Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Koli tez juz w domku! Pani przyjechala po nia az z Bialegostoku wiec ok. 200 km!

Domek szykuje sie tez dla Karla ;)

Posted

Potrzebna pomoc w odebraniu i przewiezieniu malutkiego kolaczka ze schroniska w Lublinie do Kliniki Chorób Zakaźnych w Lublinie. Sprawa bardzo pilna, maluch powinien być tam jutro rano ok 7,30. Dziewczynki z Lublina pomóżcie uratować małego.

Posted

Witam, w toruńskim schronisku jest owczarek

Dane o piesku skopiowałam ze strony schroniska.
imię:
Pies poz. 41/09
rasa: owczarek szkocki

boks: 26
numer: 161
miasto: Toruń

sterylizacja: nie
szczepienia: tak
odrobaczenie: tak

charakter i opis:
Nie znamy przeszłości tego pięknego psa. Jest wspaniałym, zrównoważonym psiakiem, który potrzebuje spokojnego i stałego domu.

Posted

W schronie w Lublinie poza tym maluszkiem jest jeszcze jeden Collie , chyba sunia, troszkę wychudzona i zagubiona. Nie mam niestety zdjęć...W sobotę była jedna pani, która wyglądała na zainteresowaną ale jednak chyba nic z tego nie wyszło...

Posted

Paulinko czy to jest pewna informacja? Poproszę dziewczyny z forum collie o zrobienie ogłoszeń ale musimy mieć dokładniejsze informacje na jej lub jego temat. Kiedy tam go widziałaś ?

Posted

ala56 napisał(a):
Paulinko czy to jest pewna informacja? Poproszę dziewczyny z forum collie o zrobienie ogłoszeń ale musimy mieć dokładniejsze informacje na jej lub jego temat. Kiedy tam go widziałaś ?

Ja jestem tam wolontariuszką, nową co prawda ale już większość psiaków poznałam. Byłam tam w sobotę, nawet któryś wolontariusz z nią był na spacerku. Zdjęcia niestety nie mam, może w sobotę lub w niedzielę uda mi się jakieś załatwić. To jest sunia, raczej starsza....

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Ja jestem tam wolontariuszką, nową co prawda ale już większość psiaków poznałam. Byłam tam w sobotę, nawet któryś wolontariusz z nią był na spacerku. Zdjęcia niestety nie mam, może w sobotę lub w niedzielę uda mi się jakieś załatwić. To jest sunia, raczej starsza....

Paulinko dowiedz się jak najwięcej o pieskach, jak się da to zdjęcia również ważne. Trzeba im założyć wątki i zrobić ogłoszenia. Bez tego nikt nie będzie o nich wiedział.

Posted

ala56 napisał(a):
Paulinko dowiedz się jak najwięcej o pieskach, jak się da to zdjęcia również ważne. Trzeba im założyć wątki i zrobić ogłoszenia. Bez tego nikt nie będzie o nich wiedział.

Tak wiem wiem, ja w ogóle chciała bym zakładać wątki tym psiakom ze schroniska, tylko muszę się dopytać czy będę mogła, bo nie chce robić nic bez ich wiedzy, żeby potem nie było jakiś nieprzyjemności.

Posted

Wiemy, Paulinko, że szczeniak ma dobra opiekę. Jesteśmy w kontakcie ze schronem. Co nie zmienia faktu, ze będziemy chciały go zabrać jak tylko będzie można.
Dziękujemy za pomoc i za informację