Spinca Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ulka18 napisał(a):Jak dla mnie to jest to mix onka, a nie collie. Pewnie dlatego zostal usuniety jego wątek. Nie ma sie co dziwic. Na FC banuje sie uzytkowników za niezgodnosc 'pogladow' z adminem, czego doswiadczylysmy ze Spinca, wiec trzeba uwazac :diabloti: Taka szkólka i 'interpretacja lektur zgodna z wytycznymi z kuratorium' :no-no-no: Nie da się ukryć..... to ja zrobię mixowi allegro jak uda mi się ściągnąć zdjęcia Quote
zerduszko Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Kolia napisał(a):Forum konkretnej rasy skupia pieski w jej typie, nie rozumiem Twojego oburzenia. Admin FC wychodzi z założenia, że na FC pomagamy collie, tak jak na forum Onków - onkom, na forum Ponów - ponom. Obejrzyj forum onkowe jakie "wilczury" tam sa powystawiane. Zobacz stronkę sznupków - prawie same mixy i to nawet po ciemku nie przypominajace psów w typie ;) Quote
Spinca Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 zerduszko napisał(a):Obejrzyj forum onkowe jakie "wilczury" tam sa powystawiane. Zobacz stronkę sznupków - prawie same mixy i to nawet po ciemku nie przypominajace psów w typie ;) Szkoda miejsca na te dyskusje i szkoda, że młoda, pełna zapału Dziewczyna powtarza bzdury za "grupą trzymającą władzę". Wróćmy do colliepodobnych... i nie tylko... Quote
Spinca Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ss, proszę o uaktualnienie pierwszego wątku. Gracja zostaje na stałe w DT, Safira pojechała do domu. Dzięki Ulka18, zdjęcie Twojego kolaka zostało usunięte, ale opis został. Dopisać, że odszedł za TM czy usunąć również opis? Twoja decyzja... Quote
beka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [Kobitki rzućcie okiem na tego psiaka Clarus, pies, ok. 3 lata __________________ cieszyński wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74023 on jest w Cieszynie. Moze komuś się spodoba prawie coli? Quote
Spinca Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Rzuciłam okiem, mi się podoba :) Clarus.... jakie dostojne imię :) Ogłaszany, ma allegro? Gdzie się zgłosić po dodatkowe, szczegółowe informacje? Jak mogę pomóc? Quote
Spinca Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ciotki, która ma wolontariat w Toruniu? Jadę w sobotę w gości do schronu, a ja towarzyska jestem ;) Pomóżcie, proszę Quote
beka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Spinca, Clarus jestz Cieszyna, z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-cieszyn-potrzebuja-pomocy-aktualizacja-strona-1-a-74023/index181.html#post12113429 Chyba nie ma ogłoszeń. Quote
Paulina_mickey Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Spinca nie wiem czy wchodzisz jeszcze na forum collie, jeśli nie to cioteczki tam piszą, że dziękują Ci za pomoc w przewiezieniu Lindy oraz, że im Ciebie brakuje;) Quote
Spinca Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Spinca nie wiem czy wchodzisz jeszcze na forum collie, jeśli nie to cioteczki tam piszą, że dziękują Ci za pomoc w przewiezieniu Lindy oraz, że im Ciebie brakuje;) Dziękuję za przekazanie wiadomości. Jeśli możesz napisz tam, ze dla mnie to czysta przyjemność. A na marginesie, nie tylko Linda pojechała dziś do domu. Diunka też :) Przy okazji proszę o aktualizację pierwszej strony. Czy Ss tu jeszcze zagląda? Quote
Ania i Kajber Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 " Prawie colliczka" ,10 letnia,Bona z łódzkiego schronu, jedna z moich ulubienic,łagodna dla ludzi i psów, słodka Schronisko dla Zwierząt w Łodzi Może ciotka anovip1 znajdzie trochę czasu i wklei zdjęcia..... Quote
Ania i Kajber Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Jakich informacji trzeba,żeby dorzucić moją Bonę , link kilka postów wyżej do pierwszej strony? Quote
Ss Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 zaglądam zaglądam, zaraz się tym zajmę... jestem ograniczona czasowo Quote
Paulina_mickey Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Spinca napisał(a):Nie wchodzę, bo zostałam wyrzucona, ale dziękuję za przekazanie wiadomości. Jeśli możesz napisz tam, ze dla mnie to czysta przyjemność. A ma marginesie, nie tylko Linda pojechała dziś do domu. Diunka też :) Przy okazji proszę o aktualizację pierwszej strony. Czy Ss tu jeszcze zagląda? Oki przekaże cioteczkom. I zaraz uciekam na wątek Lindy, coby zmienić tytuł :multi: Quote
Ss Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 gotowe... mam nadzieję, że żadnego nie pominełam :) Quote
Spinca Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ania i Kajber napisał(a):Jakich informacji trzeba,żeby dorzucić moją Bonę , link kilka postów wyżej do pierwszej strony? Aniu, zdjęcie, opis Suńki i kontakt do adopcji Quote
Spinca Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ss napisał(a):gotowe... mam nadzieję, że żadnego nie pominełam :) Super, bardzo dziękuję. Miałam nadzieję, że ten pierwszy wątek się skróci, ale to chyba moje nigdy niespełnione marzenie.... Quote
zerduszko Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='beka']Spinca, Clarus jestz Cieszyna, z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-cieszyn-potrzebuja-pomocy-aktualizacja-strona-1-a-74023/index181.html#post12113429 Chyba nie ma ogłoszeń. Jaki on piekny. Koniec świata :shake: Quote
macbast Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Napisał israel w schronisku w miedarach czeka taki psiak: schronisko miedary CZY COŚ WIADOMO W TEJ SPRAWIE ?? Quote
NAatala Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 w schronisku Miedary jest taki piesek collie jest miły i przyjazny dla ludzi, tolerancyjny dla psów ma 5 lat Quote
macbast Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 MNIE CHODZI O TEGO PSIAKA. CZY COŚ WIADOMO O NIM ? Quote
Ulka18 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Sarunia collie ta od goscia z Tarnowa, ktory poszedl 'do więźnia'. Suczka ma się bardzo dobrze. Quote
Spinca Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 macbast napisał(a):Napisał israel w schronisku w miedarach czeka taki psiak: schronisko miedary CZY COŚ WIADOMO W TEJ SPRAWIE ?? Kontaktowałam się z Panią Kierownik schronu. Sunia jest zainteresowany pan posiadający 4 kolaki. Rozmawiałam z Nią na temat sterylizacji suni, bo diabeł nie śpi..... Będę Was informować na bieżąco. Quote
Spinca Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 NAatala napisał(a):w schronisku Miedary jest taki piesek collie jest miły i przyjazny dla ludzi, tolerancyjny dla psów ma 5 lat To jest ten sam schron co w poście powyżej? Pani Kierownik nie wspomniała o drugim kolaku. Jak aktualne jest to zdjęcie i wiadomość o kolaku? Quote
Spinca Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ulka18 napisał(a):Sarunia collie ta od goscia z Tarnowa, ktory poszedl 'do więźnia'. Suczka ma się bardzo dobrze. Ale sunia ma dom czy jest w DT? Quote
Recommended Posts