MoniŚ Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Hop do góry! Ten kolak z Zabrza nadal w potrzebie? jaki piękny! :loveu: Tak jak pozostałe psy. Boże, jak ludzie mogą je oddawać! :shake: Quote
mariolak Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Jest nowy collak wyrzucony z auta w Radomsku, to jeszcze szczeniak. Ogłoszony jest u nas na forum collie i ma osobny wątek na dogomanii. ale może go tu tez wkleić. A tak ogolnie to chciałam zapytać jak by można było aktualizowac te wpisy, bo 11 stron do przeczytania dla szukających to dużo. Quote
PROZAK Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Pozwole sobie tutaj takze wkleic moj post o znalezionym collie w RADOMIU : Rok temu szukałam tutaj domu dla suczki collie, ktora znalazlam z tata na ulicy biegajaca za samochodem. Szczesliwie tamtemu psu udalo sie znalezc nowy dom. Teraz historia znowu sie powtarza. Moj tata przygarnal sunieczke collie, ktora na poczatku tygodnia wyrzucono z samochodu na jednym z radomskich osiedli. Nie mial sumienia oddac jej do schroniska i postanowilosmy znowu sprobowac znalezc dobry dom dla tego psiaka. Suczka jest jeszcze szczeniakiem. Wlasnie zmienia zeby. Jest przekochana i bardzo zagubiona, czemu oczywiscie nie mozna sie dziwic, biorac pod uwage to co przezyla. Reaguje na podstawowe komendy (do mnie,siad, podaj lape). Swietnie dogaduje sie z dziecmi, co widac nawet na zdjeciach. Rozglada sie zreszta za kobietami, spacerujacymi z wozkami. Podejrzewam wiec, ze mieszkala w domu z malymi dziecmi. Zachodze w glowe jak mozna pozbyc sie takiego slodkiego psiaka i to w taki sposob. Szukam dla malej idealnego domu i zrobie wszystko, zeby trafila do prawdziwych milosnikow rasy. Prosze Was, kochani poraz kolejny o pomoc. Jestem pewna, ze i tym razem nam sie uda. Malgosia malgosia@prozak.com.pl tel. 609 576 676 Quote
PROZAK Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Oczywiscie,tylko na to jeszce za wszesnie. Sunia nie ma nawet pol roku, ale oczywiscie bedzie to jeden z glownych warunkow do spelnienia dla nowego wlasciciela. Quote
Ss Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Jaka ona piekna :loveu: Sama bym ja najchetniej wziela... ale coz:-( Quote
PROZAK Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Mala jest tak kochana, ze brak słów. Na spacerze chodzi bez smyczy i cały czas bardzo się pilnuje. Jedyny minus to to, ze załatwia się w domu a na dworzu nie chce. Może to był jeden z powodów jej porzucenia. NEGRA, hop do góry. Quote
Ss Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Jak będę mieć chwilke czasu to postaram sie pokrótce opisac psiaki na i stronie... Troche ich duzo :( niestety... ale jestem dobrej mysli, że wszystkie znajdą domki :) Quote
PROZAK Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Negrusia juz ma swoj wątek na dogo.To jest cudowny pies. Właśnie wrócilam od rodzicow, u ktorych Negra teraz przebywa i w domu zachowuje sie bardzo grzecznie. Swietnie dogaduje sie a moja 2,5letnia coreczka. Duzo spi, nie halasuje. Stara sie byc jak najmniej uciazliwa, chociaz zachecona do zabawy biega wesolo. Musimy znalesc jej dom. Quote
MoniŚ Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Czy są jakieś wieści? Jeżeli jakiś kolak nie jest na forum collie - to służę pomocą, bo jestem tam zarejestrowana. Zgłaszają się tam często ludzie zainteresowani adopcją, więc warto tam wklejać nasze schroniskowe piękności... Quote
Ss Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Duuuuuużo psiaczków znalazło domki co można zauwazyc na 1 stronie... prawie pustki... Oby tak dalej...:multi: Quote
Ss Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Collie z Bytomia został uspiony [*] :-( :-( Quote
zasadzkas Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 :-( Możesz wkleić fotkę, który to? A Sonia nie jest w końskich tylko pod Warszawą, w domu tymczasowym, koło Mszczonowa. Quote
Aga_Mazury Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 <*><*> rozumiem, ze był cięzko (nieulec zalnie chory) w schronisku w Krzyczkach jest stary colli...może będą zdjęcia Quote
mariolak Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Jeżeli Ktoś z Was wie wcześniej, że tak ma być, że ma byc uśpiony to Dajcie znać. Wyskrobiemy na jakis domek tymczasowy, żeby tylko nie usypiali psiaków z powodu tego, że nikt ich nie chce adoptować. Jest mi strasznie przykro, że tak sie stało. A może jest jakis szczeniak kolako podobny jeszcze? bo mam taką rodzinę z warunkami i miłością i strasznie szukają, bo nie potrafia juz żyć bez psiaka Quote
Ss Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 ja tez żałuje że nic sie nie dało zrobic... ale czasu juz nie da sie cofnąć.. niestety:-( Quote
Lucyja Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Ss jeśli możesz to może powklejaj jeszcze raz foty tych kolusiów, które jeszcze szukają domków. Wygląda na to, że jesteś w tym zorientowana. Na pierwszej stronie jest dużo psiaków, ale z tego co wiem, to już kilka znalazło domy. Tak więc może jeszcze raz pokaż foty którym kolaczkom potrzebna jest pomoc. Quote
Ss Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Te collaki ktore sa na 1 str prawdopodobnie dalej szukaja domow.... staram sie nabiezaco aktualizowac.... ale jesli ktorys psiak ma dom tu z wileka checia go zdejme :) Quote
MałGośka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Wieluński Nelsonek zaprasza na swój topik Quote
Ss Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Collie z Rybnika ma już domek!! Lecz przybyło już pare nowych piesków.... Pomocy!! str 1 Quote
MałGośka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ss - a mogłabyś do Nelsonka w pierwszym poście na tym topiku dodać link do jego podstronki? O - ten: http://www.schronisko.wielun.pl/nelson.html :modla: Quote
Recommended Posts