Dzidtka_Gl Posted October 8, 2003 Posted October 8, 2003 kto z PONiarzy wybiera się do Poznania ? ja będe z ZALOTNĄ będzie nowy Magazyn PONa pozdrawiam wszystkich Quote
Kamilapon Posted October 8, 2003 Posted October 8, 2003 Jak już wiesz będę z Bzikiem. Przyjedzie jego siostra Dobra, a także tegoroczny najlepszy szczeniak klubu Etap Gazda z Banciarni, Rejent i Talar, chyba Tarka. Tyle wiem. Aha i Ula z Pomponem. Pozdrawiam Quote
mar Posted October 9, 2003 Posted October 9, 2003 A ja się nie wybieram albo wybieram sam bez psa. Chociaż pewnie sobie daruję, bo w Poznaniu tych PON-ów ostatnimi laty niezbyt dużo i nie bardzo jest co oglądać. A psa nie pokazuję, bo tego dnia jest w Wawie wieczorem taki fajny-fajny koncercik, na który nie moge nie iść... Natomiast po 8 stycznia 2004 - jeździmy bez przebaczenia i do skutku :) (tzn. pewnie od Katowic ;) ) Quote
Kamilapon Posted October 10, 2003 Posted October 10, 2003 Buuuuuuu, a ja akurat od wiosny mam przymusową przerwę :cry: Quote
kskarbek Posted October 11, 2003 Posted October 11, 2003 Będę z moją grzanka i oczywiście z całą rodziną Krzysztof Quote
flashka-g Posted October 29, 2003 Posted October 29, 2003 My jedziemy z Talarkiem(jest zgłoszony) a cała reszta Pusia,Rudy i Birkut jadą dopingować kumpla:)Oczywiscie jedzie z nami także grzywaczka;)Pozdrowionka:) Quote
Dzidtka_Gl Posted November 1, 2003 Author Posted November 1, 2003 Będę z moją grzanka i oczywiście z całą rodzinąKrzysztof zgłosiłeś do młodzieży ? jak tak to będziemy w jednej klasie... ciekawe kto jeszcze do suk w młodziezy zgłosił ? :) Quote
kskarbek Posted November 4, 2003 Posted November 4, 2003 Powiedz Dzidka z którym psem bedziesz to cię w końcu poznam K. Quote
mar Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 Życzę Wszystkim "PONODOGOMANIAKOM" powodzenia w Poznaniu - choć walka będzie niekiedy "bratobójcza" :) Liczę na obszerne relacje z kompletem wyników. I pozdrawiam. (Szkoda, że mnie nie będzie, ale taka impreza bez psa to jednak za drogo (zwłaszcza, że od tego miesiąca koniec z ulgami :( ) No i ten koncert... Ale w przyszłym sezonie sobie odbiję - mam nadzieję...) Quote
mar Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 My jedziemy z Talarkiem(jest zgłoszony) a cała reszta Pusia,Rudy i Birkut jadą dopingować kumpla:)Oczywiscie jedzie z nami także grzywaczka;)Pozdrowionka:) A Pusia, Rudy i Birkut to kto? Quote
flashka-g Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 Jak znasz Lidie Papiernie to to są jej psiaki:)))Rudy to nowy jej pon czekoladowy a Birkut nowy pon z gangu długich:) Quote
AGATA I BRIARD Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 flashka - czy Ty byłaś w Częstochowie i czy rozmawiałyśmy przy ringu honorowym ??? Quote
AGATA I BRIARD Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 ....bo chyba rozmawiałam z ludżmi, którzy byli z Talarem.... Quote
flashka-g Posted November 10, 2003 Posted November 10, 2003 ja jestem handlerka Talara i reszty:)i własnie jezdze na wystawy z włascicielami od Talarka;)ja go w czestochowie wystawialam ale raczej rozmawialas z Lidia....ja wystawialam Husky na Bisie Juniorów i na Młodym Prezenterze...moze mnie widziałas?? Quote
mar Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 Widzę, że dobrze zrobiłem, że darowałem sobie Poznań... I to zarówno jako widz i jako wystawca. Skoro był burdel jeden wielki to trafiłby mnie na bank szlag :/ Gratuluję wszystkim rezulatów, a zwł. CWC kończącego Ch.Pl. dla TARKI z Gangu Długich i Zw.Mł.Pl. dla ZALOTNEJ TRAMPERUS z Czańca. A rodzice mojej Latam znowu podwójne Zwycięstwo - tym razem Polski.... A poniżej foty Latam, które robiliśmy sobie zamiast jechać do Poznania ;) Quote
Kamilapon Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 Ha! Tegoroczny Poznań od strony organizacyjnej to była największa niespodzianka sezonu - szkoda, że nieprzyjemna :) Quote
Recommended Posts