Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no właśnie,widze że tym razem jest tu więcej ludzi obeznanych (kulturalnych) więc czy ktoś może napisać wprost czy ta organizowana na śląsku straż dla zwierząt będzie miała cokolwiek wspólnego z tym całym Jandą? czy będzie on miał nad nią jakikolwiek nadzór? czy tylko nazwa jest taka sama?? bardzo prosiłabym o wyjaśnienie tutaj na wątku :) inicjatywa jest naprawde super byle by nie pomagać tym którzy tak naprawde zwierzęta krzywdzą

• Replies 802
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapisuję sobie :) Z wielką chęcią wstąpiłabym do straży dla zwierząt, ale muszę to przemyśleć bo mam dwa psy i studiuję ( na studiach dziennych ) więc nie wiem czy byłabym dostatecznie dyspozycyjna :watpliwy:

Posted

bozena1964 napisał(a):
ha ha dobre ale juz nieaktualne pytania i odpowiedzi ha ha dobre :)

Hmmm nie bardzo rozumiem,ale widocznie nie muszę.Natomiast chętnie się dowiem jaka nowa organizacja powstała.W końcu każde działania ratujące zwierzęta są na wagę złota.

Posted

Ja też sobie zapiszę. Czy można prosić o napisanie na czym polega bardziej szczegółowo takie członkostwo w straży dla zwierząt? Jakie są to zobowiązania? Opłaty? Itp.?

Posted

Ciotki, sorry za zaśmiecanie, ale bardzo potrzebujemy pomocy i w przyszłości też możecie liczyć na naszą pomoc.Potrzebujemy głosów w wewnętrznej ankiecie dogo do Krakvetu. Nasza dogomaniaczka Pipi, nie wspierana przez żadną organizację potrzebuje karmy dla przygarnianych zwierzaków. Każdy głos na wagę złota!!!

Posted

__Lara napisał(a):
Ja też sobie zapiszę. Czy można prosić o napisanie na czym polega bardziej szczegółowo takie członkostwo w straży dla zwierząt? Jakie są to zobowiązania? Opłaty? Itp.?

Też jestem ciekawa.
Co prawda nie jestem ze śląska, a z Podbeskidzia, ale to woj.śląskie jest ;)

Posted

Dzięki wielkie i pozdrowienia z Podlasia:lol:
Chyba udało mi się zrobić przerywnik w dyskusji:cool3:
poczytam w wolnej chwili,teraz muszę agitować na rzecz Pipi:lol:

Posted

Agucha napisał(a):
A dlaczego podstawowe informacje są wysylane na priv?

dokładnie mnie też to dziwi,wiadomości albo na pw albo na telefon,dlaczego tak jest? dlaczego nikt nie odpowiada na pytania czy p.Janda będzie miał cokolwiek wspólnego z tą SDZ? Pprzecież to ważne pytania

Posted

ale pytanie o to czy organizowana jednostka będzie podlegała Panu Jandzie jest pytaniem chyba oczywistym skoro to on kieruje SdZ, prawda? skoro wszystko owiane jest taka taką tajemnicą to budzi we mnie niepokój, poproszę o kilka informacji, ale nie na PW tylko tu, na wątku :)

Posted

bozena1964 napisał(a):
ha ha dobre ale juz nieaktualne pytania i odpowiedzi ha ha dobre :)

Bożena co to za odpowiedź? ile ty masz lat? 15? człowiek zadaje Ci pytanie a ty walisz takie odpowiedzi? bardziej szkodzisz całej tej straży niż pomagasz,może warto wybrać bardziej kompetentną osobe do reprezentowania całego przedsięwzięcia bo ty to pogrążasz normalnie :shake:

Posted

A nie lepiej wesprzeć lokalnej jednostki ToZ zamiast powoływać kolejne stowarzyszenie? No chyba że chodzi o to, że kogoś kręcą mundury.;)