Basik Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Pozdrawiam całą ekipe polską , było super , atmosfera świetna i pamiętajcie nie ma czasu !!!!!!!! hihihihi Jedziemy do Chin na wystawkę - Andrzej załatwiaj formalności !!! Hej Wszystkim!!!! I ja tam byłam, i wino piłam, i się świetnie w Waszym towarzystwie bawiłam!!!!! Nico - mój labrador - 3x CAC, 2x CACIB, 2xBOB, 1 dzień II BOG, 2 dzień III BOG!!!!!! Andrzej czekam na fotki, całej ekipie dziękuję za kibicowanie, opierdzielanie mnie, gdy sie za bardzo stresowałam i odstresowywanie różnymi sposobami ;) No to teraz CHINY I SARAJEWO!!!!!!!!!!!!!!!! ANDRZEJ DO DZIEŁA!!!!! :multi: Pozdrawiam Wszystkich, których poznałam w tak odległym zakątku :loveu: Quote
orsini Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Baska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! heloł:)))))))))))))))))))))))))) Andriej, musze Ci powiedziec, ze jestes zaj...efajnym pilotem:)))))))jeszcze lepszym niz nasz Jarek hahahahahahaha Andriej ja sie tez pisze na |Sarajevo:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
orsini Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 a wlasnie Andriej ma foty-duzo fot, wiec czekamy na nie:)))))))) Quote
Agasia Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Powtarzam pytanie o beagle.. ;) I jeszcze raz gratuluje! Quote
orsini Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 nie mam katalogu ale byly az 2 z Maskwy chyba. Pies i suka Pies wygral rase na stoj fajny, ale w ruchu mial cos z tylkiem-nie wiem co, ale tak koślawo biegl Quote
bongobongo Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Czy mógłby się ktoś zlitować i napisać nam stawki????? Dzięki! Quote
orsini Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Kochana tam wszyscy biora, dasz 10 hrywien i Ci napiszemy:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tu litosc nie ma nic do rzeczy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
króliczek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Orsini -Ty nie badż taka cwana ,bo my za stawki zaczniemy pobierać w EURO:eviltong: :diabloti: Quote
orsini Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 kroliczku Tobie powiem za friko:)))szarpejka zadnego nie widzieła ja tam:))))))))))))))))))))))00 Quote
Basik Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Dajcie mi chwilkę nakarmię szczyle i wstukam stawki Quote
króliczek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 No to zamiast do Wilna powinnam z Wami do Mołdawi się ruszyć. Ile zgłoszonych było wszystkich psów?Duża była ta wystawa?? Quote
orsini Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Basik napisał(a):Dajcie mi chwilkę nakarmię szczyle i wstukam stawki Baska tak za friko????? bez oplaty ani rusz:))))) Kroliczku darmowe porady juz wyczerpalas:)))))))teraz slysze cos takiego: wrzuć monetę, wrzuć monetę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
orsini Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Kroliczku masz absolutna racje, to nie moneta, a coś takiego: wrzuć banknocik, wrzuć banknocik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 A byly jakies Setery Irlandzkie? Quote
Asiaczek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Gratulacje dla polskiej ekipy! Spisaliscie się dzielnie, mimo przeciwności losu w postaci "atrakcji". GRATULACJE!!! Pzdr. Quote
orsini Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 i jeszcze nasz kochany Andriej:))))))) Dostarczal nam niezapomnianych wrazen:))))))))))))))))) a tu: Baska miala fajny biust...tarara tata:))))) a tu zwyciezca BISa jakis jorczek z mega chodami, bo babka z nim/nia wszystko wygrala i klub teriera i wsio: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Ja przypomne moja prosbe o setery :lol: Quote
orsini Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Ja przypomne moja prosbe o setery :lol: setery setery... i co tak za friko mam powiedziec????? byl raptem jeden i to Twoj:)) Gwiezdny Wyslannik Dostojne Szalaputy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 10 hrywien sie nalezy:))))))))))))) Quote
PSYLLA Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 To ja jeszcze zapytam czy jakiś posokowiec bawarski zaplątał się na ten koniec świata ? ;) Quote
sh_maniak Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Krysiu to twoje nogi :cool3: Napisz mi dobra kobito sh ;) Quote
Basik Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Krysi, Krysi - a od mojego biustu warrra:))))))))))))))))))) Krysiu - mam prośbę - możesz mi przesłać foty Nica i moje oczywiście, abym mogła wrzucić na stronę- podpisze czyjego autorstwa tylko napisz jak ma to być! Quote
Recommended Posts