Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Collie juz w nowym domku - własnie niedawno wróciłam.... mam nadzieje, że bedzie mu tam dobrze, jutro wkleję zdjecia - bo zrobiłam jak juz dojechalismy na miejsce ...

całą droge pokasływał biedaczek... a chudziutki taki ....

Posted

Lucyja napisał(a):
Florida bardzo sie cieszę, że tak szybko piesek znalazł domek :) Dzieki serdeczne za zaangażowanie w sprawę :):loveu:

no co ty - kazdemu psu pomoge jesli tylko bede miala taka mozliwość .... :) a ten rudasek tak jakiś zapadł mi w serce :) bardzo sie martwie tym kaszlem....

Posted

Laura w nowym domku!!!:multi:

Kasablanka doczekała się wreszcie ostatecznej decyzji i zostaje na stałe w swoim domku tymczasowym!!!:multi:

Posted

W Krakowie jest taki Colaczek. Bardzo przyjazny, i żywiołowy (nie moglam dobrze zdjęcia zrobić:/ ) Bardzo piękny!!!!!!! To Collie, na 100 %, może na zdjęciach nie wygląda, ale ma Colaczkowy ryjek.
Bardzo proszę, o ogłoszenie go....

Posted

Florida czy tej collie trzeba szukac domu stalego? Gdzie mieszkala w kojcu ta biedaczka? Oglaszmy prawie wszystkie kolaki, ktore sa do adopcji, powinny byc wolne domki po Rokim, ktory 2 dni temu zamieszkal w Rabce.

Posted

Ulka, ta sunia jest bezpieczna , mieszka u Renaty w domu tymczasowym wiec tyle dobrze.... Pójdzie do fryzjera na kąpanie i czesanie bedzie jak nówka ;)

Jest naprawde ładna, i bedzie wysterylizowana. Można ją ogłaszać - kontakt jest na stronie którą podałam (i wiecej zdjec tez jest)