Ss Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Wszystkie collaki są na 1 stronie. Napisałam o kazdym tyle czego zdołałam sie o nich dowiedziec.. trzeba będzie się skontaktować z osobami majacymi kontakt z psami.. moge w tym pomoc ale to tylko tyle co jestem w stanie zrobic Quote
Aquirre Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Pani Joannie najbardziej spodobała się ta sunieczka : Kraków: W schronisku od grudnia 2006 roku. Suczka jest bardzo łagodna i kontaktowa. Została znaleziona przy ulicy Dobrego Pasterza. Czeka na człowieka, który ją pokocha. Ma ok.5 lat Quote
Aquirre Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 I ten psiak : Kraków: Pies. Około 6-7 lat. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51081 Quote
kiwi Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 mialma dzisiaj telefon w sprawie naszego frankiego, tylko nie wiem czy to byla pani joanna, z katowic w kazdym razie pani sie zastanawia Quote
Lucyja Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Aquirre ta czarna kolusia z Krakowa jest na krakowskiej stronie adopcyjnej jako już w nowym domu, ale nie wiem czy tak rzeczywiście jest. http://www.psie-adopcje.krakow.prv.pl/ Może skontaktuj się z osobą, która kolusię wystawiła. Quote
Asior Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 tak tak oba Collaczki z psich adopcji znalazły dom, z Krakowskim schronie jest tylko ten jeden psiak którego wkleiłam pare postów wyżej.... Quote
Aquirre Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Asior , Aga-ta , kiwi - wyślę Wam namiary na Panią Joannę na PW . Skontaktujcie się z Nią proszę , bo w przyszłym tygodniu będzie w Krakowie i jeśli się dogadacie mogłaby wziąć któregoś psiaka . Quote
Paola06 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Collaczka ze schronu Katowickiego została doslownie wyrwana!!!!!!!!!! Wyglądała koszmarnie:placz: Sierść skołtuniona,sfilcowana,oblepiona czym sie da a najwięcej..odchodami:placz: Brak ogonka,ma tylko krótki,łysy kikutek:placz: Wzieła ja na tymczas dona20,która jutro założy jej wątek.Dzisiaj była wizyta u weta(nie za dobrze)i kąpanko. Dni były jej policzone i gdyby nie pewna osoba to suni by nie wydali:placz: Quote
zasadzkas Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Najnowszy "nabytek" w Korabiewicach: BELLA - suka młoda. Kochana, przytulasta sunia. Trochę zazdrosna o inne psy. Czeka na miejsce na SGGW (nie wiem, czemu). Jutro, pojutrze będzie już w Warszawei, w klinice. http://dajmudom.pl/futro.php?id=1168 Quote
erka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Wcześniej podałam tel do chłopaka z Kazimierzy Wielkiej zainteresowanego collie. Czy ktoś tam dzwonił? Quote
Ss Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 O której suni mowa z Katowic? :placz: :placz: :placz: Wstawiłam sunie w 1 poście i zaraz bedzie na forum collie... Ja niestety raczej nie bede mogła dzwonic, jestem niepełnoletnia i wątpie czy byłabym wiarygodna dla zainteresowanego. Quote
Paola06 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Czy ktoś moze podrzucić link tego wątku Monice P ? Barzdzo proszę,ja nie potrafię:( A już następny ,piękny collaczek z Poznania ustawia się w kolejce po domek:placz::placz::placz: Quote
MonikaP Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Paola06 napisał(a):Czy ktoś moze podrzucić link tego wątku Monice P ? Barzdzo proszę,ja nie potrafię:( A już następny ,piękny collaczek z Poznania ustawia się w kolejce po domek:placz::placz::placz: Dziękuję, Paola :-). Tak, od jakiegoś czasu jest w schronisku Collie, jednak z tego, co pamiętam, przez jakiś czas był chyba w leczeniu, niestety nie wiem, jaka była diagnoza. Mam też wrażenie, że ma jakieś kłopoty z oczami, ale to pewnie sprawa zakraplania odpowiednimi lekami. Ogólnie rzecz biorąc jest spokojny, przyjacielski, trochę unika innych psów, a może po prostu akurat to towarzystwo - dość hałaśliwe i rozbiegane - mu nie odpowiada. Quote
Ss Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Piękny :-( zaraz go wystawie na forum collie... a jest wiadomo ile ma lat? Quote
MonikaP Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ss napisał(a):Piękny :-( zaraz go wystawie na forum collie... a jest wiadomo ile ma lat? W tym tygodniu już mnie tam nie będzie, ale sprawdzę przy okazji, podejrzewam jednak, że kilka lat może mieć...Raczej na pewno nie jest to młodzieniec. Quote
Ss Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 ok... ale co sie dzieje ze takie psy trafiaja do schronisk:-( Quote
MonikaP Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ss napisał(a):ok... ale co sie dzieje ze takie psy trafiaja do schronisk:-( Nie wiem...czasem wystarczy, że pies zaczyna mieć jakieś kłopoty ze zdrowiem....Dwa lata temu wyadoptowałam cudną, przekochaną sunię Collie...jej jedynym "grzechem" było grudkowe zapalenie trzeciej powieki... Quote
Paola06 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Śliczny:placz: Sunia z Katowic też nie chciała do Nas podejść bo wyrażnie przeszkadzał jej jazgot współtowarzyszek-ale jak tylko wyszła z boksu , na trawkę--szczęścia nie bylo końca,a stan jej nie zaciekawy. Ochota na życie ogromna!!!! Ten biedulek tez pewnie to przezywa-ale pewnie niedługo pomoc nadejdzie:) Quote
Dobermania Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Czy nadal trzeba sprawdzić Paluch (trudno czytać wszystkie posty)? Jakby co, proszę dać znć na PW, jak będę na Paluchu, to poszukam Szkotów. Quote
Aquirre Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Aquirre napisał(a):Asior , Aga-ta , kiwi - wyślę Wam namiary na Panią Joannę na PW . Skontaktujcie się z Nią proszę , bo w przyszłym tygodniu będzie w Krakowie i jeśli się dogadacie mogłaby wziąć któregoś psiaka . Czy Ktoś dzwonił ??? Quote
Recommended Posts