HalinaM Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Bonsai']Dziewczyny - jest problem: mój TŻ będzie raczej jechał samochodem z W-wy do Kalisza, w dodatku obładowany meblami w związku z wyprowadzką. Nie wiem czy da radę spakować tam psiaka. :shake:[/quote] Bonsai ... a domek sprawdzony? Dzwonilam 10 minut temu do p. Kasi w Kaliszu ... rozmawialam. Czeka na wizyte i na pieska. Zaraz zadzwonie do schroniska i uprzedze pania Ele ze w czwartek rano zabieramy pieska .... tylko co mam jej powiedziec kto go odbierze? Quote
HalinaM Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Diana S']Ok, ale jak ten pies wyglada?...i trzeba za niego zapłacic, wiec jak?... ja jestem przed wypłata... o 12:30 miałby byc odebrany z Katowic?... Kto ma go odebrac, moze osoba by sie ze mna skontaktowała, ktora ma psa przejac na peronie... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19216&page=94 To ten piesek . Pani Ela jest uprzedzona ze w czwartek odbieramy pieska. Wszystko ma byc przygotowane. Podane sa tez dane dokad piesek bedzie zawieziony. Za pieska placic nie trzeba. Quote
Ulka18 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Nasza mielecka Puma jest juz po sterylizacji. Moze isc do adopcji. Czeka w hoteliku u Murki. http://www.allegro.pl/item382656672_niesmiala_suczka_w_typie_collie.html Quote
Guest Reyes Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 To co umawiamy się na czwartek? witam szukamy transportu warszawa-katowice dla 7 letniego bastera z rodowodem A co to za pies i "od kogo"? Quote
florida_blue Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 szukamy transportu KRAKÓW - RZESZÓW (lub okolice) dla merlaczka Quote
Rybka_39 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 No czyli wszystko ustalone...wreszcie:cool3: Quote
Bonsai Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Umówiłam się na wizytę w środę na godz. 19.00. ;) Transport dla psiaka macie? Quote
GoskaGoska Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 A Nikt Nie Jest Chętny Na Wroclawskiego Psiaka? Quote
HalinaM Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Bonsai']Umówiłam się na wizytę w środę na godz. 19.00. ;) Transport dla psiaka macie?[/quote] Transport umowiony...tak jak obiecalam Tomek od nas z forum collie odwiezie pieska do Kalisza. Quote
C&C Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Halinko , czy Tomek ma towarzystwo do dowiezienia tego pieska do Kalisza . Ja moge pomóc ale dopiero po 18 i w srode i w czwartek. Quote
Kolia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='GoskaGoska']A Nikt Nie Jest Chętny Na Wroclawskiego Psiaka?[/quote] We Wrocławiu znajduje się jakiś collie? Poproszę zdjęcia i jakieś info o nim :) Quote
HalinaM Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='C&C']Halinko , czy Tomek ma towarzystwo do dowiezienia tego pieska do Kalisza . Ja moge pomóc ale dopiero po 18 i w srode i w czwartek. Wlasnie szukam kogos do pomocy . Wszystko jest dograne na czwartek ... po 18 to troszke za pozno ... moze Marzenka pracuje do 16 .... Dzwonilam do Tomka ... cos wykambinujemy. Wszystko jest tez w temacie pieska na forum collie z Chorzowa. http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=3316&start=14 Quote
Diana S Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Czyli ja mam odebrac psa tak? O ktorej mam pojsc do schronu po niego...i gdzie mam go dostarczyc...o ktorej osoba bedzie na peronie, ponawiam zapytanie, moze jakis nr tel by sie przydał, komu miałabym oddac psa. Schronisko wie kto po psa ma przyjsc?... Bede miała kaganiec do colaka ale tylko przejazdem tramwajem, nie bede mogła go pozyczyc bo to nie moj kaganiec, wiec jak teraz bedzie?... Quote
Lucyja Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Rudego kolusia z Częstochowy już można zdjąć z pierwszej strony, bo już grzeje dupkę w nowym domku :loveu: Quote
C&C Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 To Super !!!!.Wielkie dzięki!!! Lucynko w galerii C&C&A na FC jest coś specjalnie dla Ciebie;) Quote
Lucyja Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='C&C']To Super !!!!.Wielkie dzięki!!! Lucynko w galerii C&C&A na FC jest coś specjalnie dla Ciebie;)[/quote] To już tam pędzę zobaczyć :) Quote
HalinaM Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Diana S']Czyli ja mam odebrac psa tak? O ktorej mam pojsc do schronu po niego...i gdzie mam go dostarczyc...o ktorej osoba bedzie na peronie, ponawiam zapytanie, moze jakis nr tel by sie przydał, komu miałabym oddac psa. Schronisko wie kto po psa ma przyjsc?... Bede miała kaganiec do colaka ale tylko przejazdem tramwajem, nie bede mogła go pozyczyc bo to nie moj kaganiec, wiec jak teraz bedzie?...[/quote] Diana S masz odebrac pieska ze schroniska p. Ela ze chroniska wie wszystko nawet adres domu docelowego . Co do odebrania pieska to odbierz go tak bys mogla spokojnie dowiesc go do Katowic. Wszystko bedzie tez przygotowane. Reyes ma odebrac pieska z Katowic i zawiesc go do Lodzi pisala mi na Pw ze jestescie kolezankami i ze szystko miedzy soba uzgodnicie . Co do kaganca Reyes bedzie miala z soba takze potrzebny Ci bedzie tylko do przejazdu do Katowic. Jesli masz jeszcze jakies pytania wzgkledem pieska prosze pytaj. Podaj mi na PW swoje dane to uprzedze pania Ele kto po pieska przyjdzie. Gdyby nie wypadek mojego wnuczka sama bym to zalatwila i bez kombinacji przewiozla pieska do celu. Quote
Alicja Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [FONT=Arial]Trzymam :kciuki: za powodzenie całej akcji lepiej wyruszyć do schronu szybciej i dotrzeć na dworzec na czas ... bo pies może sie różnie w tłumie zachowywać i chyba lepiej by miał przynajmniej trochę czasu na zapoznanie sie z otoczeniem i osobą która go powiezie ...10 minut to stanowczo za mało ... pamiętajcie o bilecie dla psiaka ...4 zł [/FONT] Quote
Rybka_39 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Eh proponuję zdjąć z tąd Nesce:-(...to nie ma sensu.. Quote
Natussiaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Znalazłam takie ogłoszenie,może warto by je sprawdzic:? http://psy.low.pl/og483512.htm Quote
Natussiaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 w schronisku od 2006 roku [SIZE=3][FONT=Times New Roman]PEGAZ (158 W schronisku od 20.01.2006 r. Zabrany z trasy, potrącony przez samochód. Mieszaniec Collie, łagodny duży pieszczoch. Obok: PUSIAK fotka: http://www.zwierzak.switch.pl/toz/pieski/158.html http://www.zwierzak.switch.pl/toz/ [/FONT] Quote
zurdo Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Natussiaa, a mozesz sprawdzić, czy to jest aktualne? Bo nie chce mi się wierzyć, ze od 2,5 roku czeka... Chyba, że jest kaleki po tym wypadku :roll: Quote
Diana S Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Oki, jutro pogadam z Reys ( Danka)...psiaka na pewno odbiore, jakie dane chcesz Halinko... Quote
HalinaM Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Diana S napisał(a):Oki, jutro pogadam z Reys ( Danka)...psiaka na pewno odbiore, jakie dane chcesz Halinko... Takie zeby pani Ela wiedziala komu ma wydac pieska. Chyba rozumiesz. Albo powolaj sie na mnie jesli nie chcesz podac swoich danych. Quote
Recommended Posts