Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak już wiesz będę z Bzikiem. Przyjedzie jego siostra Dobra, a także tegoroczny najlepszy szczeniak klubu Etap Gazda z Banciarni, Rejent i Talar, chyba Tarka. Tyle wiem. Aha i Ula z Pomponem.

Pozdrawiam

Posted

A ja się nie wybieram albo wybieram sam bez psa. Chociaż pewnie sobie daruję, bo w Poznaniu tych PON-ów ostatnimi laty niezbyt dużo i nie bardzo jest co oglądać. A psa nie pokazuję, bo tego dnia jest w Wawie wieczorem taki fajny-fajny koncercik, na który nie moge nie iść...

Natomiast po 8 stycznia 2004 - jeździmy bez przebaczenia i do skutku :) (tzn. pewnie od Katowic ;) )

• 3 weeks later...
Posted
Będę z moją grzanka i oczywiście z całą rodziną

Krzysztof

zgłosiłeś do młodzieży ?

jak tak to będziemy w jednej klasie... ciekawe kto jeszcze do suk w młodziezy zgłosił ? :)

Posted

Życzę Wszystkim "PONODOGOMANIAKOM" powodzenia w Poznaniu - choć walka będzie niekiedy "bratobójcza" :) Liczę na obszerne relacje z kompletem wyników. I pozdrawiam.

(Szkoda, że mnie nie będzie, ale taka impreza bez psa to jednak za drogo (zwłaszcza, że od tego miesiąca koniec z ulgami :( ) No i ten koncert...

Ale w przyszłym sezonie sobie odbiję - mam nadzieję...)

Posted
My jedziemy z Talarkiem(jest zgłoszony) a cała reszta Pusia,Rudy i Birkut jadą dopingować kumpla:)Oczywiscie jedzie z nami także grzywaczka;)Pozdrowionka:)

A Pusia, Rudy i Birkut to kto?

Posted

ja jestem handlerka Talara i reszty:)i własnie jezdze na wystawy z włascicielami od Talarka;)ja go w czestochowie wystawialam ale raczej rozmawialas z Lidia....ja wystawialam Husky na Bisie Juniorów i na Młodym Prezenterze...moze mnie widziałas??

Posted

Widzę, że dobrze zrobiłem, że darowałem sobie Poznań... I to zarówno jako widz i jako wystawca. Skoro był burdel jeden wielki to trafiłby mnie na bank szlag :/

Gratuluję wszystkim rezulatów, a zwł. CWC kończącego Ch.Pl. dla TARKI z Gangu Długich i Zw.Mł.Pl. dla ZALOTNEJ TRAMPERUS z Czańca.

A rodzice mojej Latam znowu podwójne Zwycięstwo - tym razem Polski....

A poniżej foty Latam, które robiliśmy sobie zamiast jechać do Poznania ;)

ikona90.jpg

ikona84.jpg