majafaja Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 psiaki sa naprawde piekne!!! szkoda ze z tym allegro sie nie udało :(bo to te prawda?? szkoda, takie pieknosci Quote
Ss Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Collaki przychodzą i ochodzą do nowych domków..... ale co najgorsze wciąż ich przybywa.... :(... ale nie poddam sie.... zdziałamy coś .... zobaczycie Quote
majafaja Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 z annetw sie skontaktuj, ona czeka na collaka ktory uciekł po drodze. jesli sie nie znajdzie, to może się zdecyduje na innego.. Quote
AleksandraJ Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 :icon_roc: halllo !!!!!! czy ktos sprawdzał collaki w Końskim nie wchodzą, ares prowadzi do strony głownej dogo. Czy tylko ja tak mam??? Quote
Lucyja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Taki smutne te kolaczki z fotek. Czy może mi ktoś coś napisac o tym rudym kolaczku ze schroniska z Bytomia ? No i ten maluszek blue merle, który stoi na łapkach też porusza za serce. Czy jest już w nowym domu ? Napiszcie cos o tych psiakach. Może w Kraku znajdzie się dla nich jakis dom. Quote
Ss Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Więc tak.... Ten szczeniaczek prawdopodonie jedzie do nowego domku.... a ten bydgoski collie padł w schronisku... z nie wiadomych przyczyn :angryy: ale jest tez w czym wybierać... więc nie ma na co czekać... Quote
annetw Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 majafaja napisał(a):z annetw sie skontaktuj, ona czeka na collaka ktory uciekł po drodze. jesli sie nie znajdzie, to może się zdecyduje na innego.. No ja właśnie czatuję na tego ostatniego młodego tricolora ale nie wiem jak to się zakończy ponieważ mieszkam w bloku. Pies jest w trakcie szczepień. Chciałabym dla niego jak najlepiej.Mogłabym go wziąc już teraz ale może znajdzie się ktoś z domkiem i ogrodem. Piesek jest obecnie na "tymczasowym".Poruszony jest osobny wątek o nim.Jeśli się nie uda to postanowiłam kupić szczeniaczka z renomowanej hodowli. Quote
Aga_Mazury Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 podnoszę...moje ulubione colaki :multi: Quote
beka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Widziałm zdjęcie colaczka na stronach Palucha (znalezione we wrześniu) 16 września strona 4 Quote
Aga_Mazury Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 mam nadzieję, że mosii nie będzie mi miała za złe, że skopiuje jej posta do wątku dla wszystkich colaków.. Sunia Collie tricolor od roku w schronisku. Radomsko Sunia ma ok 5 lat, przemiła i łagodna do ludzi i psów, bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem..... Quote
majafaja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 annetw napisał(a):No ja właśnie czatuję na tego ostatniego młodego tricolora ale nie wiem jak to się zakończy ponieważ mieszkam w bloku. Pies jest w trakcie szczepień. Chciałabym dla niego jak najlepiej.Mogłabym go wziąc już teraz ale może znajdzie się ktoś z domkiem i ogrodem. Piesek jest obecnie na "tymczasowym".Poruszony jest osobny wątek o nim.Jeśli się nie uda to postanowiłam kupić szczeniaczka z renomowanej hodowli. annetaw! moze poczekaj jeszcze troche...tyl jest potrzebujacych... Quote
Ss Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 2 nowe collaki.... Ludzie co sie dzieje!!!! Quote
Ss Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Ludzie!!! Nowy colli w Rybniku!! Co sie dzieje?? Czy ludzie na prawde nie mają serca?? Quote
Jo37 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Aga_Mazury']mam nadzieję, że mosii nie będzie mi miała za złe, że skopiuje jej posta do wątku dla wszystkich colaków.. Sunia Collie tricolor od roku w schronisku. Radomsko Sunia ma ok 5 lat, przemiła i łagodna do ludzi i psów, bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem..... Mam pytanie czy ta sunia jest gdzieś ogłaszana . W tej chwili jest u mnie na tymczasie . Miała mieć dom ale chyba nic z tego nie wyjdzie .Ja nie mam konta na Allegro ani nie działam na forum collie . Sunia jest bardzo miła , nie reaguje na koty . Jest łagodna dla ludzi . Właściwie jest to miniatura collie - sięga do kolana ( ja mam tylko 159 cm wzrostu dla wyjaśnienia ) . Quote
Ss Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 W góre moje kochane collaczki.... Nie poddajemy sie .... Quote
Aga_Mazury Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 czy wszystkie psiaki na 1 stronce są "aktualne" bo wydaje mi sie, że napewno narazie sunia z Radomska nie (tą co wklejałam) i czy aby ten colak na łancuchu z Pomorza???...bo chcę kobietką odesłać do tego wątku a nie chciałabym żeby znowu trafiła na "nieaktualną sunię"... Quote
pidzej Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 no właśnie, co z aktualnością, nowy wątek w Przygarnę Psa: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32244 Quote
Ss Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Właśnie zauwazyłam że sunia ma juz domek... więc już jej nie ma na liście.... Co do tego collie z pomorza to nie wiem czy jest bo cisza na wątku panuje.... ale spróbowac mozna... Quote
outsi Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Dokładam Atosa z Lublina: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30144 Quote
Ss Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Sunia z Gdańska znalazła domek.... ale na jej mijsce przybyły juz 3 nowe collaki :(.... co sie dzieje z tymi ludzmi :( Quote
Aga_Mazury Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 ten colak z Zabrza ma identyczne spojrzenie jak mój colak..... jesooooooooooooo ludzie co Wy robicie?????????? domki poszukiwane dla pięknych i mądrych psiaków, które kochają ...całymi serduchami... Quote
Ss Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Rufi znalazł domek!! Jednego collaczka mniej... oby jak najwiecej udanych adopcji :multi: Quote
Ss Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Nasza malutka ma nowy domek... Jutro pozna nowych państwa... Adopcje ruszają :) Quote
katya Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Psinka przebywa w łódzkim schronisku. http://www.schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=237 Quote
Recommended Posts