Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz, to druga wolontariuszka sie umawiała z tą Panią. Zobaczymy dziś wszystko, bo maja sie poznac na sggw i porozmawiać ostatecznie o adopcji. Jeszcze nic nie jest przesądzone.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Piszę którko, bo wieści ważne, a nie mam czasu. Pani była i ... nie wziłea suni i nie weźmie.. Nieważne już. KOłujcie transport do krakowa. Sunia wtedy wymiotowała tyllko raz. potem juz nigdy. jest znow wesola, tylko wyglada nieciekawie, jak na fotach. Dziś dostaje ostatnią kroplówkę i od jutra moze jechac do Krakowa w każdej chwili!!! powiem, ze badzo sie ciesze!!!
ps. nie napisalam na tego maila. Jak mozesz to ty asior :)

Posted

ja już nie łapie co tam się w tych transportach pokombinowało ..... :shake: zbyt to skomplikowane jak dla mnie....... dla takiego psiaka po przejściach to chyba nie jest dobry pomysł zeby ja przekazywać z rąk do rąk ......
kurcze, co robić...niewiem :(

Posted

ja też nie do końca jestem zachwycona tym kombinowanym, ale i tak moze sie po prostu nie udać, bo dziewczyny nie wiedzą o ktorej bedą wyruszać z Łodzi do Krakowa, moze wcześniej, a auto z w-wy do łodzi jedzie dopiero o 15-16...
Ale za to bajka była wczoraj na sggw i zrobiła nowe foty collie. Zobaczcie jak już inaczej wygląda :)

Posted

Na forum collie trochę dramatyzujecie z tym żywieniem na Paluchu, warunki jak na schronisko akurat te dwa collie mają dobre, nie bywacie w schroniskach ? wybierzcie sie np. do Krzyczek, wtedy pogadamy...
Możecie tez poświęcić czas na owiedzanie psiaków, na spacery, lepiej je poznacie i szybciej znajdziecie im dom.

Posted

Witajcie-mam tytaj taką bidkę-szukam dla niego jakiegoś DT:placz: Collakiem chyba nie jest ale jak by się tak głębiej przyjżeć:razz:

Herhi jest jednym z bezdomnych piesków z Pionek. Potrzebuje domu, chociażby tymczasowego, gdzie został by nauczony jak żyć w domu. Herhi to skrót od imienia Herkules. Jest kudłatym pieskiemi.Sięga mniej więcej za kolano. Świetnie nadawałby sie do domu z ogrodem, lecz na pewno nie na łańcuch. Pies ceni sobie wolność i swobodę. Jest pieskiem statecznym, spokojnym i zrównoważonym. W kontaktach z ludźmi jest przyjazny.