Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Suczka z Boguszyc pilnie potrzebuje Dt,zresztą jak wszystkie psy przebywające w tym 'schronisku'. Dlatego bardzo prosimy o pomoc miłośników tej rasy.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ARES, nr 252

numer: 252
numer chip: 953000005135621
imię: Ares
wielkość: duza
rasa: Owczarek Collie
data przyjęcia: 2009-05-12
kwarantanna do 2009-05-26
przebywa w boksie: pawilon nr VI

opis: Ares zamieszkał w schronisku po śmierci swojego Pana.
Jego historia jest bardzo smutna. Z wywiadu wiemy, że Ares już kiedyś był psem porzuconym. Jego Pan przygarnął go kilka lat temu błąkającego się po ulicach naszego miasta. Minęło kilka lat i Ares znowu został sam, zdany na łaskę i dobre serce ludzi. Ares mieszkał w domu ubogim, ale kochającym, o taki dom dla niego prosimy. O dom gdzie ten dobry, wspaniały pies mógłby dożyć swojej sędziwej starości.
Ares mieszkał z kotami, akceptuje więc ich obecność. W stosunku do ludzi jest również bardzo łagodny. prosimy na niego spojrzeć i podarować mu dom ostatni.
Kontakt:

P Hania
697 775 845
(042) 653 15 02 (po 20)
hanka456@wp.pl

Posted

Spinca napisał(a):
Ten kolak z Łodzi jest już na wątku.
Ma zrobione allegro z podanym kontaktem do mnie.....
Jedzie do hoteliku do mosii

Bardzo się cieszę że nasz Łódzki kolak jedzie do hoteliku :loveu:
...Schron jest bardzo przepełniony... :-(

• 2 weeks later...
Posted

Ciotki Kochane, Potrzebuję Waszej pomocy w sprawie wizyty przedadopcyjnej dla Newtona (tego starszego kolaczka po śmierci pana) w Nędzy koło Raciborza. Pomóżcie, proszę, bo Newton ma szansę na nowy dom! :)

Posted

Spinca napisał(a):
Ciotki Kochane, Potrzebuję Waszej pomocy w sprawie wizyty przedadopcyjnej dla Newtona (tego starszego kolaczka po śmierci pana) w Nędzy koło Raciborza. Pomóżcie, proszę, bo Newton ma szansę na nowy dom! :)

Może napisz do kogoś z Rybnika, to niedaleko - ja póki co nie mogę, ewentualnie w przyszła sobot albo dopiero za 2 tyg. Z Ryb. są Alicja, madzia828, maksowa17, magda_z - cyba wsio.

Ps. Jak masz jakeis namiary, to podaj na PW. Miałam tam przeprowadzać rozmowe i były pewne ekhm... niedociągniecia. To mała miejscowość, więc może to Ci sami !

Posted

Spinca napisał(a):

Nieaktualne :angryy:

Posted

Spinca napisał(a):
Marzena, trzymaj się raczej wersji, że ktoś usunął przez pomyłkę, bo oficjalne przyznanie, że pies nie spełnia "wymogów" jest nie na miejscu, szczególnie w ustach moderatora działu Adopcje.
Skoro FC ma tylu forumowiczów, stwórzcie dział Adopcje inne, będziecie mogli pomagać wszystkim, zgodnie z ogólną ideą pomocy zwierząt.

Ale ten PIES jest za mało COLLAKOWY na dział Collie do Adopcji :p

Ja też bym go usunęła...

Kiedyś jak wstawiałam info o nie collakowym psie wylądowała WŁAŚNIE w dziale inne gdzie jego miejsce (dzięki temu panuje porządek i ład - ludzie szukający psy w typie collie takowe mogą tam znaleźć a nie wszystkie).
I myślę że dobrze się dzieje że ogłoszenia o NIE -collie trafiają gdzie indziej :) nie ma bałaganu :d

PRZEJRZAŁAM WATEK - robicie kawał dobrej roboty zarówno na Dogo, FC jak i Forum Fundacji Dr Lucy...

BRAWO :)

Posted

Bejotka napisał(a):
Chyba mam jakieś deja vu .......

Przepraszam. Po prostu odpowiedziałam na pierwszy nieczytany przeze mnie post ;) - rzadko tu zaglądałam bo zazwyczaj dział adopcji na FC jest/był uaktualniany na bieżąco ;)