dixie_s Posted October 7, 2003 Posted October 7, 2003 Czy ktos wie, gdzie mozna dostac "dlugopisy" do tatuazu? Quote
Krystynah Posted October 8, 2003 Posted October 8, 2003 Niestety u mnie w Krakowie nie ma weterynarza dysponujacego długopisem do tatuowania :-( Bardzo nnad tym ubolewam bo szczeniaki zblizaja sie do wieku w ktorym trzeba je tatuowac i bedzie to musiało byc zrobione tradycyjna metoda ktora to bardzo mi sie nie podoba . :-( Quote
dixie_s Posted October 8, 2003 Author Posted October 8, 2003 MSMIMI, nie - nie zamierzam tatuowac swoich psow. Maja to "szczescie", ze zatatuowano je na przegladzie miotu :) Niestety, metoda "tradycyjna". Moj kolega ze Zwiazku z innymi kierownikami sekcji chce kupic taki "dlugopis". Jest to swietna sprawa, tatuaz czytelny, wyrazny... Stad moje pytanie. A co, myslala(e)s, ze chce tatuowac kundelki? Quote
MSMIMI Posted October 8, 2003 Posted October 8, 2003 POWIEM SZCZERZE ZE I TO MI PRZYSZŁO DO GŁOWY:) SŁYSZAŁAM JUŻ O WIELU RZECZACH TYPU KUPOWANIE RODOWODU ITEPE WIĘC:) WOLAŁAM ZAPYTAĆ :lol: :lol: :lol: Quote
dixie_s Posted October 8, 2003 Author Posted October 8, 2003 Moze niewlasciwych okreslen uzylas, ale... Metoda "tradycyjna" to maszynka iglowa. Numerki sa zrobione z igielek, ktore wbijaja sie w cialo. Po tym wciera sie specjalny tusz. Metoda "nowoczesna" to wlasnie ten dlugopis. Rysuje sie odrecznie cyfry, litery. Tatuaz wyglada jak namalowany markerem. Na pewno jest mniej bolesny dla psa i oczywiscie czytelny przede wszystkim. Quote
Mokka Posted October 9, 2003 Posted October 9, 2003 Ja rodowodów nie kupuję, robię je własnoręcznie :D A jak się dorwę do takiego długopisu, to mniam, mniammmm. Wytatuuję całe piechy :angel: Quote
MSMIMI Posted October 9, 2003 Posted October 9, 2003 :lol: ooo Mokka wobec tego proponuje Ci post : http://www.dogomania.pl/forum/viewtopic.php?t=7397 Quote
dixie_s Posted October 9, 2003 Author Posted October 9, 2003 Chodzilo mi raczej o ta "metode nowoczesna" :) Quote
dixie_s Posted October 20, 2003 Author Posted October 20, 2003 Czy nikt naprawde nie zna kogos, kto sprzedaje takie dlugopisy lub moze pomoc w zakupie? :( Quote
Wind Posted October 20, 2003 Posted October 20, 2003 dixie_s, Moja sunia wytatuowana jest dlugopisem. Prawde powiedziawszy nie wiem kto jej to robil, bo kupilam ja juz z tatuazem. Wydaje mi sie, ze wetrynarz. Mam namiary na tego weta, wiec jesli blisko Ci do Warszawy to podam Ci namiary na priv. Quote
dixie_s Posted October 20, 2003 Author Posted October 20, 2003 Wind, dzieki. poprosze o namiary na pw. Wiem, ze w W-wie robi tez takie tatuaze M. Supronowicz, ale z nia juz kolega rozmawial. Quote
Recommended Posts