Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Collaki przychodzą i ochodzą do nowych domków..... ale co najgorsze wciąż ich przybywa.... :(... ale nie poddam sie.... zdziałamy coś .... zobaczycie

Posted

Taki smutne te kolaczki z fotek. Czy może mi ktoś coś napisac o tym rudym kolaczku ze schroniska z Bytomia ? No i ten maluszek blue merle, który stoi na łapkach też porusza za serce. Czy jest już w nowym domu ? Napiszcie cos o tych psiakach. Może w Kraku znajdzie się dla nich jakis dom.

Posted

Więc tak.... Ten szczeniaczek prawdopodonie jedzie do nowego domku....
a ten bydgoski collie padł w schronisku... z nie wiadomych przyczyn :angryy: ale jest tez w czym wybierać... więc nie ma na co czekać...

Posted

majafaja napisał(a):
z annetw sie skontaktuj, ona czeka na collaka ktory uciekł po drodze.

jesli sie nie znajdzie, to może się zdecyduje na innego..

No ja właśnie czatuję na tego ostatniego młodego tricolora ale nie wiem jak to się zakończy ponieważ mieszkam w bloku. Pies jest w trakcie szczepień.
Chciałabym dla niego jak najlepiej.Mogłabym go wziąc już teraz ale może znajdzie się ktoś z domkiem i ogrodem.
Piesek jest obecnie na "tymczasowym".Poruszony jest osobny wątek o nim.Jeśli się nie uda to postanowiłam kupić szczeniaczka z renomowanej hodowli.

Posted

mam nadzieję, że mosii nie będzie mi miała za złe, że skopiuje jej posta do wątku dla wszystkich colaków..

Sunia Collie tricolor od roku w schronisku. Radomsko
Sunia ma ok 5 lat, przemiła i łagodna do ludzi i psów, bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem.....

Posted

annetw napisał(a):
No ja właśnie czatuję na tego ostatniego młodego tricolora ale nie wiem jak to się zakończy ponieważ mieszkam w bloku. Pies jest w trakcie szczepień.
Chciałabym dla niego jak najlepiej.Mogłabym go wziąc już teraz ale może znajdzie się ktoś z domkiem i ogrodem.
Piesek jest obecnie na "tymczasowym".Poruszony jest osobny wątek o nim.Jeśli się nie uda to postanowiłam kupić szczeniaczka z renomowanej hodowli.

annetaw! moze poczekaj jeszcze troche...tyl jest potrzebujacych...

Posted

[quote name='Aga_Mazury']mam nadzieję, że mosii nie będzie mi miała za złe, że skopiuje jej posta do wątku dla wszystkich colaków..

Sunia Collie tricolor od roku w schronisku. Radomsko
Sunia ma ok 5 lat, przemiła i łagodna do ludzi i psów, bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem.....

Mam pytanie czy ta sunia jest gdzieś ogłaszana . W tej chwili jest u mnie na tymczasie . Miała mieć dom ale chyba nic z tego nie wyjdzie .Ja nie mam konta na Allegro ani nie działam na forum collie . Sunia jest bardzo miła , nie reaguje na koty . Jest łagodna dla ludzi . Właściwie jest to miniatura collie - sięga do kolana ( ja mam tylko 159 cm wzrostu dla wyjaśnienia ) .

Posted

czy wszystkie psiaki na 1 stronce są "aktualne" bo wydaje mi sie, że napewno narazie sunia z Radomska nie (tą co wklejałam) i czy aby ten colak na łancuchu z Pomorza???...bo chcę kobietką odesłać do tego wątku a nie chciałabym żeby znowu trafiła na "nieaktualną sunię"...

Posted

Właśnie zauwazyłam że sunia ma juz domek... więc już jej nie ma na liście.... Co do tego collie z pomorza to nie wiem czy jest bo cisza na wątku panuje.... ale spróbowac mozna...

Posted

Sunia z Gdańska znalazła domek.... ale na jej mijsce przybyły juz 3 nowe collaki :(.... co sie dzieje z tymi ludzmi :(

Posted

ten colak z Zabrza ma identyczne spojrzenie jak mój colak.....

jesooooooooooooo ludzie co Wy robicie??????????

domki poszukiwane dla pięknych i mądrych psiaków, które kochają ...całymi serduchami...