Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Przed weekendem to pozostaje czwartek lub piątek, myslę ze mogłabym go zawieźć. Tylko ze zabrałabym go po drodze do pracy więc byłoby to rano i komu miałabym go dostarczyć w Krakowie? Czy dałoby radę żeby dowieźć psiaka gdzies bliżej mnie abym nie musiała jechać do częstochowy po niego.? Wydawało mi się że ktoś mówił że mógłby go podrzucić do Katowic.

Posted

maggie1971 napisał(a):
Jeśli nikt nie da rady go podrzucić bliżej mnie to najwyżej go odbiorę z częstochowy. Wtedy niestety będę potzrebowała troszkę pieniędzy na zwrot kosztów paliwa.:oops:

Moze byc transport kolo 8 rano jutro (czwartek) z częstochowy do katowic dla collie. bylby w katowicach kolo 9 .

maggie, uciekam od kompa teraz, napisz mi smsa czy pasuje ci taka godzina 507 384 974

Posted

Maggie do mnie napisała. Teraz ja próbuję się skontaktowac z moim znajomym który ma pieska odebrać. Jest na jakims szkoleniu, więc jak tylko go dorwę, to on bezpośrednio skontaktuje się z Maggie. A umowę myślę, że powinien podpisac domek docelowy. Wszystko dogram jak tylko skontaktuję sie z tym znajomym.

Posted

florida_blue napisał(a):
tak tak umowe docelowy, umowa pojedzie z psem i odeslecie nam ?

Znajomy już ma kontakt telefoniczny do maggie tak więc już się pewnie umówili. Będę przy odbieraniu pieska :) Dopilnuję aby umowę odesłano.
Jak to jutro wszystko wypali to dziewczyny jesteście super !!! I szybkie jak błyskawice :loveu:

Posted

[quote name='Rybka_39']Biedaczek, zmarnuje sie w tej budzie:shake:
Trzeba mu znaleść szybko domek...
Dzis dostalam ze schroniska Chorzowskiego jeszcze 3 zdjecia pieska i wyglada juz troszke inaczej ale przydaloby sie i jego wyciagnac z tego schronu i znalesc mu domek....

*

*

.... bo psu nawet i temu collakopodobnemu ani zadnemu innemu schron nie sluzy :shake: jestem w stalym kontakcie z pania ze schroniska wiec bede na bierzaco informowac co z pieskiem. No i przydalo by sie i jemu .... poszukac domku.

Posted

Lucyja napisał(a):
Florida napisz mi jeszcze co wiesz o piesku. Był szczepiony ? Odrobaczany ? Ma książeczkę zdrowia ?

szczepiony. poproszę o dane osoby adoptującej psa, (imie nazwisko i adres )

zaswiadczenie o szczepieniu na wscieklizne doslemy pocztą , odrobaczony pewnie był, ale LEPIEJ zrobić to ponownie

Posted

to ja zgłoszę z wrocławskiego schroniska - numer w schronisku to :
597/08 Collins - 7 lat, owczarek szkocki. Został znaleziony. W stosunku do ludzi bardzo przyjazny, karny . Pogodny, energiczny. Nie lubi innych zwierząt. Najlepiej czułby się w domu z ogrodem. jesli ktos chciałby adpotowac tego pieska to do 26 czerwca kontak z Negri - proszę pisać na privat - podam numery telefonu

Posted

coz powiem tak,ze nie ma pojęcia, gdzies od miesiąca pomagam wrocławskim psom robiąć im ogloszenia, wiec o poprzednich nic mi nie wiadomo :(. A tak generalnie to psy, chyba nie bardzo mają okazje nauczyc się tych schroniskowych imion, bo większosc czasu przebywają za kratami.

Posted

[quote name='HalinaM']Dzis dostalam ze schroniska Chorzowskiego jeszcze 3 zdjecia pieska i wyglada juz troszke inaczej ale przydaloby sie i jego wyciagnac z tego schronu i znalesc mu domek....

*

*

.... bo psu nawet i temu collakopodobnemu ani zadnemu innemu schron nie sluzy :shake: jestem w stalym kontakcie z pania ze schroniska wiec bede na bierzaco informowac co z pieskiem. No i przydalo by sie i jemu .... poszukac domku.
dostalam wiadomosc od pani Eli ze schroniska ze piesio jest juz po kastracji i czuje sie dosc dobrze - dzis byl kastrowany. Mam nadzieje ze i do niego usmiechnie sie szczescie bo jest chetny domek ... wyslalam jego zdjecia zainteresowanym osobom . Zobaczymy. Trzymajcie :kciuki:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Mam chętna Pania z Kalisza na 4 letniego Kinga, pani ma dom z ogrodem i marz o colaczku.
Czy King dalej szuka domku?

Ponawiam pytanie.
Halina dzięki za foto!

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Ponawiam pytanie.
Halina dzięki za foto!

Rybka _39 powiedz o ktorego pieska chodzi bo jestem tu od niedawna a tematy collaczkow sie mieszaja ... ze nie nadazam. Ktory to King ;)

Posted

Pani zdecydowała się na collie z Chorzowa.
Mieszka w Kaliszu i ma dom z ogrodem.
Pyta tylko czy ten z Chorzowa nie zrobi krzydwy jej 4,5 letniej córce, jesli nie to pragnie go adoptować.;)

Posted

Z tego co wiem od pani Eli z chorzowskiego schroniska to jest bardzo spokojny, mily, bardzo garnie sie do ludzi - tylko troszke zalekniony jak to w schronisku.