Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulka18 napisał(a):
Lucynka W. z forum collie chce wysponsorowac hotelik dla krakowskich kolaczek. Problem tylko w wyadoptowaniu suniek ze schroniska(na kogo???)
i w znalezieniu chetnych do wyprowadzania i socjalizacji sunieczek w hoteliku :roll:

A to jest tam ogłoszone na forum? Bo ja przypadkiem trafiłam na ten wątek i wkleiłam suńki. Jaki problem jest w wyadoptowniu suczek? My normalnie adoptujemy na siebie, nie ma u nas z tym problemu

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kochani ta suczka

Rasa: collie
Opis: Domu poszukuje 7 letnia bardzo łagodna suczka collie - Lessi. Kontakt w sprawie adopcji: 012-625-44-88 pani Halina.

jest juz w hotelu w krakowie, ma swoj watek na dogo, jak ktos ma chwile niech tu wsadzi
black sheep wstawisz zdjecia jak ci wysle?
mam miliony zdjec

tylko na boga nich nikt nie dzwoni do tej kobiety
trzymala ja tutaj
http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=3440971&postcount=1504

a kasy ma wiecej niz mu wszyscy razem wzieci
suka spala pod plastikowym stolikiem.

Posted

Kiwi, czy jedna sunia jest w hoteliku? Napisz mi prosze pw, bo Lucynka W.
z forum collie chce sie dolozyc do hoteliku.
Podajcie mi prosze link do watku tej sunieczki :modla:

A co z pozostalymi krakowskimi kolaczkami???

Posted

bo j aoddala a niby chce z powrotem, przez 7 lat nawet suce budy nie postawila
najgorsze to ze suka jest w strasznym stanie psychicznym i nie wiemy czy nie trzeba bedzie jej tam zawiezc z powrotem
w hotelu ma depresje
nie wiem co robic, czy jej kupic bude ( tam kasy tyle ze szok) , czy co z drugiej strony raz baba dzwoni za ej aoddaje do schroniska bo jzu nei chce a potem wydzwania do pana tomka co 15 minut jak ja bardzo kocha.
a suka widocznie cierpi rozlake.

Posted

Dziewczyny a co z Mielecką collką?
Z tego co doczytałam na forum collie laleczka jest po zmarłej:( Czy jest szansa na hotelik dla niej? Nie mam pojęcia jakie warunki panuja tam w schronie, ale po naszym jakoś mam alergię na samo słowo "schron".
Napiszcie coś o laleczce..plisss..

Posted

ponowię pytanie - czy jest ktoś z Warszawy, kto bywa na Paluchu i pomógłby wyciągać stamtąd colaczki? Mogą być w hotelikach, a są w schronie...
To samo dotyczy schronów w okolicach Warszawy

Posted

Black Sheep, tak, z Krakowa tez. Pisalam o tm kilka postow wczesniej.
Lucynka z Dr Lucy miala dzwonic do pana Tomka ustalac szczegoly za hotelik.

Jak widzicie wyciagniecie dwoch pozostalych kolaczek ze schronu?

Posted

dziewczyny, z przykroscia musze stwierdzic ze nie moge oferowac pomocy przy kolejnych psach w hotelu, ani przy szukaniu domow ani przy opiece, czy leczeniu - juz na te 6 co mamy pod opieka brakuje mi czasu.

Posted

Kiwi, a nie wiesz kto by mogl pomoc przy kolaczkach :???: Prosimy o rady jak sie zabrac za wyciaganie suniek ze schroniska, ja niestety mam 120 km w jedna strone :shake:

Posted

ja bym naprawde chciala,a le trojka bezdomnych ciezkichprzypadkow w hotelu, i trojka z ligoty zajmuja mi caly czas..
jak mis ie troche zluzni to moge probowac
ale ja widzisz jaka jestem niewystarczajaca - nie mam samochodu, sama nigdzie nei pzrewioze, do domu nei zawioze :(

Posted

nie jest sztuka umiescic psy w hotelu tylko bo koszty sa duze, trzeba szukac domow, odbeirac telefony do chetnych, jezdzic sprawdzac domy, zabierac psy do weta, sterylizowac...
ja po prostu wiem z enei dam rady juz
i jesli nei zglosi sie nikt chetny z krakowa, kto bedzie sie mogl tym zajac to nie ma sensu zabierac psow, bo na jak dlugo starczy pieneidzy ? :(

Posted

nie jest sztuka umiescic psy w hotelu tylko bo koszty sa duze, trzeba szukac domow, odbeirac telefony do chetnych, jezdzic sprawdzac domy, zabierac psy do weta, sterylizowac...
ja po prostu wiem z enei dam rady juz
i jesli nei zglosi sie nikt chetny z krakowa, kto bedzie sie mogl tym zajac to nie ma sensu zabierac psow, bo na jak dlugo starczy pieneidzy ? :(

Posted

black_sheep napisał(a):
Kurcze ja nawet nie wiem, gdzie jest ten hotel. 5 marca będę od rana w Krakowie, autem, do 16 miałabym czas. Ale sama nie dam rady. Nie wezme sama 3 psów do mojego mikroskopijnego auta...

jeśli będę w tym czasie w Krk, co może się stać, to możemy sie umówić, pomogę

Posted

no niestety, ja jesli dostane ta prace to wyjazd na miesiac za granice, na szkolenie..ale jesli dostane druga, to bede mogla sie nimi zajac :)
tylko nic nie jest jeszcze pewne na 100%, bede wiedzizec do konca lutego

• 2 weeks later...
Posted

w schronisku w Olkuszu jest pies collie. Piekny, lagodny, jeszcze nie zniszczony schroniskiem. Nie jest na ogolnym wybiegu, tylko siedzi w malej klateczce (metr na metr-ale z jednej strony to dobrze, bo tam jest tylko jeden wybieg dla wszystkich samcow, wiec wiadomo jaka panuje tam "atmosfera") :( Niestety nie mam zdjec, bo pracownicy nie odstepowali nas nawet na krok...

Posted

ałć.....Olkusz...niedobrze...bardzo niedobrze...

czy wiadomo cokolwiek o nim...czy moze jest na kwarantannie...?

ktoś mógłby na forum collie wrzucić jako pilne??? ja za Boga nie mogę się doprosić łaskawości moda ani admina forum collie:angryy: ...a od kilku miesięcy nie mogę tam konta aktywować...