniazkow na badania i leki??Czy schron wyda sunie tylko na badania do prywatnego weta i pozniej na podawanie jej lekow????Gdyby byla chcetna wolontariuszka ktora by sie tym zajela to moznaby chyba jakos wyzebrac kase od ludzi na ten ceel..moim zdaniem to wane i powinno byc priorytetem....tylko nie wiem czy tak się w ogole praktykuje..??I czy znajdzie się ktos kto by się tym zajal konkretnie??Gdzie dokladnie przebywa sunia???

Posted

[quote name='Ra_dunia']

Przede wszystkim diagnoza. Bez diagnozy to nawet DT jej nie weźmie :(

Niestety myslę,ze to jest podstawa jakiegokolwiek działania!Już nawet nie idę tak daleko,żeby mówić,że musimy ją wyleczyć...ale przynajmniej ds,czy nawet dt musi wiedzieć co suni jest i jakie obowiązki na siebie bierze!To jedyna bezpieczna dla suczki droga.ZDIAGNOZUJMY JĄ NAJPIERW.

Posted

nie wiem czy schron zgodzi się na przeprowadzenie badań -myślę, że warto spróbować.
Jak uda mi się zastać dyrektorkę w schronie w dobrym humorze to nie omieszkam z nią o tym porozmawiać...

może lepiej z tym wetem zagadać?

tel. do pana Cezarego... 603 213 818 (taki jest przynajmniej na jego pieczątce)

Posted

jeszcze nie:cool1: i nie wiem kiedy się uda...
dziś zaraz pojadę do schronu, ale nie wiem czy o takiej wczesnej godzinie zastane dyrektorkę... jeśli będzie to z nią porozmawiam

następna moja wizyta w schronie będzie w przyszłym tygodniu dopiero

Posted

dyrektorki wczoraj nie było z rana, więc nie miałam możliwości z nią porozmawiać.

porozmawiam z nią w przyszłym tygodni więc -o ile ją zastanę...

• 2 weeks later...
Posted

zrobię suni allegro

Tylko myślę, że lepiej byłoby cegiełkowe z ewentualną możliwością adopcji.
Ma ktoś możliwość wydrukowania cegiełek może? Bo ja poza samym wystawieniem niewiele tu mogę, jestem daleko. I po ile cegiełki? Po 1 zł? Po 5 zł?

Posted

Cegiełki po 5 zł tak mysle.

Sylwio czy są jakiekolwiek deklaracje??

Trzeba aktywniej poszukac kasy na wyciągnięcie Jej...

Ona nie może tam zostać. Potrzebne jest więcej informacji o Niuni...

Posted

Acha, a nie można zrobic opcji - cegiełki wysłanej mailowo?? Na wielu aukcjach taki właśnie sposób jest preferowany. Jeśli będzie trzeba wysłać pocztą Dyplomy to ja moge wydrukować je na kolorowo.

Tylko zacznijmy działać, błagam :(

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
To zrobię cegiełki mailowe i wtedy nawet mogę sama podziałać w photoshopie. Jutro wystawię dziewczynie wyróżnione allegro.

super !!! :) dzięki wielkie :)

Posted

Właśnie się dowiedziałam, że robiąc aukcje cegiełkową nie można używać słowa "charytatywna" oraz Dyplomy nie moga byc wysyłane drogą elektroniczną.

Tak więc ja się zajme drukowaniem dyplomów w takim razie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...