Aga_Mazury Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 drugi raz podjęłam próbę zarejesterowania się na forum collie:angryy: :angryy: :angryy: formularz który dostałam pocztą wraca z adnotacją , że nie może zostać dostarczony... czy tylko ja mam takiego pecha?:angryy: :mad: Quote
erka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Już drugi raz Aquirre pyta czy ktoś kontaktował się z pania chętną na collie i żadnej odpowiedzi od zainteresowanych. :shake: Ja też podawałam tel. do człowieka z Kaziemierzy Wielkiej zaintresowanego collie, ale nie wiem czy ktos tam dzwonił.:shake: Quote
dona20 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Aga_Mazury']drugi raz podjęłam próbę zarejesterowania się na forum collie:angryy: :angryy: :angryy: formularz który dostałam pocztą wraca z adnotacją , że nie może zostać dostarczony... czy tylko ja mam takiego pecha?:angryy: :mad: Ja też nie mogłam wysłać im maila jednak skorzystałam z drugiego sposobu czyli: W przypadku braku możliwości wysłania formularza przez Twój program poczty ,możesz skorzystać z formularza kontaktowego podajšc wszystkie dane : http://www.collie.intertel.net.pl/forum/contacts.php i tam zaznaczyłam aby wysłało do admina :) Quote
Lucyja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Aga ja też miałam kłopot z zarejestrowaniem się na forum collie. Wciąz ten formularz wracał do mnie. Skorzystaj z tego drugiego sposobu czyli napisz do admina. Kiedy tam zrobiłam, to jeszcze w tym samym dniu dostałam zwrotnego mejla, że konto jest aktywne. Quote
Aquirre Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 erka napisał(a):Już drugi raz Aquirre pyta czy ktoś kontaktował się z pania chętną na collie i żadnej odpowiedzi od zainteresowanych. :shake: Ja też podawałam tel. do człowieka z Kaziemierzy Wielkiej zaintresowanego collie, ale nie wiem czy ktos tam dzwonił.:shake: Erka - w moim przypadku sprawa już nieaktualna , mimo braku odzewu . Na szczęście udało się znaleźć sunieczkę collie , też " z odzysku " . Pani jest szczęśliwa , a psiak ma nowy , dobry dom , bo chyba w końcu o to chodzi prawda ? Quote
Viktorija Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Dziewczyny ja jestem zarejestrowana na forum collie. Jak chcecie, to coś Wam napiszę. Oni tam przyklejaja wątki o colakach do adopcji ze schron., więc nie spadnie, nawet jak nie bedziecie pisały w wątku. tylko jesli chcecie, to prosze o treść (do wklejenia) i adresy www fotek na maila viktorija@dajmudom.pl. A o korabiewickiej collie juz jest tam wątek: http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=2119 Quote
saga_86 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 palinka_17@tlen.pl dziewczyny może ktoś przesłać zdjęcia colllaczków do adopcji? Dziewczyna odpowiedziała na ogłosznenie o kieleckim szczeniaku już nieaktualne, a na pytanie czy mogą być starsze psy powiedziała że tak Quote
Asior Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='zasadzkas']Najnowszy "nabytek" w Korabiewicach: BELLA - suka młoda. Kochana, przytulasta sunia. Trochę zazdrosna o inne psy. Czeka na miejsce na SGGW (nie wiem, czemu). Jutro, pojutrze będzie już w Warszawei, w klinice. http://dajmudom.pl/futro.php?id=1168 dziewczy prawdopodobnie będę miała chatę dla tego psiaka tylko dziewczyna musi sie skontakotwac sie z rodzicami Quote
Lucyja Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Asior czy coś więcej wiesz na temat tego czarnego kolusia z krakowskiego schroniska ? Quote
Asior Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 niestety, nie byłam w schronie w weekend i niewiem nawet jeszcze jest Quote
Viktorija Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Asior, w sprawie Collie z Korab., dla ktorej jest ew. domek, kontakt do mnie: viktorija@dajmudom.pl lub 0-698 66 33 04. Quote
Asior Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 BELLA ma dom!!!:multi: Teraz tylko trzeba ją dowieść do Krakowa :) no niestety okazało się że sunia zaniemogła chwilowo :( zobaczymy jak sie to potoczy..... Quote
Viktorija Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Asior przypominam jedynie o tel do mnie nowych opiekunów... Bez tego ani rusz... Quote
Asior Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Viktorija, nie mogą się do Ciebie dodzwonić :( Quote
Viktorija Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 wiesz, akurat miałam zajęty tel długo, bo do mnie bardzo duzo ludzi dzwoni. musza próbowac. Dzis juz miałam wiele tel o psy i mozna się dodzwonić, oczywiscie jak nie jest zajete... Quote
Viktorija Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Już się dodzwonili! Jutro moja kolezanka bedzie na sggw. Wszystkiego sie o suni dowie i postanowi z wetami od kiedy moze sunia jechac do Krakowa. Dam wam wtedy znać, ale myślę, ze wstępnie mozna się juz rozglądac za tranposrtem... Asior, Dzięki za domek. Quote
Asior Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ok napisze w watku transportowym że szukamy transportu Warszawa-Kraków :) Quote
Asior Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 zasadzkas to było do mnie?? napisalaś że trzeba transportu???? Quote
Viktorija Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Asior, twoja koleżanka obiecała mi maila, ale nic nie dostałam. Prosiłam ją o to , żebym mogla ja informowac co i jak...jutro idzie na sggw taka pani, która miała wziac innego psa, ale oddaliśmy go do adopcji, potem była w pon, ale jej nie wpuscili, a jutro idzie z naszą wolontariuszką zobaczyc co i jak z collie... Ja juz nie ma do wszytskiego siły.. W sumie ta pani była pierwsza, warunki też ma super, wiec ja juz nei wiem, jak ja bedzie chciała wziąc? Nas juz nie stac na płacenie za ten szpital tyle kasy... To tak poza psim cierpieniem w samotnosci... POza tym Pani z W-wy. a z transportem, to ja nie wiem jak zalatwić z samym "wsadzeniem" suki do auta, bo ja poza w-wą jestem, bajka po drugeij str w-wy i nikt nie dowiezie suni, np., na trasę czy inną ulicę, skad ktoś bedzie jechał. Sorki, ale to inna wolontariuszka załatwiała z tamta panią, wiec jeśli ona jutro powie, ze bierze sunię, to chyba ją weźmie... Zabijcie mnie, ja i tak juz nie mam siły... Quote
Asior Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 jejku, ona wysyłała do Ciebie przy mnie maila z pracy :( nie załamuj mnie :( tak się cieszyła :( nic nie mówiłaś dziś jej, że jest druga w kolejce :( no nic, dziewczyna najwyraźniej ma pecha.....powiem jej jutro, ehhhh a tam cała rodzina już postawiona na nogi.....cieszą się jak wariaci.... no nic :( przekaże jej .... Quote
Recommended Posts