wolfin Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 tak stalo sie ze wedlug porad to pomiesz cie w nowym tematu :D Krajowa wystawa psow rasowych (CAC) Ktora odbedze sie w Kowne w 22.01.2006 w „Kauno sporto hale“ ulica Perkunu al.5 Registracja na wystawu: Do 2006.01.09 35 euro. Poszle tego terminu 40 euro. Za drugiego, trzecziego i t.d. psa 3 euro mniej. Klasy szczieniakow i weteranow-pol ceny. Mlody prezenter 5 euro. Konkursy: pary hodowlany, hodowla, reproduktory-5 euro. Reklama do katalogu pol strony 60 zlotych(dokaldne niewiem bo dla litwinow jest napisane 50 lt.:))) Do registracii-xerokopia rodowodu, diplomow i zgloszenia w ktory klas pies idze (z swojego dodam-najlepej to napisac i na rodowodze –na jaky klas idzie pies)) Zgloszenia moze cie przeszlac na adres: Lietuvos Kinologų Mėgėjų Sąjunga A. Mickevičiaus 56, Kaunas. Tel. 8 699 56561, tel/fax (37) 206758 Siedzuje DENIS KUZELJ (Slovenia) Juzak, dobermany, rotweilery, Bernzenenhund, cwergsznaucery, mitelsznaucery, ryzensznaucery, bulmastify, mastify. BRENDA BRANBURY (UK) Buldog angelski, IV FCI grupa, VII FCI grupa, X FCI grupa, I FCI grupė (psy pasterskie) CATHY DELMAR (Irlandia) IX FCI grupa (wszystkie rasy) SEAN DELMAR (Irlandia) III FCI grupa (wszystkei terjery), NO, Bokser niemiecky, dog niemiecky MACEJ KAZBER (Polska) V FCI grupa, VI FCI grupa, VIII FCI grupa ŽIVILĖ POVILAITIENĖ (Litwa) II FCI grupa (zostale rasy), nie priznane rasy FCI zaplaczic mozna i na wystawe (pozwolaja na to ale lepej od razu) jeszli co-daj cie znacz jake psy przed sama wystawa moge przeoogladacz w klube ci na prawde sa psy zgloszone. pzdr. z Litwy Quote
wolfin Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 tak jest napisane w podannych siedzow? i jakby nic nie zmnieni sie. narazie:)) Quote
wolfin Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 u nas 1 godzina naprzod jest to znaczi- u nas 11 a w PL 10. :D Quote
Savannah Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 super dorotal :) ja szukam transportu do Ciebie :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Zgłoszenia do jutra... To z kim się spotkam w Kownie? :) Wolfin mówiłeś, że możesz sprawdzić czy dotarły zgłoszenia, więc byłabym wdzięczna gdybyś mógł przy okazji zobaczyć czy mój Seter Irlandzki jest zgłoszony - Gwiezdny Wysłannik Dostojne Szałaputy. Quote
Asiaczek Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 GW - zwróć uwagę, bardzo proszę, na baski. I po powrocie - poproszę uprzejmie o stawkę, OK? Ja wybieram się na Litwę (może Kowno późniejsze i jeszcze jakieś inne miasta), ale jeszcze nie jestem zdecydowana co do terminu. Musze miec troche spokoju, aby się zastanowić. Trzymam kciuki za całą polską ekipę! Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Asiu, oczywiście. Jak będzie rozpiska dostepna w internecie to sprawdze sobie o której wchodzą i na jakim ringu i postaram się jakieś zdjęcia porobić, ale pewnie będą niezbyt dobrej jakości, bo to jednak w hali i ciemno będzie... Quote
Asiaczek Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 GW - dobre chęci też sie liczą!:bigok: Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Najważniejsze, że te chęci są :) Agasia też pewnie będzie miała aparat, więc znając życie też skoczy na baski ;) Quote
Asiaczek Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Dziewczyny - jesteście SUPER!!! Już teraz dziękuję! Pzdr. Quote
dorotal Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Na wystawe w Kownie 22.01 sa juz wlasciciele http://www.kinologija.lt/dokumentai/lkms%20savininkai.pdf i ringi http://www.kinologija.lt/dokumentai/lkms%20laikai.pdf Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Może mi ktoś powiedzieć czy pies z klasy młodzieży idzie do porównania o Najlepszego Psa w Rasie? Quote
dorotal Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Na Litwie - NIE, konkuruje z suka o najlepszego juniora na Łotwie i Estonii - TAK Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Dorotko dziękuję. Jak stawki dziewczyny? :) Ja jestem zaszokowana tak małą ilością seterów. Quote
Agasia Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 A ja tak duza iloscia i bardzo ladnymi beaglami :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Asiaczku pomimo dobrych chęci żaden basek nie chciał być przez nas oglądany :( :) Dortal możesz nam coś powiedzieć o organizacji tej wystawy? Jak stoją z nagrodami ( co i za co ) i czy ringi duże ;) Quote
dorotal Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Sadze ze wystawa bedzie w hali tej co rok temu. Ringi byly raczej nie za duze. Z tego co pamietam to byly problemy z przechodzenie kolo ringow. Rozetki dostalam dla szczeniakow, za CAC i NSwR. Znajac wystawy litewskie to byly tez nagrody za BOB Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 A masz może jakieś zdjęcia z tej hali żebyśmy orientacyjnie mogli wiedzieć co na nas czeka? :) Quote
dorotal Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Mialam ale wyszly dosc ciemne i jak ostatnio robilam porzadki to wykasowalam. Quote
bongobongo Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 dorotal napisał(a):Na Litwie - NIE, konkuruje z suka o najlepszego juniora na Łotwie i Estonii - TAK Dorotal! Mam do Ciebie pytanie, bo się troszeczkę pogubiłam! Jeżeli na wystawie w Estonii mój pies zgłoszony w kl. młodzieży dostał Zw. Rasy, to także i tytuł NPwR? Dostaliśmy takie rozety:TPJ, TP, JUN SERT. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts