Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psiaczek w sobote jedzie do nowego domku do Niemiec... czyli usuwam z pierwszej strony:multi::multi::multi:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ss']Psiaczek w sobote jedzie do nowego domku do Niemiec... czyli usuwam z pierwszej strony:multi::multi::multi:

zabiera go prywatna osoba czy Fundacja?

Można dopisać ze sunia z Chorzowa już po sterylizacji:cool3:

Posted

[quote name='Ulka18']Od dzisiaj mam bana na forum collie za dyskusje z adminem :evil_lol:
Napisalam kilka porad na watku Korala - dla P.Halinki, ktora ma na tymczasie Korala, a cierpi na straszna allergie i astme. Ta czesc mojego postu zostala natychmiast wycieta, a na moj protest, ze te kilka zdan serwera nie zapchalo, a moze przydaloby sie innym, dostalam bana :angryy:
Widac tam admin moze wszystko :angryy:

http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=3090&start=224
Nie wiem, kto się tam tak żądzi na forum, ale uważam, że jak sama nazwa wskazuje "forum" jest to miejsce na wymianę myśli i opinii i rad. Nawet jeśli ta rada nie dotyczyła bezpośrednio psa, to dotyczyła osoby, która się bezdomnym psem zajmuje, pomimo, że jest chora. Jestem wciąz na forum collie, ale czasem mnie tez już ręce opadają na zachowanie niektórych ludzi :(

Posted

Mielecki kolak jedzie do domu znalezionego przez Fundacje Dobermann Not Hilfe. Reno2001 wiezie psiaki do Zgorzelca, gdzie odbierane sa przez ludzi z fundacji. Fundacja zwraca koszty paszportow, czipow i przygotowania do wyjazdu. Jedzie tez kilka schroniskowych weteranow, z czego sie najbardziej cieszymy :multi:

Posted

tego ze schroniska pstrykne jutro ....

znalazł się też merle... jest osoba która zastanawia się nad przygarnięciem go. Jesli się nie zdecyduje - czy mamy jeszcze tymczas ... ?
to pies , ma ładne białe ząbeczki. jest łagodny, nie goni kotów, z innymi psami ok. coś mu sie stało w łapkę, ma czymś smarowaną i zabandażowana ,...

Posted

[quote name='florida_blue']tego ze schroniska pstrykne jutro ....

znalazł się też merle... jest osoba która zastanawia się nad przygarnięciem go. Jesli się nie zdecyduje - czy mamy jeszcze tymczas ... ?
to pies , ma ładne białe ząbeczki. jest łagodny, nie goni kotów, z innymi psami ok. coś mu sie stało w łapkę, ma czymś smarowaną i zabandażowana ,...

Cioteczko,zajrzyj na poprzednią stronę...Jeśli nie macie DT,może skorzystacie z mojej propozycji???Wiem,że to trochę daleko...Ale...

Posted

florida_blue C&C, która deklarowała tymczas, przygarnęła Astrę z Rzeszowa, ma w tym momencie 3 psy, więc myślę, że tymczas już odpada. Ja mam chętny dom w Białymstoku - umaszczenie i płeć obojętna, warunek: pies musi być łagodny do czworołapów i dzieci.

Posted

Zgłosiła się do mnie Pani chętna na colaczka, ma dom z ogrodem.
Chciała adoptować jedną z suniek które ogłaszałam, ale sunia collie znalazła już domek, więc dałam jej link do tego wątku i może coś z tego będzie!:cool3:

Posted

Florida a wiesz ile ten kolaczek może mieć lat ? W poniedziałek w pracy pokażę jego zdjęcia pewnej osobie, która jest zdecydowana na psa ze schroniska. Może akurat on się jej spodoba.

Posted

Lucyja napisał(a):
Florida a wiesz ile ten kolaczek może mieć lat ? W poniedziałek w pracy pokażę jego zdjęcia pewnej osobie, która jest zdecydowana na psa ze schroniska. Może akurat on się jej spodoba.

a tak na oko ze 2 lata. Moze mieć i 3 i 4... Napewno nie jest szczeniakiem i staruszkiem też nie jest. jutro dopytam jeszcze... na razie ma około 2 lat... no i kastracja ... nie mam wpływu na to jesli ktoś go wezmie ze schroniska dlatego wstawiłam go tutaj ... jest łagodny, nie chce pozować do zdjęć :eviltong: wiecie ile sie napstrykałam zeby te wybrać ? tak jak pisałam, profil ma lekko bullowaty, nie taki prosty jak od linijki

Posted

Lucyja, pytaj, pytaj... Kraków kapkę bliżej... Nawet nie kontaktuję się na razie z kobietą z Białegostoku, bo to jednak daleko...
A gdzie jest merlaczek? Też w schronie?

Posted

Kraków jest względnie mozliwy do zrealizowania ... ;) do Katowic jest w miare regularnie i bezproblemowo. Kraków to kwestia ustaleń. Macie tam coś sprawdzonego?

Pies jest BARDZO chudy. Jest czwarty tydzien w schronisku, chyba nie wychudł tam aż tak strasznie... W każdym razie świetnie wyczuwalny pod sierscią kaloryfer + ząbkowany kręgosłup i miednica. Jest do odkarmienia, trzeba zadbać o jego sierść.

o merle zapytam

Posted

Ta pani ode mnie z pracy chyba dwa miesiące temu straciła swojego kochanego pieska. Była żałoba, a teraz już chce wziąć psa. Ja byłam tydzien na urlopie i dopiero teraz się dowiedziałam, że jest chętna na pieska. To byłby napewno wspaniały dom. Jutro się wszystkiego dowiem. Może mogłabyś mi wysłac zdjęcia kolaka na mejla lucyja@wp.pl
A o merlaka tez popytaj i fotki wskazane.