Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NEZ, nr 69

numer: 69
numer chip: 953000005133996
imię: Inez
wielkość: duza
rasa: owczarek szkocki collie
data przyjęcia: 2009-09-02
kwarantanna do 2009-09-16
przebywa w boksie: pawilon 6

opis: Inez jest starszą sunią rasy owczarek szkocki collie. Sunia nie ma większości zębów, jej dziąsła są w bardzo złym stanie. Czy ktoś poszukuje tej biednej staruszki. Czekamy. prosze o pomoc o ogłoszeniach suni moze ktoas jej szuka podam namiary na wolontariuszke z marmurowej ja tez mozna pytac o losy kolinki z marmurowej dawac namiary w ogłoszeniach

Kontakt w sprawie adopcji: Basia 609 485 385, mail: basiam9@o2.pl, gg: 5386945 __________

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

10 l owczarka colie schronisko marmurowa łodz

NEZ, nr 69

numer: 69
numer chip: 953000005133996
imię: Inez
wielkość: duza
rasa: owczarek szkocki collie
data przyjęcia: 2009-09-02
kwarantanna do 2009-09-16
przebywa w boksie: pawilon 6

opis: Inez jest starszą sunią rasy owczarek szkocki collie. Sunia nie ma większości zębów, jej dziąsła są w bardzo złym stanie. Czy ktoś poszukuje tej biednej staruszki. Czekamy. prosze o pomoc o ogłoszeniach suni moze ktoas jej szuka podam namiary na wolontariuszke z marmurowej ja tez mozna pytac o losy kolinki z marmurowej dawac namiary w ogłoszeniach

Kontakt w sprawie adopcji: Basia 609 485 385, mail: basiam9@o2.pl, gg: 5386945
dom pilny

doklejam ja poprostu staram sie jak najwiecej psow dorzucac bo pracownikom z łodzkiego schroniska nie zalezy na wydawaniu psow
statnio panstwo byli tam chcieli wziazc psa i zostali nie miło potraktowani słow nie przytocze bo sa niecenzuralne okropne
my potraktowalismy ich z sercem i psiak z medoru ma dom
cholera te psiaki z marmurowej trzeba wyciagac pomózcie mi je wrzucac

Posted

Fundacja Medor napisał(a):
doklejam ja poprostu staram sie jak najwiecej psow dorzucac bo pracownikom z łodzkiego schroniska nie zalezy na wydawaniu psow
statnio panstwo byli tam chcieli wziazc psa i zostali nie miło potraktowani słow nie przytocze bo sa niecenzuralne okropne
my potraktowalismy ich z sercem i psiak z medoru ma dom
cholera te psiaki z marmurowej trzeba wyciagac pomózcie mi je wrzucac

Ja tam jestem zawsze miło traktowana.
Może jakiś nieodpowiedzialny domek to był...

Biedna Inez... jak można porzucić taką sunie... :shake:

Posted

Kontakty Fundacji ze schroniskiem są bez zarzutu. Tu przekazuję wielkie podziękowania dla schroniskowej Pani Doktor :)
Inez jutro jedzie do Niemiec, będzie pod opieką fundacji Dobermann Nothilfe.

Posted

[IMG]http://images41.fotosik.pl/199/8921e5f233a811c8med.jpg[/IMG]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/bez-imienia-mix-collie-pomoc-pilnie-potrzebna-147231/#post13022027[/url]

Taki pies, znaleziony w okolicy Milicza.
Proszę o pomoc.

Posted

potrzebuje pilnie pomocy!!! od kilku dni jest w naszym schronisku owczarek Colie której zmarła właścicielka. Ma ok 4 lat. Leży zwinięta w kłębek, niestety reaguje agresją na ludzi, więc nie ma szans na adopcje. Jest to agresja lękowa, bardzo potrzebny jej dt. Nie wiecie kto się konkretnie zajmuje tą rasą?? czy jest jakaś fundacja która mogłaby psine wyciągnąć?? Boje się że psina odejdzie z tęsknoty i stresu, tak przerażonego psa jeszcze nigdy nie widziałam.

Posted

Kochani, szukam domu dla pięknego collie - 5 letniego Rena.

Jego historia wraz ze zdjęciami w linku:
REN - owczarek collie, pomóż znaleść mu dom!!! (751988240) - Aukcje internetowe Allegro

Mieszka na 1 podwórku z malamutem, tyle, ze malamut był tam pierwszy i to jego teren więc Ren jest przez niego zdominowany, nie gryzą się , wręcz podzieliły się terytorialnie podwórkiem, z tym, że to malamut wiedzie prym.

Wszystkie zdjęcia Rena jakie posiada: Picasa Web Albums - agamarfi - Ren#

• 4 weeks later...
  • 1 month later...