Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ulka18 napisał(a):
Halinko, gdyby sie ta Pani z Wieliczko odezwala, to Patia tam mieszka i moglaby sprawdzic dom. Patia zalatwiala dom dla naszej mieleckiej kolaczki.

Ulka18 jesli sie ta pani z pod Wieliczki odezwie napewno napisze w temacie i poprosze o sprawdzenie domku. Narazie bez odzewu.

Posted

Dzis dostalam odpowiedz z domku pani ktora chciala rudego collie...
wklejam e-maila:

Witam
Mamy bardzo dobre warunki domek z ogródkiem, ale za daleko zeby jechać
do Zabrza.
Jestem z Jeleniej Góry.
Wolała bym żeby piesek nie był kastrowany-słyszałam że psy żle znoszą
sterylizację.
Dziękuje za szybką odpowiedz:)
Pozdrawiam Paulina K

Guest Reyes
Posted

HalinaM napisał(a):
Dzis dostalam odpowiedz z domku pani ktora chciala rudego collie...
wklejam e-maila:

Witam
Mamy bardzo dobre warunki domek z ogródkiem, ale za daleko zeby jechać
do Zabrza.
Jestem z Jeleniej Góry.
Wolała bym żeby piesek nie był kastrowany-słyszałam że psy żle znoszą
sterylizację.
Dziękuje za szybką odpowiedz:)
Pozdrawiam Paulina K

A słyszała też że pies lepiej domu pilnuje jeśli głodny i całe życie na łańcuchu :roll:

Posted

florida_blue napisał(a):
to trzeba jej napisać ze ten zniósł dobrze, i ze to jest warunek (i podesłac jakieś informacje na ten temat) . zdecyduje sie - mozna dalej rozmawiać .
Ja nie przekreslam domków od razu :)

Dopiero wrocilam z Chelma ... dzisiaj jej odpisze bo rano nie mialam czasu ...i poszukam jakis artykul na ten temat i jej podesle ... nie mam w tej chwili glowy .... bo wnuczek jest na powtornej operacji obojczyka ... nic nie dal wyciag zlamanie bylo z przemieszczeniem i trzeba operowac. Oby bylo wszystko w porzadku.

Posted

została chyba tylko Jelenia Góra - do akcji informacyjno -uswiadamiajacej....

Wieliczka chciała szczeniaka - chyba nie doczytała ze jestem z Fundacji, napisała maila przez allegro i chciała kupić szczeniaka bez rodowodu (ale pomyslałam, że szkoda tak od razu spławić, moze akurat jekiś bedzie odpowiedni :)

Posted

jesli chodzi o domek z Wieliczki to sie nie odezwal, wiec chyba mozemy go nie brac pod uwage ... no chyba ze sie jeszcze odezwie.
Do pani Pauliny napisalam e-maila dolaczylam ten artykul uswiadamiajacy na temat kastracji .
http://www.vetserwis.pl/kastracja_pies.html
Kontakt ma podany zarowno do mnie jak i do dona20...
co wiecej moge zrobic ;) ...tylko poczekac... bo decyzja nalezy do niej. Mam nadzieje ze sie odezwie.

Guest Reyes
Posted

Hej
Czy są jakieś wieści z tymczasu Lampo?

Posted

Wstrzymajmy się jeszcze troszkę z wpłatą pieniążków - bazarek kończy się 8 lipca. Do tej pory zebrało się 40zł. Brakuje jeszcze ok. 60zł i DT żeby wykastrować Atoska :(

Posted

C&C napisał(a):
Sprawa bardzo pilna i dotyczaca colaczka w wielkiej potrzebie

kopijuję z FC

Co mogę jeszcze zrobić?! jestem już bezsilna, pozostaje mi tylko czekać.
pod koniec stycznia przygarnęłam ze schroniska Florena, jego wątek na:
http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=2800

wczoraj (czwartek), usłyszał na podwórku miałczącego kata, więc pobiegł na balkon, wychylił się i spadł z 2 piętra !!! zapiszczał i pobiegł gdzieś... ludzie, którzy go później widzieli, mówili że biegł dokąś, ale nie wyglądał na rannego. Później ktoś zadzwonił, że widział go 3 km od domu... szukałam, wołałam do 2 rano i później od 5 zaczęłam rozwieszać ogłoszenia. Ma na obroży adresownik, jest tylko jeden problem... my mieszkamy we Wrocławiu, a tu, do Tychów przyjechaliśmy na wakacje do rodziców - Floren nie zna miasta i okolic, a na dodatek strasznieboi sięę burzy... a od wczoraj nieustannie leje. Dałam ogłoszenia do gazety, rozwiesiłam ogłoszenia, obdzwoniłam schronisko, lecznice i nic. Szukałam nawet rowy wzdłuż drogi szybkiego ruchu, przy której go widziano, ale nic nie znalazłam.
Co mogę jeszcze zrobić? brakuje mi już sił. Gdzie jest moje kochane psiątko? na pewno strasznie się boi...

NR TEL .DO WŁASCICIELKI - 506378306

BARDZO PROSIMY WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW Z TAMTYCH OKOLIC O POMOC

zdjęcie Florena

[/
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e99b6461aa915939.html