Bardotka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 jo-jo napisał(a):Dorotko wielie BUZIAKI i Gratulacje :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a podrzucisz staweczke naszą ? 8) i moze jakieś zdjątka albo wyniki 8) Dzięi wielkie:)) Klaudi, staweczkę i wyniki podam jak mi katalog podeślą, a zdjątek niestety brak - zupełnie nie miałam jak pstrykać:( Quote
jo-jo Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Bardotka napisał(a):Dzięi wielkie:)) Klaudi, staweczkę i wyniki podam jak mi katalog podeślą, a zdjątek niestety brak - zupełnie nie miałam jak pstrykać:( jak to katalog podeślą ? :lol: to nie wzięłaś ?? poczekam grzecznie na wszystkie wyniki 8) a cus polskiego było ?? albo coś z zagranicy bardziej znane 8) Quote
bongobongo Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Bardotka napisał(a):Buuu, to ja byłam bardzo blisko bo na ringu 4, potem przeniosłam się na 6 ale nigdzie polskiego nie było słychać:(((( To ja muszę przeprowadzić z moją rodziną poważną rozmowę:mad: ........ w domu to im się buzie nie zamykają:eviltong: Quote
dorotal Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 PSYLLA napisał(a):dorotal, gratuluje kolejnych wspaniałych wyników :klacz: I bardzo ładnie proszę o stawkę posokowców bawarskich (FCI 217) Psy mlodziez ASTOR VARSANSKA otwarta BINGO MEDZIOTOJAS Suki mlodziez GORA DEMJANKA otwarta BJANKA MEDZIOTOJAS Quote
nikit1 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='bongobongo']Nikit 1! Stawki chętnie podam, ale dopiero, gdy "przyjedzie" do mnie katalog. Super! Bardzo dziękuję!:multi: Quote
PSYLLA Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 dorotal napisał(a):Psy mlodziez ASTOR VARSANSKA otwarta BINGO MEDZIOTOJAS Suki mlodziez GORA DEMJANKA otwarta BJANKA MEDZIOTOJAS dorotal, ślicznie dziękuje :lol: A mozesz mi jeszcze powiedzieć po jakich rodzicach są: ASTOR VARSANSKA i GORA DEMJANKA. I jeszcze kto sędziował :) Quote
nikit1 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='dorotal']Byly tylko foxterrier wire - nie wiem czy to jest to Psy dorotal! Bardzo dziękuję za stawki!:buzi: gładkie foxy to smooth. Czyli nie było nic. Bardzo dziękuję! I jeszcze raz wielkie gratulacje dla naszych dogomaniaków! Quote
dorotal Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 PSYLLA napisał(a):dorotal, ślicznie dziękuje :lol: A mozesz mi jeszcze powiedzieć po jakich rodzicach są: ASTOR VARSANSKA i GORA DEMJANKA. I jeszcze kto sędziował :) Sedziowala Nina Karatiszwili(Rosja) ASTOR VARSANSKA o. Vit. SK LOTOR PLESNIVEC m. CIFRA SPOD OBLIKA GORA DEMJANKA o. CACIT GORAL DEVANA m. CESI SIPOD CERTOVEJ BANE Wlascicielem obojga jest Alekna K. z Panevezys Quote
jo-jo Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 dorotal napisał(a):Sedziowala Nina Karatiszwili(Rosja) ASTOR VARSANSKA o. Vit. SK LOTOR PLESNIVEC m. CIFRA SPOD OBLIKA GORA DEMJANKA o. CACIT GORAL DEVANA m. CESI SIPOD CERTOVEJ BANE Wlascicielem obojga jest Alekna K. z Panevezys Moge prosić o dożki bo nie bede Doroci męczyć ;-)) Quote
PSYLLA Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 dorotal napisał(a):Sedziowala Nina Karatiszwili(Rosja) ASTOR VARSANSKA o. Vit. SK LOTOR PLESNIVEC m. CIFRA SPOD OBLIKA GORA DEMJANKA o. CACIT GORAL DEVANA m. CESI SIPOD CERTOVEJ BANE Wlascicielem obojga jest Alekna K. z Panevezys Wielkie dzięki :lol: Quote
resuruss Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Dorotal!!!!Bardzo ladnie Cie prosze o stawke grzywaczkow chinskich:modla: Quote
Bardotka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 jo-jo napisał(a):jak to katalog podeślą ? :lol: to nie wzięłaś ?? poczekam grzecznie na wszystkie wyniki 8) a cus polskiego było ?? albo coś z zagranicy bardziej znane 8) W sumie to były dwa dozie z/p (po jednym), jeden błękitek - śliczny acz nieśmiały bardzo chłopczyk, i 6-7 cz/a - Fińskie i chyba dwa Litewskie:))) - była dzidzia naszego soniaczka - bardzo ładna panienka trzeba przyznać:))) W naszym kolorku Finowie zgraneli NSWR, a łacia dziewczynka z mł zgarnela BOB'a - o ile nie mijam się z prawdą hi hi hi - będę musiała zobaczyć katalog:) Quote
jovi Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Bardotka chwal się chwal! :p Jeszcze raz publiczne dzięki za przemiłe towarzystwo!:multi: Quote
Bardotka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 jovi napisał(a):Bardotka chwal się chwal! :p Jeszcze raz publiczne dzięki za przemiłe towarzystwo!:multi: Hihi, witam, odespałaś już????:cool3: Wielkie dzięki za super wycieczkę:):evil_lol: Quote
Agasia Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Gratulacje! :) My zalujemy ze nie dojechalismy znow.. najwidoczniej ta litwa nam nie lezy ;) Quote
króliczek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='bongobongo']"Moja ekipa" wraca już do domku!!! Nasz staffiorek zdobył Zw. Młodzieży, tytuł Najlepszego Juniora w Rasie i to, co nas najbardziej cieszy...na bisie, wśród ok. 40-stu najlepszych juniorów, stanął na II lokacie:multi: A jak poszło innym Dogomaniakom? Bardotka, Dorotal, Gwiezdny Wysłannik..... OGROMNIASTE GRATULACJE:multi: :multi: :multi: dla Buldożera :loveu: :multi: :multi: Quote
króliczek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='dorotal']Gratulacje :lol: U mnie : King: Hope - JCAC Buldozek: Pepe - JCAC SUPER Wynik-gratulujemy:multi: :loveu: Quote
króliczek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Bardotka']U mnie: Diana CAC, Teska CAC, NSwR, BOB:)))) Niestety pomimo usilnych starań - poszukiwań nie udało mi się spotkać nikogo z dogomaniaków:((( Bardotka- gratulacje dla suczek:multi: Quote
Agasia Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Wielkie gratulacje! :) GwiezdnegoWyslannika jak i mnie nie bylo :( Zazwyczaj my poruszamy sie "parami" ;) Quote
Draczyn Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 dorotal napisał(a):Gratulacje :lol: U mnie : King: Hope - JCAC Buldozek: Pepe - JCACDorotaL ogromnie sie cieszę , wielkie gratulacje. Moja sympatia Pepe, tak sie cieszę, że tak dobrze wypadl, a Gabi nie byłó? Nic u nas nie napiszesz i dopiero tutaj przypadkiem sie dowiaduję. To wspaniale wiadomości Quote
dorotal Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Wystawialiśmy Gabi. Dostała ocenę doskonałą i I lokatę, ale za złe zachowanie bez CAC. Niestety Gabi nie lubi wystaw. Pozdrawiam Quote
Dudek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 A ja dzięki Bongobongo dojechalam na wystawę z dwiema grzywaczkami:multi: :multi: :multi: Milva (BABSY FACE Xantusia) - CAC i ukończony Championat Litwy Veronica (VERONICA Rosa Thea) - CAC, NSwR, BOB:multi: Quote
Bardotka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='króliczek']Bardotka- gratulacje dla suczek:multi: A dziękujemy pięknie:))):bigcool: :thumbs: Quote
bongobongo Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 resuruss napisał(a):Dorotal!!!!Bardzo ladnie Cie prosze o stawke grzywaczkow chinskich:modla: PSY: KL. OTWARTA: LV JCH LI-JOLA RUBENS ROUBER ZLAT TIPPYTOES HARRY HOUNDINI WERMUT GERMANIKA SUKI: KL. OTWARTA: VERONICA ROSA THEA KL. CHAMPIONÓW: PL JCH-CH,HU CH BABSY FACE XANTUSIA Quote
Recommended Posts