irenaka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Czy ktoś ma czas aby założyć wątek dla niewidomego Coli i zrobić ogłoszenia? Quote
Ss Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Wątek Coli...http://www.dogomania.pl/forum/f28/patrze-na-swiat-sercem-niewidomy-owczarek-szkocki-cola-rzeszow-127966/#post11502489 postaram sie zrobić pare ogloszeń Quote
Manixsa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 W nadchodzącym nowym roku życze wam wszystkim kochających domów. Quote
Kolia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Moze warto poprosić moda o przeczyszczenie tematu? Żeby została tylko aktualna pierwsza strona? Quote
nika28 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/ala-owczarek-szkocki-collie-czy-starszy-benny-ma-szanse-na-cokolwiek-wroclaw-128152/ Quote
Ss Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Potrzebujemy waszej pomocy! Czy jest ktoś na forum kogo znacie z Mieleszyna lub mieszka w okolicach? Jest tam collie (zobaczcie pierwsza strone)... Przebywa tam prawie rok.. Nie ma numeru telefonu ani zadnego kontaktu. Pies znaleziony przypadkiem na jakies stronce... czy ktoś mógłby pomoc?:-( Quote
gameta Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Na trojmiasto.pl jest do oddania 3 miesięczny collie - ma czas do jutra, potem schron. Jeżeli jest ktoś zainteresowany - podaję linka do ogłoszenia: [url=http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/3-miesieczny-owczarek-szkocki-collie-ogl1444098.html]OG Quote
Ss Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 sunia juz na FC.. mam nadzieje ze znajdzie sie dla niej DT Quote
gameta Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ss napisał(a):sunia juz na FC.. mam nadzieje ze znajdzie sie dla niej DT Ss co to jest FC ? Quote
gameta Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ss napisał(a):Forum Collie :oops: głupio mi :oops: to takie oczywiste :evil_lol: Ja napisałam pod tego maila, co jest w ogłoszeniu, ale mi wrócił... Quote
Kolia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Wątek ma prawie 140 stron... może poprosimy moda o przeczyszczenie tematu i zostawienie tylko pierwszego, aktualnego postu? Quote
Kana Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Piszę w sprawie suczki collie o ktorej mowa wyżej. Sunia znalazła dom. Była mojej dobrej znajomej która jest trochę zła. Nikt nie prosił o wrzucanie jej na jakiekolwiek strony! Przed umieszczeniem ogłoszenia gdzie kolwiek powinno się spytać o to właściciela! To tak na przyszłość ... Pozdrawiam Quote
nika28 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Ss']Potrzebujemy waszej pomocy! Czy jest ktoś na forum kogo znacie z Mieleszyna lub mieszka w okolicach? Jest tam collie (zobaczcie pierwsza strone)... Przebywa tam prawie rok.. Nie ma numeru telefonu ani zadnego kontaktu. Pies znaleziony przypadkiem na jakies stronce... czy ktoś mógłby pomoc?:-( Przypominam :-( Kto może pomóc ? Quote
Lucyja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Kana napisał(a):Piszę w sprawie suczki collie o ktorej mowa wyżej. Sunia znalazła dom. Była mojej dobrej znajomej która jest trochę zła. Nikt nie prosił o wrzucanie jej na jakiekolwiek strony! Przed umieszczeniem ogłoszenia gdzie kolwiek powinno się spytać o to właściciela! To tak na przyszłość ... Pozdrawiam Jeżeli jakis collie szuka domu i ktokolwiek z miłośników tej rasy to wypatrzy to natychmiast zostaje zamieszczone ogłoszenie tutaj na dogomanii i na forum collie i nikt nikogo nie pyta o wyrażenie zgody jesli ktos chce się pieska pozbyć. Quote
gameta Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Lucyja napisał(a):Jeżeli jakis collie szuka domu i ktokolwiek z miłośników tej rasy to wypatrzy to natychmiast zostaje zamieszczone ogłoszenie tutaj na dogomanii i na forum collie i nikt nikogo nie pyta o wyrażenie zgody jesli ktos chce się pieska pozbyć. Lucyja, dziękuję. Ogłoszenie z trójmiasta już usunęli, ale było tam wprost napisane, że suczka ma 3 miesiące i że jak nie znajdzie domu do dziś to oddadzą do SCHRONISKA... Jak mogłam tu nie wrzucić ? Swoją drogą właściciele muszą być bardzo nieodpowiedzialni, skoro kupują psa do wynajętego mieszkania i za chwilę muszą oddawać, bo właściciel się nie godzi na trzymanie zwierząt :shake: Quote
Lucyja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Gameta oczywiście, że zrobiłas słusznie. A najbardziej drażni mnie fakt jak ktos dając ogłoszenie o oddaniu pieska szantażuje stwierdzeniem, że jesli nie znajdzie się dom w przeciągu dnia czy tygodnia to pies wyląduje w schronisku. Dobrze, że sunia ma juz dom i mam nadzieję, że są to odpowiedzialni ludzie. Quote
Ss Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Sunia była wystawiona na sprzedaz na allegro... dlatego tez jej wątek na FC zostal usuniety :( juz sama nie wiem co jest prawda Quote
gameta Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ss napisał(a):Sunia była wystawiona na sprzedaz na allegro... dlatego tez jej wątek na FC zostal usuniety :( juz sama nie wiem co jest prawda Wiesz, ja też mam wątpliwości, czy ona naprawdę znalazła dobry dom... Ale jak się pojawi znów na trojmiasto.pl na pewno będę wiedzieć:cool3: Dziwni ci ludzie... Quote
Lucyja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Gameta miej na to oko, bo rzeczywiście dziwnie to wszystko wygląda. Quote
Kana Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Nie musicie niczego podejrzewać. To nie jej wina, że własciciel pierw zgodził sie na psa a potem jak juz pies został kupiony to kazał go oddac pod groźbą wyrzucenia ... Ludzie opanujcie sie troche ! Sunia trafiła do jednego z członków jej rodziny. Proszę o nie komentowanie tej sprawy a co bardziej nie wywnioskowywanie jakichś podejrzeń ... Quote
Ss Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 my o nic nie podejrzewamy... Tylko, że dziwne że sunia była ogłaszana na allegro na sprzedaż a na innych stronach do oddania... to dziwnie tylko wygląda ale moze rzeczywiscie bylo inaczej.. Prosze nas nie osądzać. Cieszymy sie ze psinka jest juz bezpieczna i wszystko sie ulozylo... zyczy nowym wlasciciela wszystkiego dobrego :) Quote
Lucyja Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Kana napisał(a):Nie musicie niczego podejrzewać. To nie jej wina, że własciciel pierw zgodził sie na psa a potem jak juz pies został kupiony to kazał go oddac pod groźbą wyrzucenia ... Ludzie opanujcie sie troche ! Sunia trafiła do jednego z członków jej rodziny. Proszę o nie komentowanie tej sprawy a co bardziej nie wywnioskowywanie jakichś podejrzeń ... Forum jest po to aby komentować i aby wrazic swoje zdanie na temat czyjejś niedopowiedzialności. Quote
Kolia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Sylwia to Ty założyłaś watek, więc Ciebie pytam: co myślisz o przeczyszczeniu tematu? Można by poprosić Moda, żeby zostawił tylko pierwszą stronę... Wątek ma *set stron, które zawierają już nieaktualne wypoiwedzi... Quote
Recommended Posts