Tusia_is Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Jola My Wam też wszystkiego o czym marzycie...........Pozdrawiamy .......:):) Quote
Teklunia Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Marta, to byla na pewno trudna decyzja, ale bardzo dzielna. Swiadczy o tym, ze Go kochasz i myslisz przede wszystkim o Nim. Ja tez zycze Wam szczescie z calego serca!!! Quote
Tusia_is Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Teklunia ucaluj mocno od Nas TENA....pozdrawiamy misiaka malutkiego hihihihi.........:):):) Quote
Teklunia Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Tusia_is']Teklunia ucaluj mocno od Nas TENA....pozdrawiamy misiaka malutkiego hihihihi.........:):):) ucaluje malutkiego :o :) taki on jest malutki jak i Twoj :lol: Quote
Tusia_is Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Nio w sumie obydwie mamy piekne pluszaki tylko do kochania i przytulania......Pozdrawiamy....Pluszaka.....:):):) Quote
Teklunia Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Jak Wam minal dzien? Jak samopoczucie Amonka? Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Dziś dopiero przeczytałam o Waszej decyzji , ze wszechmiar trudnej , ale myslę , że słusznej .Czasem trzeba iść za głosem serca innym razem za głosem rozsądku .Jakze cudowny byłby świat gdyby nie było takich rozterek . Trzymajcie się cieplutko , jesteście Razen SILNI:calus: Quote
Tusia_is Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Witam Teklunia a pracowicie ale bylo spokojnie Spadł snieg Amonek sie cieszy szaleje .....dzisiaj pieknie zjadł tylko martwi mnie to jego spanie troszeczke.......:(:(Ale ogolnie to był cudownie spedzony razem z Amosiem dzien ......buziaczki dla Was .......:calus: A jak u Was jak przygotowania do świat TEN zdrowy szystko w porzadku u Was......... Quote
Tusia_is Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Witam Ala i Ozzy........kukam do Was widze ze przygotowania do Swiat śliczne zdjecia Ozzego .......Ciesze się bardzo ze u Was wszystko w porzadku .....Przesyłamy buziaczki i Pozdrawiamy bardzo gorąco....... Quote
Teklunia Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 ooo, u nas baaardzo w porzadku. Ten szalal dzis na sniegu jak szczeniak :) a jesli chodzi o spanie, to on tez wiecej teraz spi niz latem czy wiosna, wiec moze to nic niepokojacego? OBY!!! Quote
sota36 Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Super, ze mieliscie fajny dzien- podziwiam Ciebie i Twoja decyzje, bo wiem, ze byla cholernie tudna. Al trzeba wierzyc i prosic Boga , o to, co dla nas najwazniejsze. Teraz kochani - do Swiat trzeba sie szykowac i preznenty kupowac - Co dostanie Amos??? Bo Gutek jego ukochane zwacze caly wor, tylko czy my ze smrodu wytrzymamy, ale co tam.. co sie nie robi z milosci.... Quote
Tusia_is Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 no Sota to ja wspolczuje nie nawidzę tego zapachu brrrrrrrrr.......Amoś dostał dwa kartony ciastek nie mogłam sie powstrzymac i dostal juz ....... Pozatym to dzis naparwde było w porzadku ...... jest szczesliwy Amoś naprawde widac ze jest ......to najwazniejsze....... a Wy przygotowania pełna para nio ja kukam i widze wiele ciekawych przepisow u koleżanek szaleja na całego.......Pozdrawiamy Quote
Tusia_is Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Sota jezeli mam byc szczera do Twojej odpowiedzi to powiem prawde ja naprawde wierze ze Amonkowi sie uda Naprawde :):):):):):):):) Quote
Tusia_is Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Teklunia ja tez mam taka nadzieje ze to tylko chwilowe przejsciowe niech zrobi sie juz ZIMA...................... :):):):):) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Tusia_is napisał(a):Sota jezeli mam byc szczera do Twojej odpowiedzi to powiem prawde ja naprawde wierze ze Amonkowi sie uda Naprawde :):):):):):):):) my też wierzymy i mocno kciukasy za Amonka trzymamy :buzi: Quote
Tusia_is Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Wiem i dziekuje Daga i Oskarek..........:):):):):) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Tusia_is napisał(a):Wiem i dziekuje Daga i Oskarek..........:):):):):) oczywiscie informuj nas o wszytskim, a teraz przeslij buziaczka Amonkowi i powiedz, ze Oskarek macha ogonkiem ;-) Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Tusia_is napisał(a):Sota jezeli mam byc szczera do Twojej odpowiedzi to powiem prawde ja naprawde wierze ze Amonkowi sie uda Naprawde :):):):):):):):)trzeba wierzyć i uda się , uda , bezapelacyjnie:) Quote
Tusia_is Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Amos tu przesyła bardzoooooooooo duzego buziaka tylko Oskarku uwazaj on ma ogromniasty jezyczek hihihi............:):):) Quote
Tusia_is Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Ala i Ozzy ja tam do Was kukam ciekawe rzeczy piszecie ...............:):):):) jestem na bierzaco............... Quote
mmbbaj Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Tusia, jesteście oboje Ty i Amonek wspaniali! I bardzo, bardzo dzielni! Jestem wzruszona, poznałam całą Waszą galerię więc i ja poznałam historię Amonka, tego pięknego, radosnego psiaka - Twojego przyjaciela:-D I dołączam do grona osób, które ślą Wam same cieplutkie myśli i trzymają kciuki za to aby spełniło się Twoje Marta marzenie:kciuki::kciuki:...i koniecznie wymiziaj i wycałuj ode mnie tego misiaczka:-D Quote
marlena924 Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Dziekujemy Amonkowi za BIG buziaczka :-)) Pozdrawiam cieplutko Quote
Tusia_is Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 Mmbbay.....witamy ciesze sie ze do nas zagladneliscie .....Amonek jest wspanialy i wiem ze nikt by nie poznał ze jest chory.....:(:(:( Ja wiem kiedy czuje sie gorzej kiedy jest zle ......ale jestesmy bardzo szczesliwi razem ...........i bedziemy jak najdluzej..............Pozdrawiamy i przesylamy buziaki......:):):):) Quote
Tusia_is Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 Gabryjela..............miło Nam poznac Ciebie Buziaki od Amosia.......... a beda bardzo....... duze on ma ogromniasty jezyczek :):):) Quote
Recommended Posts