Jagoodka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 dorotal uśmiecham się ładnie o stawkę welsh springer spanieli - chyba aż cały 1 był hihihihi :) Quote
dorotal Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Z tego co pamietam VI grupe wygral beagle a VII irlandzki seter Quote
PSYLLA Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 dorotal napisał(a):To dobrze trzymaliscie :lol: buldozek - Pepe JCAC, BOB, BOG V :lol: Kingi Fela - CAC, NSwR, BOB Arsene - JCAC - ukonczony ml. championat Litwy :lol: dorotal, jak zwykle ogromne gratulacje :lol: I bardzo ładnie proszę o stawkę posokowców bawarskich + sędziego Quote
Agasia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 dorotal napisał(a):Z tego co pamietam VI grupe wygral beagle a VII irlandzki seter Milo sie cos takiego slyszy... :mad: A nie orientujesz sie czy to psy czy suczki...? Pewnie nie ;) I czy beagle polskiego wlasciciela ? Quote
dorotal Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Niestety to nie pomoge, moge powiedziec ze grupe hodowlana wygraly beagle "PUIKUS MEDZIOKLIS" a I grupe czechoslowacki wilczak HARMONIA EDEN SEVERU Quote
dorotal Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 PSYLLA napisał(a):dorotal, jak zwykle ogromne gratulacje :lol: I bardzo ładnie proszę o stawkę posokowców bawarskich + sędziego pies otwarta BINGO MEDZIOTOJAS sedzia Zivile Povilaitiene Quote
velvia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 a mogę pięknie poprosić o stawkę średnich pudli aprocot/srebrny:modla: Quote
Dorota_Fiszer Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 A czy ja bym mogla prosic o goldeny? Ewentualnie tylko mlodziez suki :-) Quote
dorotal Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 velvia napisał(a):a mogę pięknie poprosić o stawkę średnich pudli aprocot/srebrny:modla: Nie wiem czy to to Caniche nain classic colour pies champion KRASAVCHIK OT MADAM SARMONT suka mlodziez not classic colour PICTURE PERFECT IS DRAUGUZIO suka mlodziez classic colour UP AND DOWN LIETAUS SIMFONIJA Quote
Zeliika Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Gratulacje dorotal !!! A czy byly zgloszone jakies rodki? Quote
velvia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Dziękuję Dorotal tym bardziej miło że Krasavcik od Madam Sarmont to piesek z Polski .Zdobywca Cac i BOB . Gratulację dla wszystkich Zwycięzców:lol::terazpol: Quote
Jagoodka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 dorotal napisał(a):pies champion LV CH AMIGOS CILVER Wielkie dzieki :) Quote
dorotal Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Zeliika']Gratulacje dorotal !!! A czy byly zgloszone jakies rodki? Tak byl jeden suka mlodziez NEILA SINBEST Zalapal sie tez jako trzeci na grupie, bo tylko trzech wyszlo Quote
dorotal Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Dorota_Fiszer napisał(a):A czy ja bym mogla prosic o goldeny? Ewentualnie tylko mlodziez suki :-) Troche ich bylo, wiec tylko suki mlodziez AKILA NUO ISMANU ANDA BALTOJI LOKE CAFE AU LAIT OSKARAS CLEMENTINE SELENE CRANBERRY PIE OSKARAS NENUORAMOS SUMMER SUNSHINE NENUORAMOS SUNNY GIRL ROGERWIEK CANDLE LIGHT TRES JOLIE OLIGARCHIA Quote
Zeliika Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 dorotal napisał(a): Zalapal sie tez jako trzeci na grupie, bo tylko trzech wyszlo I to jest niewatpliwy urok krajowek na Litwie ;) Dzieki. Quote
dorotal Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Po za tym piec miejsc na pudle tez ma swoja zalete :razz: . oczywiscie nie liczac grupy IV bo tam to nie jest problem. Teraz byl tylko jeden.:lol: Quote
Jagoodka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 dorotal napisał(a):Troche ich bylo, wiec tylko suki mlodziez AKILA NUO ISMANU ANDA BALTOJI LOKE CAFE AU LAIT OSKARAS CLEMENTINE SELENE CRANBERRY PIE OSKARAS NENUORAMOS SUMMER SUNSHINE NENUORAMOS SUNNY GIRL ROGERWIEK CANDLE LIGHT TRES JOLIE OLIGARCHIA Dorotal czy ta suka Tres Jolie Oligarchia jest w Polskich rekach, czy to nastepny eksporcik p. Stepinskiego. Quote
dorotal Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Jagoodka napisał(a):Dorotal czy ta suka Tres Jolie Oligarchia jest w Polskich rekach, czy to nastepny eksporcik p. Stepinskiego. Ta suka jest w litewskich rekach Quote
Dorota_Fiszer Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Dorotal, ogromniaste dzieki !!!! Te klase wygrala Cafe au Lait Oskaras - corka mojego Peppera :-) Jej siostry nie bylo. Quote
PSYLLA Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 dorotal napisał(a):pies otwarta BINGO MEDZIOTOJAS sedzia Zivile Povilaitiene dorotal, bardzo dziękuje. A wiesz może, czy posokowiec załapał się na jakieś miejsce na grupie... Quote
Dorota_Fiszer Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Ja bym miala jeszcze jedna malutka prosbe ;-) O stawke psow w mlodziezy i czy byly jakies psy uzytki? Goldeny oczywiscie ;-) Z gory pieknie dziekuje :-) Quote
Asiaczek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Dorotal - gratulacje!!! Zawsze wracasz z sukcesami!!!:lol: GW + Agasia - szkoda, że mrozy pokrzyżowały Wam plany. Tak liczyłam na stawkę + jakieś fotki... No cóż, bywa. A z Panevezys - proszę o to samo.;) Dorotal - a więc prośba do Ciebie: stawka basenji (V grupa). Z góry dzięki. Pzdr. Quote
Recommended Posts