Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ss']sunia juz na 1 stronie...
oraz na forum collie... miejmy nadzieje ze jej watek przetrwa bo maja mistrza w ocenianiu psów które chyba muszą być rasowe żeby się tam znalazły:angryy::angryy::angryy:
http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=3214

dziekuje bardzo :Rose:........
a co do rasowych czy nie to z ostatnich info od pana ktory bardzo chce suni pomoc wiem ze jej ojcem był pies z papierami ....... oczywiscie to o niczym nie swiadczy poza tym ze sunia jest cudna i zasługuje na lepszy los !

Posted

Ss napisał(a):
NIewidomy Cezar ma dom!!!:multi::multi::multi:

Już myślałam, że nie dożyję tego dnia :multi:

Ostatnio adopcji jak na lekarstwo, a psów przybywa po 1-2 dziennie...

Posted

MickeyM napisał(a):
Dobrze, że Collaczki znajdują nowe domki!!! :multi: Jestem ich wielbicielką :) I sznaucerowatych tyż. :)

ja jestem wielbicielka kundelków ,ale wiem ze collaki to lagodne psiaki ,sa tez piekne i dlatego nie ma wikszego problemu ze znalezieniem im domkow pod warunkiem ,ze ich zdjecia sa pokazywane.

jak tylko wyslalm jakies zdjecie colaka do kundla zaraz byly do Irenki telefony, ostatnio przyszli panstwo do schroniska szukac psiaka i jak ich wypytalam ze mieli colaka to zraz zaproponowlam jednego z colakow z hotelika ,potem dalam zdjecie drugiej suczki do gazety to bylo az 3 telefony.
Ale ja nie zajmuje sie adopcja colakow ja tylko czasem pomagam ich w ogloszeniu.

Posted

zurdo napisał(a):
Foksia i Dżekuś - czy chodzi o dwie młodziutkie tricolorki? Czy to znaczy, że dziewczynki mają już domy?

Jedna jest juz w domu ze dwa tygodnie lub 3 nawet nie pamietam,na druga czeka pani i wezmie ja po sterylce.
Wiecej na temat drugiej wie Irenka bo przekazałam kontakt.

Posted

Na forum collie jest informacja, że Koral, chory na padaczkę ma już domek :)
Natomiast kolaczek z Palucha (ten na zdjęciu poniżej) odszedł za tęczowy most :-(

Posted

zurdo napisał(a):
Możesz wkleić zdjęcie, bo ja tam żadnego collaczka znaleźć nie mogę? :roll:

bo on jeszcze na kwarantannie - widziałm go zza krat z odległosci - bo teraz nie jestem JUZ wolontariuszką i nie mogę wchodzić - juz mnie nie lubią, bo za dużo widze i co gorsza - piszę o tym. Jest pies lub suka, ruda, ciemny grzbiet, pyszczek wąziutki, delikatna sierść - śliczny jest :loveu:

Jesli byłby domek czekający ...

Posted

Florida_blue, podskakiwałaś? :evil_lol:
Musiałabym wiedzieć o nim coś więcej. Mam parę osób z ogłoszeń - już po słowie ;) Panią w Białymstoku na 100%, wahających się w Poznaniu i Katowicach. Co prawda zgłaszali się w sprawie innych psów, ale jakbym coś wiedziała, może kogoś bym przekonała :roll: A nie ma na dogo kogoś, kto ma tam wstęp?