dorotal Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='Asiaczek']Dorotal - gratulacje!!! Zawsze wracasz z sukcesami!!!:lol: GW + Agasia - szkoda, że mrozy pokrzyżowały Wam plany. Tak liczyłam na stawkę + jakieś fotki... No cóż, bywa. A z Panevezys - proszę o to samo.;) Dorotal - a więc prośba do Ciebie: stawka basenji (V grupa). Z góry dzięki. Pzdr. Co do zawsze nie jest to prawda :lol: . Ostatnia klapa jednak byla ponad 7 miesiecy w Szczecinie, gdzie psy wyciela mi pewna szalona Finka. Basenji nie bylo Quote
dorotal Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Dorota_Fiszer napisał(a):Ja bym miala jeszcze jedna malutka prosbe ;-) O stawke psow w mlodziezy i czy byly jakies psy uzytki? Goldeny oczywiscie ;-) Z gory pieknie dziekuje :-) Psy mlodziez BERTHRAM TROJA NENUORAMOS NENUORAMOS SPICE SHADOW psow uzytkow nie bylo, tylko suka CHOCOLATE KISS DI SANTOLINA Quote
dorotal Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 PSYLLA napisał(a):dorotal, bardzo dziękuje. A wiesz może, czy posokowiec załapał się na jakieś miejsce na grupie... Nie pamietam, chyba nie Quote
Asiaczek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 dorotal napisał(a):Co do zawsze nie jest to prawda :lol: . Ostatnia klapa jednak byla ponad 7 miesiecy w Szczecinie, gdzie psy wyciela mi pewna szalona Finka. Basenji nie bylo Ale generalnie nie jest tak źle!;) Mnie tam się kojarzysz z sukcesami... Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 To dobrze trzymaliscie :lol: buldozek - Pepe JCAC, BOB, BOG V :lol: Kingi Fela - CAC, NSwR, BOB Arsene - JCAC - ukonczony ml. championat Litwy :lol: wow!! kolejne gratulacje !!!!! ktore to juz beda ?? hihi :laola: :laola: Quote
Recommended Posts