Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozdrawiam całą ekipe polską , było super , atmosfera świetna i pamiętajcie nie ma czasu !!!!!!!! hihihihi Jedziemy do Chin na wystawkę - Andrzej załatwiaj formalności !!!

Hej Wszystkim!!!! I ja tam byłam, i wino piłam, i się świetnie w Waszym towarzystwie bawiłam!!!!!
Nico - mój labrador - 3x CAC, 2x CACIB, 2xBOB, 1 dzień II BOG, 2 dzień III BOG!!!!!!
Andrzej czekam na fotki, całej ekipie dziękuję za kibicowanie, opierdzielanie mnie, gdy sie za bardzo stresowałam i odstresowywanie różnymi sposobami
;)
No to teraz CHINY I SARAJEWO!!!!!!!!!!!!!!!! ANDRZEJ DO DZIEŁA!!!!! :multi:

Pozdrawiam Wszystkich, których poznałam w tak odległym zakątku :loveu:

Posted

Baska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
heloł:))))))))))))))))))))))))))
Andriej, musze Ci powiedziec, ze jestes zaj...efajnym pilotem:)))))))jeszcze lepszym niz nasz Jarek hahahahahahaha
Andriej ja sie tez pisze na |Sarajevo:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kochana tam wszyscy biora, dasz 10 hrywien i Ci napiszemy:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tu litosc nie ma nic do rzeczy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Basik napisał(a):
Dajcie mi chwilkę nakarmię szczyle i wstukam stawki

Baska tak za friko?????
bez oplaty ani rusz:)))))

Kroliczku darmowe porady juz wyczerpalas:)))))))teraz slysze cos takiego:
wrzuć monetę, wrzuć monetę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kroliczku masz absolutna racje, to nie moneta, a coś takiego:
wrzuć banknocik, wrzuć banknocik
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

i jeszcze nasz kochany Andriej:)))))))
Dostarczal nam niezapomnianych wrazen:)))))))))))))))))

a tu:
Baska miala fajny biust...tarara tata:)))))

a tu zwyciezca BISa jakis jorczek z mega chodami, bo babka z nim/nia wszystko wygrala i klub teriera i wsio:

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Ja przypomne moja prosbe o setery :lol:

setery setery...
i co tak za friko mam powiedziec?????
byl raptem jeden i to Twoj:))
Gwiezdny Wyslannik Dostojne Szalaputy
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
10 hrywien sie nalezy:)))))))))))))

Posted

Krysi, Krysi - a od mojego biustu warrra:)))))))))))))))))))
Krysiu - mam prośbę - możesz mi przesłać foty Nica i moje oczywiście, abym mogła wrzucić na stronę- podpisze czyjego autorstwa tylko napisz jak ma to być!