Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
Czy to nie jest ta sama, której zdjęcia ze schr są na poprzedniej stronie?

Tego niestety nie wiem. Wątek Meggi, załozyłam na prośbe Lucynki.Ona jeździ do schronu i zabiera ją na spacery. Byc może ta suczka na kwarantannie to właśnie Ona. Ja także usilnie szukam jej domku, a wszelkie info mam właśnie od Lucybki bo do szczecina to mam z 500 albo 600km. Oby Meggi szybko znalazła domek!

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

zurdo napisał(a):
Jest DT w Łodzi dla marmurka... Tylko trzeba go złapać, zanim problem rozwiąże rozpędzony samochód :-(
cholera...szkoda że tak daleko mieszkam ... i że Jazz skończyła cieczkę... Może na sukę go udałoby się zwabić ???

Posted

Witam...Collie i sheltie to moje ulubione rasy,miałam kiedyś suczkę sheltie,niestety,zginęła tragicznie...Musiałam wyjechać,dałam koleżance,a ona nie dopilnowała i suńka wpadła pod samochód...:-(
Czy pozwolicie,że będę podbijać wątek???
Jeszcze poszukam wątków sheltie...Chyba,że macie linki???

Posted

Dzięki!!!:loveu:Sama też przed chwilką znalazłam ten wątek...:evil_lol:
Ale tam sie chwalą swymi psiakami i wymieniają poglądy,a ja wolałabym się poudzielać na wątkach potrzebujących pomocy psiaczków...;)

Posted

bodzia78 napisał(a):
cholera...szkoda że tak daleko mieszkam ... i że Jazz skończyła cieczkę... Może na sukę go udałoby się zwabić ???

drogą szła mała suczka, nawet kroku nie zrobil w jej strone... boi sie panicznie ludzi, ucieka widząc zwalniający samochód, rower... przed człowiekim idącym pieszo tak się chowa, że go ni widać nawet.... a pozniej zaraz wraca na posterunek... i znów CZEKA.

dzisiaj był polowania ciąg dalszy- pogoda piekna i już prawie sie udało - ale przyjechali AKURAT DZISIAJ orać pole traktorem jacyś miejscowi... Masakra, pies oczywiscie sie gdzies zaszył i po łapace. Dostali od Marty taki opier... tłumaczyli sie ze nie wiedzieli ze go łapiemy i posłusznie poczekali aż poszukamy psa... mówili że pies jets tam od 12 -13 kwietnia :look3:

zostawiłyśmy mu suchego i czystą wode ...

jeszcze tam pojedziemy, musimy go złpać, domku tymczasowy pamietaj o nas i marmurku :)

Posted

są .... bylismy tam wczoraj i nie było go.... była tam dzisiaj koleżanka i również nic.... pozostaje mieć nadzieje ze go jakoś odłowili i jest w schronisku w Myszkowie.... ostatnio widzieliśmy go w środę ....
sprawdzałysmy wzdłuż drogi - okolice- czy nie lezy gdzieś w rowie przejechany... NIC :placz: została po nim tylko wygnieciona trawa ... nawet jednego zdjęcia nie mamy... jeszcze kolezanka tam pojedzie , obiecała...

Posted

wiadomo czy to akucje wystawia wlasciciel czy juz jakas osoba posrednia? moze mi ktos dac maila od tych osob?

Posted

Nie mam pojęcia. Trafiłam na tą aukcję przypadkiem. Podejrzewam, że być może to bezpośrednio "hodowca" chce go oddać. Wszystkie szczeniaki się sprzedały, jak jest napisane w aukcji, a ten jeden został, bo jest niewidomy i jeśli ktoś go nie przygarnie zostanie uśpiony. Szkoda psiaka, przecież nie jest niczemu winny. :-( I to jeszcze kochany Collak. :-(

Kopiuję z aukcji: "Proszę o kontakt! Tel.889018106 lub e-mail. Możliwość przywiezienia szczeniaka!".

Posted

kurcze, malopolskie jest niedaleko mnie... moze chociaz tymczas... zabralabym go do siebie bez zastanowienia... niestety to nie tylko moja decyzja.... trzeba dzialac

Posted

Na aukcji jest napisane, że mogą dowieźć pieska.
Kurcze, przecież on jest śliczny. Niestety nie jestem w stanie go wziąć. Mam już jednego psa, a mieszkam w małym mieszkaniu.