Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

NAatala napisał(a):
w schronisku Miedary jest taki piesek collie

jest miły i przyjazny dla ludzi, tolerancyjny dla psów
ma 5 lat

Nie wiem czy jeszcze jest.
Psiak był na kwarantannie, został odłowiony w sąsiedniej miejscowości. Dużo psiaków stamtąd odbierają właściciele.

Być może Pani kierownik nie zalicza go do coli. Mimo to, że jest bardzo zmiksowany ma krótką sierść, ale ubarwienie, wzrost i pyszczek wydał mi się coli'owy więc tak go dodałem na stronę - mam nadzieję, że nie za bardzo na wyrost.

Pozdrawiam

Posted

israel napisał(a):
Nie wiem czy jeszcze jest.
Psiak był na kwarantannie, został odłowiony w sąsiedniej miejscowości. Dużo psiaków stamtąd odbierają właściciele.

Być może Pani kierownik nie zalicza go do coli. Mimo to, że jest bardzo zmiksowany ma krótką sierść, ale ubarwienie, wzrost i pyszczek wydał mi się coli'owy więc tak go dodałem na stronę - mam nadzieję, że nie za bardzo na wyrost.

Pozdrawiam

Na pewno nie na wyrost. Dowiem się w schronie w takim razie czegoś więcej i zaczniemy szukać domu

Posted

macbast napisał(a):
Czy pies jeszcze jest do wziecia ? To chyba collak a nie sheltie ? Mam psa tej rasy . Więc pomyślałem, że mógłbym ją wziąc.

Sunia nie jest do wzięcia. Masz rację, to nie sheltie. Obejrzyj, proszę, inne nasze kolaki. W razie potrzeby służę pomocą i informacją

Posted

Lidka, wielkie dzięki :)
Dzwoniłam do Pani, przemiła osoba. Chce sunię, a ja nie mam suni w tej chwili. Więc umówiłam się, ze Pani poczeka. Gdybyście miały suczkę w schronach, dajcie znać, Ciotki na szybko.

Posted

Śniady owczarek szkocki collie - Mantra

Miejsce pobytu: Łódź
Stan pobytu: schronisko
Kontakt:P Hania 697 775 845, (042) 653 15 02 (po 20)hanka456@wp.pl

Została znaleziona przy trasie szybkiego ruchu. Sunia jest oazą spokoju i dystynkcji. Jest bardzo grzeczna i łagodna. Jej numer to 883.

Posted

Mamy sunie! teraz są w hoteliku.. EwaP na FC pisała ostatnio o nich

Sunie
W Szczebrzeszynie na łańcuchu mieszka sobie taka sunia
Sunia ma ok. 5 lat, może mniej. Jak widać, źle traktowana nie jest, ma nawet półlitrową miseczkę na wodę, co prawda bez wody, ale wody przecież wokół w bród. Głodna jest koszmarnie, ale z pewnością wynagradza jej to liczne towarzystwo robactwa żyjącego w jej gęstym futrze. Od czasu do czasu ma dodatkową rozrywkę w postaci wizyt okolicznych psów, które wpadają, aby wziąć, co im się należy. To jeden z owoców tych wizyt – półroczna sunia
http://www.collie.intertel.net.pl/fo...t=4319&start=0

Posted

Niestety Pani chce typowego kolaka, więc na te sunie szukam kogoś kto pokocha psiaka troszkę odbiegającego. Ale ja pamiętam o tych suńkach spod Warszawy. Sama je wiozłam ;)