Ss Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Aktualizacja w pierwszym poście... Bond w nowym domku :) ale niestey ja jego miejsce przybylo pare nowych piesków :-( Quote
Agnieszka Co. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 W pierwszym poście pod pabianicką suczką jest zły link ;) A pierwsza sunia przesliczna i w dodatku w okolicach Żywca, ale ja już mam 2 psy i absolutny zakaz na więcej :shake: Quote
Ss Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Kudłaczka to Kudłaczek! Dzisiaj pojechał do nowego domku!:multi: Quote
Ss Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Klara juz w nowym domku dzieki allegro... Pojechala do Olsztyna...:multi::multi::multi: Quote
zurdo Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Nie wierzę! Klarcia doczekała się domku?! Superrrrr! :multi: Quote
Ss Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Tez nie moglam w to uwierzyc... po ponad pol roku wkoncu sie udalo... Panie ją wypatrzyły na allegro i przyjechały po Mała... tak sie ciesze:multi: Quote
zurdo Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Wyczekała swoje, zawsze jakoś tak schowana w drugim rzędzie :oops: Ale to se ne wratit, mam nadzieję, że sobie to odbije z nawiązką w nowym wspaniałym życiu :lol: Quote
Ss Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Tego przystajoniaka nie ma juz w schronisku.. nie wiadomo co sie z nim stalo, miejmy nadzieje ze jest juz adoptowany Quote
Ss Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Sunia z Pabianic juz w nowym domku... :):):) http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=3068 Quote
AguśSosnowiec Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [SIZE=5]ZAGINĄŁ pies w typie COLLIE! z ADOPCJI!!! HELP! ŚLĄSK !!!!!!!!!!! Quote
Ss Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Dianka pojechała dzisiaj do nowego domku w Oświęcimiu:multi: Quote
Ss Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Psiaczek z Bydgoszczy ma nowy dom!!:multi::multi::multi: Quote
Agnieszka Co. Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Czy o tym biedaku już wiecie? Kopiuję z forum sheltie: (post z 18.04.2008) "Wczoraj byłam w szczecińskim schronisku widziałam tam staruszka Collie, biedny porzucony na starość jak zużyta zabawka, otyły, sierść zmierzwiona, szczekał ale to już nie było szczekanie, a potem dusił się Proszę znajdźcie dla niego wspólnymi siłami dom, nie pozwólcie mu tak spędzić starości... Nic praktycznie o nim nie wiem, czy to pies, czy suka... wiem tylko to, że jest w boksie K-13 (kwarantanna) Jeśli zadzwonisz do schroniska to pewnie powiedzą coś więcej... Liczę na Ciebie i wszystkich Twoich znajomych miłośników tych dwóch ras... W razie co to mój nr gg. 8556235 (jutro mnie nie ma cały dzień, ale sobota, niedziela mam wolne. Pozdrawiam Emi Quote
florida_blue Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 przy drodze Janów - Żarki (okolice Częstochowy/Myszkowa) prawie przed Żarkami, leży piekny collie merle. Nie wiemy czy pies czy suka. W niedzielę zauważyła go koleżanka, 4 godziny usiłowała go złapać, wezwała kogoś ze schroniska w myszkowie do pomocy, pomagała tez policja - i nic. dzisiaj byłam tam z Marta, to ok 40 km od Czestochowy, nie udało nam sie go złapać. To małe pole i dookoła las i malenka ścieżka - pies leży jakieś 20 m od drogi, ma wyleżane miejsce i CZEKA. Wyraznie czeka na kogoś. Kiedy zatrzymywałysmy się podniósł głowę, i zaraz wstał gotowy do ucieczki. Jak wysiadlyśmy od razu myknął w krzaki. Marta zostawiła jedzonko... nie mógł sie oprzec i przyszedł... zjadł... z kazdym naszym krokiem wycofywał sie coraz bardziej... macha lekko ogonem, ale podejść nie chce... Nie damy rady tam jezdzić, to kawał drogi, a samochód mamy bardzo rzadko. psiak jest szary w czarne łaty - nie widziałam dokladnie, ale wydaje mi sie ze przynajmniej na jednym boku ta czarna łata jest dość duża, - nie duzo malutkich tylko jakby jedna wieksza.... no i biała kryza jest dość szeroka + koncówka ogona. Ma piękne futro i jest "prawdziwym" owczarkiem szkockim ze śliczną szczupłą głową. Nie mam zdjec bo pojechalismy łapać psa a nie fotki robić ... Quote
baffi2 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Agnieszka Co. napisał(a):Czy o tym biedaku już wiecie? Kopiuję z forum sheltie: (post z 18.04.2008) "Wczoraj byłam w szczecińskim schronisku widziałam tam staruszka Collie, biedny porzucony na starość jak zużyta zabawka, otyły, sierść zmierzwiona, szczekał ale to już nie było szczekanie, a potem dusił się Proszę znajdźcie dla niego wspólnymi siłami dom, nie pozwólcie mu tak spędzić starości... Nic praktycznie o nim nie wiem, czy to pies, czy suka... wiem tylko to, że jest w boksie K-13 (kwarantanna) Jeśli zadzwonisz do schroniska to pewnie powiedzą coś więcej... Liczę na Ciebie i wszystkich Twoich znajomych miłośników tych dwóch ras... W razie co to mój nr gg. 8556235 (jutro mnie nie ma cały dzień, ale sobota, niedziela mam wolne. Pozdrawiam Emi Ojej, niedobrze... Słyszałam że z tego schroniska znikają psy...:roll: Quote
Ss Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Tak, ten straszy psiak juz na forum collie... zaraz go wstawie do pierwszego postu.. Co do merlaczka to trzymam kciuki! Quote
halbina Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110156 ta suczka jest chyba spokrewniona z lessi... :roll: Quote
Ss Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Aktualizacja w pierwszym poście... niestey troche sie juz tych psiakow nazbieralo:-( Quote
zurdo Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Błagammmm :placz: Złapcie tego marmurka, zanim dojdzie do tragedii :-( Quote
AguśSosnowiec Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 florida_blue napisał(a):przy drodze Janów - Żarki (okolice Częstochowy/Myszkowa) prawie przed Żarkami, leży piekny collie merle. Nie wiemy czy pies czy suka. W niedzielę zauważyła go koleżanka, 4 godziny usiłowała go złapać, wezwała kogoś ze schroniska w myszkowie do pomocy, pomagała tez policja - i nic. dzisiaj byłam tam z Marta, to ok 40 km od Czestochowy, nie udało nam sie go złapać. To małe pole i dookoła las i malenka ścieżka - pies leży jakieś 20 m od drogi, ma wyleżane miejsce i CZEKA. Wyraznie czeka na kogoś. Kiedy zatrzymywałysmy się podniósł głowę, i zaraz wstał gotowy do ucieczki. Jak wysiadlyśmy od razu myknął w krzaki. Marta zostawiła jedzonko... nie mógł sie oprzec i przyszedł... zjadł... z kazdym naszym krokiem wycofywał sie coraz bardziej... macha lekko ogonem, ale podejść nie chce... Nie damy rady tam jezdzić, to kawał drogi, a samochód mamy bardzo rzadko. psiak jest szary w czarne łaty - nie widziałam dokladnie, ale wydaje mi sie ze przynajmniej na jednym boku ta czarna łata jest dość duża, - nie duzo malutkich tylko jakby jedna wieksza.... no i biała kryza jest dość szeroka + koncówka ogona. Ma piękne futro i jest "prawdziwym" owczarkiem szkockim ze śliczną szczupłą głową. Nie mam zdjec bo pojechalismy łapać psa a nie fotki robić ... Gdyby potrzebna byla jakas "asysta" do pomocy przy lapaniu go itp. to ja sluze swoja skromna osoba, niestety nie moge ani dac dt:-(, ani sama tam jechac:-(, ani tym bardziej sama go zlapac.. :placz: Pomozcie prosze!!! :placz: Nie ma tam nikogo w poblizu?? :-( Quote
zurdo Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Jest DT w Łodzi dla marmurka... Tylko trzeba go złapać, zanim problem rozwiąże rozpędzony samochód :-( Quote
Edi100 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Tu jest Cilie sunia, która szuka domku:( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110182 Raczej dośc pilnie szuka domku:( Quote
Agnieszka Co. Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Czy to nie jest ta sama, której zdjęcia ze schr są na poprzedniej stronie? Quote
Recommended Posts