Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jest nowy collak wyrzucony z auta w Radomsku, to jeszcze szczeniak.
Ogłoszony jest u nas na forum collie i ma osobny wątek na dogomanii.
ale może go tu tez wkleić.
A tak ogolnie to chciałam zapytać jak by można było aktualizowac te wpisy, bo 11 stron do przeczytania dla szukających to dużo.

Posted

Pozwole sobie tutaj takze wkleic moj post o znalezionym collie w RADOMIU :

Rok temu szukałam tutaj domu dla suczki collie, ktora znalazlam z tata na ulicy biegajaca za samochodem. Szczesliwie tamtemu psu udalo sie znalezc nowy dom. Teraz historia znowu sie powtarza. Moj tata przygarnal sunieczke collie, ktora na poczatku tygodnia wyrzucono z samochodu na jednym z radomskich osiedli. Nie mial sumienia oddac jej do schroniska i postanowilosmy znowu sprobowac znalezc dobry dom dla tego psiaka.
Suczka jest jeszcze szczeniakiem. Wlasnie zmienia zeby. Jest przekochana i bardzo zagubiona, czemu oczywiscie nie mozna sie dziwic, biorac pod uwage to co przezyla. Reaguje na podstawowe komendy (do mnie,siad, podaj lape). Swietnie dogaduje sie z dziecmi, co widac nawet na zdjeciach. Rozglada sie zreszta za kobietami, spacerujacymi z wozkami. Podejrzewam wiec, ze mieszkala w domu z malymi dziecmi.
Zachodze w glowe jak mozna pozbyc sie takiego slodkiego psiaka i to w taki sposob. Szukam dla malej idealnego domu i zrobie wszystko, zeby trafila do prawdziwych milosnikow rasy.
Prosze Was, kochani poraz kolejny o pomoc. Jestem pewna, ze i tym razem nam sie uda.
Malgosia
malgosia@prozak.com.pl
tel. 609 576 676

Posted

Oczywiscie,tylko na to jeszce za wszesnie. Sunia nie ma nawet pol roku, ale oczywiscie bedzie to jeden z glownych warunkow do spelnienia dla nowego wlasciciela.

Posted

Mala jest tak kochana, ze brak słów. Na spacerze chodzi bez smyczy i cały czas bardzo się pilnuje. Jedyny minus to to, ze załatwia się w domu a na dworzu nie chce. Może to był jeden z powodów jej porzucenia.

NEGRA, hop do góry.

Posted

Jak będę mieć chwilke czasu to postaram sie pokrótce opisac psiaki na i stronie... Troche ich duzo :( niestety... ale jestem dobrej mysli, że wszystkie znajdą domki :)

Posted

Negrusia juz ma swoj wątek na dogo.To jest cudowny pies. Właśnie wrócilam od rodzicow, u ktorych Negra teraz przebywa i w domu zachowuje sie bardzo grzecznie. Swietnie dogaduje sie a moja 2,5letnia coreczka. Duzo spi, nie halasuje. Stara sie byc jak najmniej uciazliwa, chociaz zachecona do zabawy biega wesolo.
Musimy znalesc jej dom.

• 2 weeks later...
Posted

Czy są jakieś wieści?

Jeżeli jakiś kolak nie jest na forum collie - to służę pomocą, bo jestem tam zarejestrowana. Zgłaszają się tam często ludzie zainteresowani adopcją, więc warto tam wklejać nasze schroniskowe piękności...

Posted

Jeżeli Ktoś z Was wie wcześniej, że tak ma być, że ma byc uśpiony to Dajcie znać. Wyskrobiemy na jakis domek tymczasowy, żeby tylko nie usypiali psiaków z powodu tego, że nikt ich nie chce adoptować.
Jest mi strasznie przykro, że tak sie stało.
A może jest jakis szczeniak kolako podobny jeszcze? bo mam taką rodzinę z warunkami i miłością i strasznie szukają, bo nie potrafia juz żyć bez psiaka

Posted

Ss jeśli możesz to może powklejaj jeszcze raz foty tych kolusiów, które jeszcze szukają domków. Wygląda na to, że jesteś w tym zorientowana. Na pierwszej stronie jest dużo psiaków, ale z tego co wiem, to już kilka znalazło domy. Tak więc może jeszcze raz pokaż foty którym kolaczkom potrzebna jest pomoc.

Posted

Te collaki ktore sa na 1 str prawdopodobnie dalej szukaja domow.... staram sie nabiezaco aktualizowac.... ale jesli ktorys psiak ma dom tu z wileka checia go zdejme :)

• 2 weeks later...