Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wetknę i nogą przytrzymam, jakby się wyrywał :eviltong:

:multi: fajnie, że mały ma domek... bardzo się cieszę i szczerze mówiąc zazdroszczę nowemu domkowi :oops:

czyli jednak może nie był mi pisany...

duzo szczęścia maluszku na 'nowej drodze życia'!

a ja będę na collaki zaglądać co jakiś czas... na pewno warto brać do domu zwierzaki 'z odzysku' - jakkolwiek by to nie brzmiało :roll:

bo to jest tak, jak z moimi kotami... Gacuś schroniskowy kocha mnie za-wzięcie, reszta tylko za-żarcie :p

Posted

na str palucha jest takie ogłoszenie?moze coś się Wam skojaży
ZAGINĘŁA SUCZKA OWCZAREK COLI - OGŁOSZENIA Z DNIA 28/02/2008

W dniu 8 lutego, w Zagościńcu w okolicach Wołomina zaginęła 1,5 roczna suczka owczarek collie. jest ruda, ma duży biały kołnierz, białe przednie łapy, białe skarpetki na tylnych łapkach.
Kuleje na prawą przednią łapę, ma zrośnięte paliczki i krzywe pazurki.
Na szyi miała czarną, parcianą obrożę.

Na sunię czekają zrozpaczone dzieci.
Bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu, wskazanie miejsc, gdzie moglibyśmy jej szukać.
Kontakt do mnie: Beata Krauz 0609-574-055, 0606-978-743, 0606-956-918

Posted

Psiaczek ktory okazał sie byc z rodowodem, i po wieloletnim pobycie u wlascicieli zostal wziety do konca swoich dni przez hodowczynie, u ktorej collaczek przyszedl na swiat. Zyczymy duzo milosci i sloneczka jeszcze na wiele wiele wiosenek:)

Posted

To bardzo skomplikowana sytuacja. NIe bede tutaj nikogo oceniac bo nie zbadane sa losy i zycie ludzkie i mysle ze powody juz sa teraz nie wazne, liczy sie to ze psiak jest bezpieczny...

Posted

Podobno zaczął gryźć dzieci... Cała argumentacja przedstawiana przez opiekuna była dość... hmm... mało przekonująca. Wg niego wet go poinformował, że pies w tym wieku może mieć "odchyły" ze starości... Najważniejsze, że pies będzie w miejscu, gdzie w spokoju i bezpiecznie dożyje swych dni.

• 2 weeks later...
Posted

wreszcie aktualizacja w 1 poście... niestety zrobilam ja niechetnie ze wzgledu na ilosc psiakow.... postaram sie tez wstawic linki do ewentualnych ogloszen na allegro...

Posted

[quote name='Ss']wreszcie aktualizacja w 1 poście... niestety zrobilam ja niechetnie ze wzgledu na ilosc psiakow.... postaram sie tez wstawic linki do ewentualnych ogloszen na allegro...

Cezar już ma domek :roll: stały... :)

Posted

Widze, ze forum collie walczy ze mna jak może i umie :angryy:

Dwa watki zalozone przeze mnie zostaly zamkniete, tak jakby sprawa Cezara zostala rozwiazana :mad:
[url]http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewforum.php?f=18[/url]