Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulka18 napisał(a):
Jak dla mnie to jest to mix onka, a nie collie. Pewnie dlatego zostal usuniety jego wątek. Nie ma sie co dziwic.
Na FC banuje sie uzytkowników za niezgodnosc 'pogladow' z adminem, czego doswiadczylysmy ze Spinca, wiec trzeba uwazac :diabloti: Taka szkólka i 'interpretacja lektur zgodna z wytycznymi z kuratorium' :no-no-no:

Nie da się ukryć..... to ja zrobię mixowi allegro jak uda mi się ściągnąć zdjęcia

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kolia napisał(a):
Forum konkretnej rasy skupia pieski w jej typie, nie rozumiem Twojego oburzenia. Admin FC wychodzi z założenia, że na FC pomagamy collie, tak jak na forum Onków - onkom, na forum Ponów - ponom.

Obejrzyj forum onkowe jakie "wilczury" tam sa powystawiane. Zobacz stronkę sznupków - prawie same mixy i to nawet po ciemku nie przypominajace psów w typie ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Obejrzyj forum onkowe jakie "wilczury" tam sa powystawiane. Zobacz stronkę sznupków - prawie same mixy i to nawet po ciemku nie przypominajace psów w typie ;)

Szkoda miejsca na te dyskusje i szkoda, że młoda, pełna zapału Dziewczyna powtarza bzdury za "grupą trzymającą władzę".
Wróćmy do colliepodobnych... i nie tylko...

Posted

Ss, proszę o uaktualnienie pierwszego wątku. Gracja zostaje na stałe w DT, Safira pojechała do domu. Dzięki

Ulka18, zdjęcie Twojego kolaka zostało usunięte, ale opis został. Dopisać, że odszedł za TM czy usunąć również opis? Twoja decyzja...

Posted

Rzuciłam okiem, mi się podoba :)
Clarus.... jakie dostojne imię :)

Ogłaszany, ma allegro? Gdzie się zgłosić po dodatkowe, szczegółowe informacje? Jak mogę pomóc?

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Spinca nie wiem czy wchodzisz jeszcze na forum collie, jeśli nie to cioteczki tam piszą, że dziękują Ci za pomoc w przewiezieniu Lindy oraz, że im Ciebie brakuje;)

Dziękuję za przekazanie wiadomości. Jeśli możesz napisz tam, ze dla mnie to czysta przyjemność.

A na marginesie, nie tylko Linda pojechała dziś do domu. Diunka też :)

Przy okazji proszę o aktualizację pierwszej strony. Czy Ss tu jeszcze zagląda?

Posted

Spinca napisał(a):
Nie wchodzę, bo zostałam wyrzucona, ale dziękuję za przekazanie wiadomości. Jeśli możesz napisz tam, ze dla mnie to czysta przyjemność.

A ma marginesie, nie tylko Linda pojechała dziś do domu. Diunka też :)

Przy okazji proszę o aktualizację pierwszej strony. Czy Ss tu jeszcze zagląda?

Oki przekaże cioteczkom.
I zaraz uciekam na wątek Lindy, coby zmienić tytuł :multi:

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
Jakich informacji trzeba,żeby dorzucić moją Bonę , link kilka postów wyżej do pierwszej strony?

Aniu, zdjęcie, opis Suńki i kontakt do adopcji

Posted

Ss napisał(a):
gotowe... mam nadzieję, że żadnego nie pominełam :)

Super, bardzo dziękuję.
Miałam nadzieję, że ten pierwszy wątek się skróci, ale to chyba moje nigdy niespełnione marzenie....

Posted

macbast napisał(a):
Napisał israel
w schronisku w miedarach czeka taki psiak:
schronisko miedary
CZY COŚ WIADOMO W TEJ SPRAWIE ??

Kontaktowałam się z Panią Kierownik schronu. Sunia jest zainteresowany pan posiadający 4 kolaki. Rozmawiałam z Nią na temat sterylizacji suni, bo diabeł nie śpi..... Będę Was informować na bieżąco.

Posted

NAatala napisał(a):
w schronisku Miedary jest taki piesek collie

jest miły i przyjazny dla ludzi, tolerancyjny dla psów
ma 5 lat

To jest ten sam schron co w poście powyżej? Pani Kierownik nie wspomniała o drugim kolaku. Jak aktualne jest to zdjęcie i wiadomość o kolaku?