Viktorija Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Wiesz, to druga wolontariuszka sie umawiała z tą Panią. Zobaczymy dziś wszystko, bo maja sie poznac na sggw i porozmawiać ostatecznie o adopcji. Jeszcze nic nie jest przesądzone. Quote
Asior Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 OK jak możesz wyślij mi info na maila ( asior13@gmail.com ) Quote
Viktorija Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Piszę którko, bo wieści ważne, a nie mam czasu. Pani była i ... nie wziłea suni i nie weźmie.. Nieważne już. KOłujcie transport do krakowa. Sunia wtedy wymiotowała tyllko raz. potem juz nigdy. jest znow wesola, tylko wyglada nieciekawie, jak na fotach. Dziś dostaje ostatnią kroplówkę i od jutra moze jechac do Krakowa w każdej chwili!!! powiem, ze badzo sie ciesze!!! ps. nie napisalam na tego maila. Jak mozesz to ty asior :) Quote
zasadzkas Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Weszka jedzie w sobotę do Krakowa ale z Łodzi. Może transport kombinowany? Quote
Asior Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ja już nie łapie co tam się w tych transportach pokombinowało ..... :shake: zbyt to skomplikowane jak dla mnie....... dla takiego psiaka po przejściach to chyba nie jest dobry pomysł zeby ja przekazywać z rąk do rąk ...... kurcze, co robić...niewiem :( Quote
Viktorija Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ja też nie do końca jestem zachwycona tym kombinowanym, ale i tak moze sie po prostu nie udać, bo dziewczyny nie wiedzą o ktorej bedą wyruszać z Łodzi do Krakowa, moze wcześniej, a auto z w-wy do łodzi jedzie dopiero o 15-16... Ale za to bajka była wczoraj na sggw i zrobiła nowe foty collie. Zobaczcie jak już inaczej wygląda :) Quote
zasadzkas Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Fajna psinka, jeszcze taka bidula z niej. Quote
Moriaaa Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kolejna bida..niesamowity collak, od dwóch lat mieszka w ruinach fabryki w centrum Łodzi..:( A oto wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55826 Quote
Asior Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Viktorija :( i co nic nie słyszałaś o jakimś transporcie ??? My nadal szukamy Quote
majafaja Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 DZIEWCZYNY! ja jade w sobote z Lodzi do Krk..... ? moze sie tylko okazac, ze bedzie auto ful...dajcie znac czy jest sprawa aktualna! Quote
majafaja Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Weszka jedzie w sobotę do Krakowa ale z Łodzi. Może transport kombinowany? aha, wiedz, ze juz jest ;) ok! Quote
Asior Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 majafaja nadal nie mamy transportu..... ja jeszcze szukam transportu dla freci z Zabrza do Krakowa :( i nadal nic :( Quote
black sheep Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 A ja wstawiam już drugi raz fotki takiej bidy z Krakowa. Śliczny i grzeczny psiaczek:) Quote
Viktorija Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 a WSTAWIłAś JA/JEGO NA FORUM COLLAKOWE? JAK NIE, TO JA MOGę, BO JESTEM TAM ZAREJESTROWANA. TYLKO PODAJ JAKIEś INFO CO TO I KTO TO Quote
Asior Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ale on juz był tu dodawany...gdzieś były jego zdjęcia/.......... Quote
Asior Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 macie nową suńkę,mix collaczka..... ale nic o niej niewiem poza tym że młodziutka (od 7 m-cy do roku) dowiem się jak będe następnym razem Quote
black sheep Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Viktorija napisał(a):a WSTAWIłAś JA/JEGO NA FORUM COLLAKOWE? JAK NIE, TO JA MOGę, BO JESTEM TAM ZAREJESTROWANA. TYLKO PODAJ JAKIEś INFO CO TO I KTO TO Możesz wstawić, ale info nie mam:( Quote
black sheep Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Asior napisał(a):ale on juz był tu dodawany...gdzieś były jego zdjęcia/.......... Ale zrobiłam nowe zdjęcia Quote
Aga_Mazury Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Czy te dziewczyny mają gdzieś wątek albo są na forum collie? ktoś może coś wie http://www.paluch.org.pl/pokazzwierze.php?numerek=213 Quote
Ss Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 tak sunie na forum collie http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=1954 Quote
Izabella Hossa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Na forum collie trochę dramatyzujecie z tym żywieniem na Paluchu, warunki jak na schronisko akurat te dwa collie mają dobre, nie bywacie w schroniskach ? wybierzcie sie np. do Krzyczek, wtedy pogadamy... Możecie tez poświęcić czas na owiedzanie psiaków, na spacery, lepiej je poznacie i szybciej znajdziecie im dom. Quote
tamiczek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witajcie-mam tytaj taką bidkę-szukam dla niego jakiegoś DT:placz: Collakiem chyba nie jest ale jak by się tak głębiej przyjżeć:razz: Herhi jest jednym z bezdomnych piesków z Pionek. Potrzebuje domu, chociażby tymczasowego, gdzie został by nauczony jak żyć w domu. Herhi to skrót od imienia Herkules. Jest kudłatym pieskiemi.Sięga mniej więcej za kolano. Świetnie nadawałby sie do domu z ogrodem, lecz na pewno nie na łańcuch. Pies ceni sobie wolność i swobodę. Jest pieskiem statecznym, spokojnym i zrównoważonym. W kontaktach z ludźmi jest przyjazny. Quote
Recommended Posts