Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety u mnie w Krakowie nie ma weterynarza dysponujacego długopisem do tatuowania :-(

Bardzo nnad tym ubolewam bo szczeniaki zblizaja sie do wieku w ktorym trzeba je tatuowac i bedzie to musiało byc zrobione tradycyjna metoda ktora to bardzo mi sie nie podoba . :-(

Posted

MSMIMI, nie - nie zamierzam tatuowac swoich psow. Maja to "szczescie", ze zatatuowano je na przegladzie miotu :) Niestety, metoda "tradycyjna".

Moj kolega ze Zwiazku z innymi kierownikami sekcji chce kupic taki "dlugopis". Jest to swietna sprawa, tatuaz czytelny, wyrazny...

Stad moje pytanie. A co, myslala(e)s, ze chce tatuowac kundelki?

Posted

POWIEM SZCZERZE ZE I TO MI PRZYSZŁO DO GŁOWY:)

SŁYSZAŁAM JUŻ O WIELU RZECZACH TYPU KUPOWANIE RODOWODU ITEPE WIĘC:)

WOLAŁAM ZAPYTAĆ :lol: :lol: :lol:

Posted

Moze niewlasciwych okreslen uzylas, ale... Metoda "tradycyjna" to maszynka iglowa. Numerki sa zrobione z igielek, ktore wbijaja sie w cialo. Po tym wciera sie specjalny tusz.

Metoda "nowoczesna" to wlasnie ten dlugopis. Rysuje sie odrecznie cyfry, litery. Tatuaz wyglada jak namalowany markerem. Na pewno jest mniej bolesny dla psa i oczywiscie czytelny przede wszystkim.

Posted

Ja rodowodów nie kupuję, robię je własnoręcznie :D

A jak się dorwę do takiego długopisu, to mniam, mniammmm. Wytatuuję całe piechy :angel:

• 2 weeks later...
Posted

dixie_s,

Moja sunia wytatuowana jest dlugopisem. Prawde powiedziawszy nie wiem kto jej to robil, bo kupilam ja juz z tatuazem. Wydaje mi sie, ze wetrynarz. Mam namiary na tego weta, wiec jesli blisko Ci do Warszawy to podam Ci namiary na priv.

• Margo changed the title to Gdzie mozna dostac "dlugopisy" do tatuazu