Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Lucyja napisał(a):
Co to za ludzie którzy porzycają Kolusie. Przecież to są psy idealne !! Ten Nelsonek jest przepiękny. Do takiego psiaka to się tu powinna kolejka utworzyć.

też nie mogę tego pojąć....:shake:

• 2 weeks later...
Posted

kopiuję z akagery:

Dzisiaj nasze pogotowie przywiozło suczkę owczarka szkockiego podziurawioną jak sito przez myśliwych w Długołece pod Wrocławiem.Dzisiaj znależliśmy tylko 5 dziur postrzałowych ale przy tak obfitym włosie trudno jest znależć bo treba przeczesywać cm po centymetrze.to jeszcze nie wszystko bo ma połamane również 2 łapy ,prednią i tylną lewą.Jutro skontaktujemy się z facetem który nas o tym powiadomił bo był świadkiem jak do nie strzelali.Pewnie i tak wyjdą z tego obronną ręką bo powiedzą że strzelali bo kłusowała a tym gnojom mordercom niewinnych zwierząt i tak nic się nie udowodni.Biedna ta sunia tak patrzyła mi w oczy ,widać że cierpi.jutro pojedzie na rtg. i będzie operowana.Trzymajcie za nią kciuki.

Posted

Dziś do schroniska w Ostródzie trafił colli samiec (akyrat przyprowadzono go po moim wyjezdzie ze schronu więc ffotki nie mam)...rasowy collie...około 1-2 lata..radosny...wiem, że błąkał się napewno od piątku bo w piątek mój wet myślał, że to mój colak i mnie poinformował...

Posted

Proszę o wystawienie dwóch collaczków na forum

Swarzędz
Georg

Pies, duży, ok 3 lat.

Znaleziony w Owińskach. Leżał w rowie. najprawdopodobniej potrącił go samochód. powoli wraca do zdrowia. Łagodny i grzeczny.

Max

Pies, średni, ok. 3 lat.

Od szczeniaka przebywał w boksie, właściciel ograniczał się jedynie do karmienia. Max bardzo bał się ludzi ale teraz jest znacznie lepiej.

Z góry dziękuję:loveu:

Posted

Mix colli. Frey. Duży, puchaty, bardzo łagodny, nie wszczynał żadnych burd, bez problemu dawał się pogłaskać. Błąka się po Ursusie przynajmniej od roku :sad: Widać, że jest już zrezygnowany :sad: