Lucyja Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Co to za ludzie którzy porzycają Kolusie. Przecież to są psy idealne !! Ten Nelsonek jest przepiękny. Do takiego psiaka to się tu powinna kolejka utworzyć. Quote
Aga_Mazury Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Lucyja napisał(a):Co to za ludzie którzy porzycają Kolusie. Przecież to są psy idealne !! Ten Nelsonek jest przepiękny. Do takiego psiaka to się tu powinna kolejka utworzyć. też nie mogę tego pojąć....:shake: Quote
Ss Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Nelsonek został znaleziony przez swoich właścicieli... już jest w swoim domku :) Quote
MałGośka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 :oops: Rany... przepraszam, że od razu nie napisałam :oops: Ss - jak jeszcze gdzieś znajdziesz nelsonkowe ogłoszenia - to napisz, że nieaktualne, dobrze? :) Dziekuję Wam wszystkim :) Quote
Ulka18 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Malgosiu, to nic nie szkodzi, ze nie napisalas...wazne, ze pies juz w domu. Swoja droga ciekawe czy uciekl czy cos sie stalo? Quote
MałGośka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Ulka18'] Swoja droga ciekawe czy uciekl czy cos sie stalo? Ula - TUTAJ masz wszystko opisane :D Quote
la_pegaza Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 kopiuję z akagery: Dzisiaj nasze pogotowie przywiozło suczkę owczarka szkockiego podziurawioną jak sito przez myśliwych w Długołece pod Wrocławiem.Dzisiaj znależliśmy tylko 5 dziur postrzałowych ale przy tak obfitym włosie trudno jest znależć bo treba przeczesywać cm po centymetrze.to jeszcze nie wszystko bo ma połamane również 2 łapy ,prednią i tylną lewą.Jutro skontaktujemy się z facetem który nas o tym powiadomił bo był świadkiem jak do nie strzelali.Pewnie i tak wyjdą z tego obronną ręką bo powiedzą że strzelali bo kłusowała a tym gnojom mordercom niewinnych zwierząt i tak nic się nie udowodni.Biedna ta sunia tak patrzyła mi w oczy ,widać że cierpi.jutro pojedzie na rtg. i będzie operowana.Trzymajcie za nią kciuki. Quote
Ss Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 :-( :-( :-( Jak tak mozna!!!!!!:angryy: :angryy: :angryy: 3mam kciuki za sunie.... Trzymaj sie malutka ;(;(;( Quote
la_pegaza Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 aha, sunia jest we wrocławskim schronisku. Quote
zurdo Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Czy kolaczek z Zabrza jest jeszcze w schronie? Gdzie przebywa Kłapuś i Tilo? I z kim można się kontaktować w ich sprawie? Szukam, bo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36561 Nie wiem, niestety, na ile to poważne, ale nie mam jak sprawdzić :shake: Quote
Ss Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Właśnie sie dowiedziałam ze Kłapus ma od dawna dom :) Tilo- Obornik Wielkopolski http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32042 Collie z Zabrza tez juz prawdopodobnie nie ma ale sie upewnie... Przepraszam ale dawno nie aktualizowalam informacji Quote
Aga_Mazury Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Dziś do schroniska w Ostródzie trafił colli samiec (akyrat przyprowadzono go po moim wyjezdzie ze schronu więc ffotki nie mam)...rasowy collie...około 1-2 lata..radosny...wiem, że błąkał się napewno od piątku bo w piątek mój wet myślał, że to mój colak i mnie poinformował... Quote
Ss Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Kłapuś ponoć od dawna ma już swój domek :) Quote
Ss Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Ten piękny collie równiez ma dom :) Quote
Lucyja Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ss a Ty nie wiesz co z tym Kolaczkiem z kaszubskiej wsi co przy budzie i taki zaniedbany był ?? Quote
Ss Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 na tamtym wątku od dawna cisza... niestety nikt nic nie wie :-( Quote
Aga_Mazury Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 schronisko w Ostródzie ...kontakt do mnie Aga 505222207 sunia colakowata psiak młodziutki ...na kwarantannie Quote
Ss Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Dwa poszły do domu... tp na ich miejsce sa dwa kolejne :-( :-( :-( :placz: :placz: :placz: Quote
bigos Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Proszę o wystawienie dwóch collaczków na forum Swarzędz Georg Pies, duży, ok 3 lat. Znaleziony w Owińskach. Leżał w rowie. najprawdopodobniej potrącił go samochód. powoli wraca do zdrowia. Łagodny i grzeczny. Max Pies, średni, ok. 3 lat. Od szczeniaka przebywał w boksie, właściciel ograniczał się jedynie do karmienia. Max bardzo bał się ludzi ale teraz jest znacznie lepiej. Z góry dziękuję:loveu: Quote
puchu Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Mix colli. Frey. Duży, puchaty, bardzo łagodny, nie wszczynał żadnych burd, bez problemu dawał się pogłaskać. Błąka się po Ursusie przynajmniej od roku :sad: Widać, że jest już zrezygnowany :sad: Quote
Recommended Posts