HalinaM Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Napisalam e-maila .... ale pani sie nie odezwala ... poczekamy moze sie jeszcze odezwie. Quote
florida_blue Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 jeszcze jedna chetna dla ciebie Halinko, chciałaby rudzielca, jest z Jeleniej Góry Quote
HalinaM Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Juz napisalam e-maila... zobaczymy czy sie odezwie ... z tamtym kolo Wieliczki narazie cicho. Quote
Ulka18 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Halinko, gdyby sie ta Pani z Wieliczko odezwala, to Patia tam mieszka i moglaby sprawdzic dom. Patia zalatwiala dom dla naszej mieleckiej kolaczki. Quote
HalinaM Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Ulka18 napisał(a):Halinko, gdyby sie ta Pani z Wieliczko odezwala, to Patia tam mieszka i moglaby sprawdzic dom. Patia zalatwiala dom dla naszej mieleckiej kolaczki. Ulka18 jesli sie ta pani z pod Wieliczki odezwie napewno napisze w temacie i poprosze o sprawdzenie domku. Narazie bez odzewu. Quote
HalinaM Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Dzis dostalam odpowiedz z domku pani ktora chciala rudego collie... wklejam e-maila: Witam Mamy bardzo dobre warunki domek z ogródkiem, ale za daleko zeby jechać do Zabrza. Jestem z Jeleniej Góry. Wolała bym żeby piesek nie był kastrowany-słyszałam że psy żle znoszą sterylizację. Dziękuje za szybką odpowiedz:) Pozdrawiam Paulina K Quote
Ulka18 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Tak, tak, ta pani slyszala, gdzies slyszala, ale nie za dobrze :angryy: Quote
Guest Reyes Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 HalinaM napisał(a):Dzis dostalam odpowiedz z domku pani ktora chciala rudego collie... wklejam e-maila: Witam Mamy bardzo dobre warunki domek z ogródkiem, ale za daleko zeby jechać do Zabrza. Jestem z Jeleniej Góry. Wolała bym żeby piesek nie był kastrowany-słyszałam że psy żle znoszą sterylizację. Dziękuje za szybką odpowiedz:) Pozdrawiam Paulina K A słyszała też że pies lepiej domu pilnuje jeśli głodny i całe życie na łańcuchu :roll: Quote
florida_blue Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 to trzeba jej napisać ze ten zniósł dobrze, i ze to jest warunek (i podesłac jakieś informacje na ten temat) . zdecyduje sie - mozna dalej rozmawiać . Ja nie przekreslam domków od razu :) Quote
HalinaM Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 florida_blue napisał(a):to trzeba jej napisać ze ten zniósł dobrze, i ze to jest warunek (i podesłac jakieś informacje na ten temat) . zdecyduje sie - mozna dalej rozmawiać . Ja nie przekreslam domków od razu :) Dopiero wrocilam z Chelma ... dzisiaj jej odpisze bo rano nie mialam czasu ...i poszukam jakis artykul na ten temat i jej podesle ... nie mam w tej chwili glowy .... bo wnuczek jest na powtornej operacji obojczyka ... nic nie dal wyciag zlamanie bylo z przemieszczeniem i trzeba operowac. Oby bylo wszystko w porzadku. Quote
Kolia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Trzymam kciuki za wnusia Pani Halinko! Proszę dać znać jaka będzie decyzja tej pani w sprawie psiaka! :) Quote
zurdo Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Pani Halino, będzie dobrze! :kciuki: Co z tym domkiem z Wieliczki? I w ogóle zostały jeszcze jakieś niewykorzystane? Quote
florida_blue Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 została chyba tylko Jelenia Góra - do akcji informacyjno -uswiadamiajacej.... Wieliczka chciała szczeniaka - chyba nie doczytała ze jestem z Fundacji, napisała maila przez allegro i chciała kupić szczeniaka bez rodowodu (ale pomyslałam, że szkoda tak od razu spławić, moze akurat jekiś bedzie odpowiedni :) Quote
HalinaM Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 jesli chodzi o domek z Wieliczki to sie nie odezwal, wiec chyba mozemy go nie brac pod uwage ... no chyba ze sie jeszcze odezwie. Do pani Pauliny napisalam e-maila dolaczylam ten artykul uswiadamiajacy na temat kastracji . http://www.vetserwis.pl/kastracja_pies.html Kontakt ma podany zarowno do mnie jak i do dona20... co wiecej moge zrobic ;) ...tylko poczekac... bo decyzja nalezy do niej. Mam nadzieje ze sie odezwie. Quote
Kolia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Podobno w Zamościu (umieralni) znajduje się podrosnięty szczeniak collie - na razie czekam na dokładniejsze informacje! Quote
Kolia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Założyłam aukcję na bazarku, żeby zebrać pieniążki na kastrację Atoska - śniadego psiaka ze schroniska w Łodzi i pomoc Rubinkowi - tricolorowi ze schroniska w Cieszyniehttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113894 Może ktoś upatrzy coś dla siebie i pomoże pieskom! Quote
Kolia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Szukamy tymczasu dla psiaka z Łodzi i psa z Cieszyna! Quote
Diana S Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Kolia zlicytowałam na bazarku, piekna brozke... po prosze o nr konta :cool3: Quote
Kolia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Wstrzymajmy się jeszcze troszkę z wpłatą pieniążków - bazarek kończy się 8 lipca. Do tej pory zebrało się 40zł. Brakuje jeszcze ok. 60zł i DT żeby wykastrować Atoska :( Quote
C&C Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 C&C napisał(a):Sprawa bardzo pilna i dotyczaca colaczka w wielkiej potrzebie kopijuję z FC Co mogę jeszcze zrobić?! jestem już bezsilna, pozostaje mi tylko czekać. pod koniec stycznia przygarnęłam ze schroniska Florena, jego wątek na: http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=2800 wczoraj (czwartek), usłyszał na podwórku miałczącego kata, więc pobiegł na balkon, wychylił się i spadł z 2 piętra !!! zapiszczał i pobiegł gdzieś... ludzie, którzy go później widzieli, mówili że biegł dokąś, ale nie wyglądał na rannego. Później ktoś zadzwonił, że widział go 3 km od domu... szukałam, wołałam do 2 rano i później od 5 zaczęłam rozwieszać ogłoszenia. Ma na obroży adresownik, jest tylko jeden problem... my mieszkamy we Wrocławiu, a tu, do Tychów przyjechaliśmy na wakacje do rodziców - Floren nie zna miasta i okolic, a na dodatek strasznieboi sięę burzy... a od wczoraj nieustannie leje. Dałam ogłoszenia do gazety, rozwiesiłam ogłoszenia, obdzwoniłam schronisko, lecznice i nic. Szukałam nawet rowy wzdłuż drogi szybkiego ruchu, przy której go widziano, ale nic nie znalazłam. Co mogę jeszcze zrobić? brakuje mi już sił. Gdzie jest moje kochane psiątko? na pewno strasznie się boi... _________________ "Za Tych ,którzy odejść musieli, aby miłość została w nas..." NR TEL .DO WŁASCICIELKI - 506378306 BARDZO PROSIMY WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW Z TAMTYCH OKOLIC O POMOC zdjęcie Florena [/ http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e99b6461aa915939.html Quote
Kolia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Potrącił go samochód... Nie potrafię tego zrozumieć - los się do niego uśmiechnął, a teraz z niego zadrwił... Quote
Recommended Posts