Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja znajoma ma wielki zapał do trenowania agility, jednak nie wie gdzie w polblizu znajdzie jakiś klub. W Tarnowskich Górach to raczej nic, ale chyba w Katowicach coś sie znajdzie :D Mozecie podać mi jakies namiary?

Posted

Ania, ja jestem z TG. Jesteś pewna, ze Twoja znajoma bedzie dojeżdząć do Katowic? Dla mnie koszty dojazdu są za wysokie, podróż za długa, ale może gdyby ktoś jeszcze jechał, to też bym się zmobilizowała?

• 1 month later...
Posted

Ania i Salma, czy masz na mysli mnie , mówiac "moja znajoma" hahahah , tak oczywiście ze mam wielki zapał :) ale najpierw musze kupic psiorka do tego sportu (co mam nadzieje nastapi w niedalekiej przyszłosci ;)

a czy bede dojeżdzac do Katowic ?? , jasne !! dojeżdzam co tydzień na Gostar ( to jak mój drugi dom ;) ) ale z moja dobka na szkolenie IPO :0 wiec gyby tylko było wiecej chętnych i szło by coś zorganizowac na Gostarze i jak tylko kupie moja wymarzoną dzidzię w kropki to napewno będe chętna :D

Posted

Aldi, lepiej sie pospiesz z ta dzidzia :mad:
Bo cos malo skaczacych kropek w Polsce.. Jednen sucz sie obija (tak Agatko to do ciebie!!!! :cool3: ), jednen cwiczy i cwiczy i do niczego dojsc nie moze (to my! :cool1: ) i tylko jeden na poziomie hopa.. az sie smutno robi, przeciez te psiaki to kochaja..

Posted

no nie wiem z tym Atosem to cięzka sprawa , jego interesuja bardziej zapachy niz jaka kolwiek praca ....
no jestem z TG :) a ja taka skromna ;) i siedze cicho :)

• 1 year later...
Posted

Polarna Legenda napisał(a):
Sporo czasu mineło od ostatniej wypowiedzi w tym wątku.Ja też jestem z TG.Czy coś się zmieniło?Powstał moze tor agility w naszej najblizszej okolicy?

Całkiem niedaleko, bo w Czechowicach (dzielnica Gliwic od strony Pyskowic) ćwiczą już od kilku miesiecy :)
Skontaktuj się z Cimi. Zna szczegóły.

Posted

w gostarze juz cos chyba ruszylo (w katowicach), jak bylem na przedszkolu ze szczeniakiem to tor jest (nie wiem czy pelny, bo sie nie znam)

btw. jak zapytalem w watku dot slaskiej grupy agility, grupe cwiczaca w gliwicach-czechowicach czy mozna przyjsc popatrzec jak cwicza, to dostalem odpowiedz, ze jak chce pocwiczyc to moge sobie wykupic tor u wlasciciela

Posted

zaraz, zaraz.

Jak wykupić tor :razz:. Dostałeś odpowiedź, nie ode mnie, więc nie wiem dokładnie, że jeśli chcesz przyjść pocwiczyć musisz zapłacić właścicielowi toru i terenu, na którym ćwiczymy 10 zł, tak samo my płacimy czy osoby, które przychodzą zobaczyć -potrenować i zastanawić się czy chcą być z nami czy nie.

Posted

spoko,

wykupic w sensie 'zaplacic za wynajecie', wiadomo, jezeli chcialbym cwiczyc to wypada sie dolozyc, ale chcialem po prostu rzucic okiem jak to wyglada, to tez jest zwyczajowo skladkowe? : >

jezeli treningi nie maja jakiejs konspiracyjnej formy, a goscie sa w miare mile widziani to poprosze o PW kiedy ewentualnie mozna zobaczyc, pewnie kiedys wpadne na rowerku

pozdrowka

• 3 months later...
Posted

[quote name='artaks']w gostarze juz cos chyba ruszylo (w katowicach), jak bylem na przedszkolu ze szczeniakiem to tor jest (nie wiem czy pelny, bo sie nie znam)[/quote]

Na Gostarze jest pelen tor (a nawet wiecej, bo sa tez przeszkody nie-agilitowe;), sa rowniez (od maja 2007) prowadzone kursy agility, tak ze dla chcacego... ;-)