Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem po co tak zajadle torpedować cudze inicjatywy. Gdyby tak nikt nie podejmował żadnych nowych działań w obawie, że nie będzie lekko albo że może się nie udać to ładne byśmy wyglądali.
Bardzo szanuję ludzi z pomysłami, a jeszcze bardziej tych, którzy podejmują trud wprowadzenia tych pomysłów w życie.
Brawo Mateusz! :multi:

• Replies 802
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matyszawadka napisał(a):
Słuchaj...jak wszyscy trzymaliby się statutu to gówno by było a nie straż.A na wlasna reke mozna zrobic wiecej niz Ci sie wydaje...

I gówno z tego wychodzi:angryy:

Posted

45Mala słuchaj może Tobie gówno wychodzi i zazdrościsz ludziom którzy mają satysfakcję z tego że pomagają bezbronnym zwierzętom. :angryy: Zamiast siedzieć w ciepełku i pisać takie dyrdymały weź udział w naszej akcji i przekonaj się na własnej skórze co tam naprawdę robimy.:shake: Nie musisz wstępować w nasze szeregi, ale zorganizujmy siatkę ludzi którzy będą mogli przetrzymać bezdomne zwierzęta "żeby nie trafiły do schroniska" do czasu znalezienia im nowego domu.
ZAPRASZAMY INNYCH MIESZKAŃCÓW GRODZISKA MAZ. I OKOLIC DO STWORZENIA GRUPY LUDZI DOBREJ WOLI. :kiss_2:

Posted

No właśnie się przekonałam i dlatego piszę ,a Ty chyba nie pojęłaś na czym polega czytanie tekstu ze zrozumieniem.Przeczytaj kilka razy to może dotrze do Ciebie co mówię.:crazyeye:

Posted

45Mala nie jestem w szkole żeby czytać ze zrozumieniem :angryy: To Ty chyba zatrzymałaś się na tym etapie i dalej się nie rozwijasz :/ powtarzasz jak mantre swoje widzimisie ale nie potrafisz nic zaproponować. Jesteś jak rozkapryszony małolat który na wszystko mówi NIEEEEEE!!! :diabloti:

Posted

ewamaja napisał(a):
45Mala nie jestem w szkole żeby czytać ze zrozumieniem :angryy: To Ty chyba zatrzymałaś się na tym etapie i dalej się nie rozwijasz :/ powtarzasz jak mantre swoje widzimisie ale nie potrafisz nic zaproponować. Jesteś jak rozkapryszony małolat który na wszystko mówi NIEEEEEE!!! :diabloti:

Może w szkole już nie jesteś, a szkoda ,bo jak widzę ciągle masz braki i nie dociera do ciebie litera pisana.Postaraj się ,a może kiedyś ci się uda:multi:

Posted

"Ciebie" i "Cię" pisze się z dużej litery więc szkoła, przydałaby się Tobie, a ja nie mam czasu pisać głupot w Twoim stylu, ja zajmuję się pomocą zwierzętom. Nie interesują mnie rozgrywki personalne na górze, a Tobie chodzi wyłącznie o umniejszanie znaczenia naszej pracy i K.G. To takie bardzo polskie, obsrywanie wszystkiego co zrobi ktoś inny. Nie widzę płaszczyzny do dyskusji, nie widzę chęci pomocy zwierzętom, nie podjęłaś nawet tematu który zaproponowałam... Współczuję Ci że masz takie "klapy na oczach", że widzisz tylko czubek swojego nosa.
P.S Kto Cię tak skrzywdził!?!, bo chyba nie potrzebujące pomocy, bezbronne i głodne zwierzęta!?! a przecież to o nie w tym wszystkim chodzi!!!!!! :angryy:

Posted

To się pochwal swoimi wyczynami.Nie znam Cię i nic do Ciebie nie mam ,jeśli Ci tak zależy na dużym"C" to proszę bardzo,możesz się lepiej poczuć.Nie mam zamiaru nikomu umniejszać jego zasług,jeśli je posiada.Pomoc zwierzętom i praca w tym kierunku ,popieram,ale nie Straż,która została powołana do życia nie po to by pomagać,a po to by ktoś mógł swoją osobę wystawić na świecznik.Nie chodzi tu o żadne rozgrywki ,bo mnie to nie interesuje ,ale o to ,że do tej pracy angażują się fajne osoby ,a po niedługim czasie wszystko rzucają ,dlaczego?Gdyby to dotyczyło jednego miasta ,może przypadek ,ale tu przypadku nie ma ,to się nazywa epidemia.

Powodzenia w słusznej sprawie,wspomnisz moje słowa ,nawet nie wiesz jak szybko i sama będziesz szukać ze mną kontaktu:crazyeye:

Posted

Nie będę się chwalić, bo nie o to tu chodzi. Wiem co robimy ja i moi koledzy z grupy. Mamy co robić, nie nudzimy się, a wręcz przeciwnie mamy "pełne ręce roboty", bo złych ludzi i skrzywdzonych zwierząt nie brakuje. A Ty takim pisaniem nie pomagarz budować autorytetu patrolu interwencyjnego. Nie chodzi tu o nas, tylko o to co w tym momencie mozemy zrobić dla zwierzaka, skoro wiadomo (od Ciebie), że my nic nie mozemy!!! Zastanów się więc, co piszesz, bo w ten sposób nie pomagaż zwierzętom. Wygląda to po prostu na zemstę z Twojej strony, na kim i na czym to Ty wiesz, a ja się domyślam!!! Kontaktu z Toba nie będę szukać, bo wiem , że nasza praca przynosi wymierne efekty i dużą satysfakcję. Po to wstąpiłam do Straży, a jeśli dzięki mojej pracy ktoś będzie na "świeczniku", a to pomoże zwierzętom, to jestem za!!! Im więcej reklamy i medialnego szumu wokół tej osoby, tym lepiej dla Straży i dla tego co robimy...

Posted

Tak właśnie myślałam,chodzi o to by być na świeczniku .GRATULUJĘ,po grzbiecie zwierząt na występy to telewizji i innych mediów.
Jesteś niereformowalna i zadufana w sobie ,więc więcej nie będę do Ciebie pisała,szkoda mi nawet tych kilku minut,walcz o stołek ,bo pewnie o to Ci chodzi .:diabloti:

Posted

Każdy sądzi według siebie...ja byłam w telewizji zanim dostałam się do Straży. Nigdzie się już wspinać nie muszę, mam to już dawno za sobą. A to że jestem tam gdzie jestem i znam tylu znanych ludzi, pomaga mi w wyszukiwaniu sponsorów i innych chętnych do pomocy bezbronnym zwierzętom. A przez Ciebie przemawia zazdrość i jad jednocześnie... :multi:

Posted

Witajcie,
mam kilka pytanek odnosnie Strazy Dla Zwierzat,a mianowcie:
1.Jak mozna wstapic do Straży dla Zwierzat.?
2.Od jakiego wieku mozna wstapic do Strazy dla Zwierzat.?
Bylabym bardzo wdzieczna za udizelenie mi odpowiedzi na te dwa pytanka.:)

Posted

[quote name='45mala']Na głupotę i tępotę ludzi to jednak nie ma lekarstwa,jak się sam nie przewróci
to nie uwierzy.:-o[/quote]

Miałaś przecież już nie pisać! Skończ już te swoje wypociny i daj ludziom pracować. Jak nie masz się czym zająć to kup sobie pluszaka!!!!!!!!!

Posted

[quote name='dogomanka_']Witajcie,
Bylabym bardzo wdzieczna za udizelenie mi odpowiedzi na te dwa pytanka.:)

Witam, jak miło że są jeszcze ludzie chętni do współpracy :multi:W nasze szeregi można wstąpić po uzyskaniu pełnoletności. Aby dowiedzieć się więcej wejdz na stronę www.strazdlazwierzat.com.pl Pozdrawiam ewamaja ;)

Posted

[quote name='dogomanka_']Ehh...to jescze 4 lata sobei musze poczekac...;P[/quote]

Masz szczęście dziewczyno,bo ta czarownica by Cię wciągnęła do swojej złej bajki:diabloti:, tak za cztery lata bajka się dawno skończy:multi: i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwe:multi:

Posted

[quote name='45mala']Masz szczęście dziewczyno,bo ta czarownica by Cię wciągnęła do swojej złej bajki:diabloti:, tak za cztery lata bajka się dawno skończy:multi: i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwe:multi:[/quote]

Ty 45mala na czarownice to Ty mi wyglądasz...nie dość że bajki piszesz tutaj to i na innych forach o Straży pier......!!! Weź się babo ogarnij

Posted

[quote name='Misiek24']Ty 45mala na czarownice to Ty mi wyglądasz...nie dość że bajki piszesz tutaj to i na innych forach o Straży pier......!!! Weź się babo ogarnij[/quote]

Mówiłam ,że czarownica ,bo tylko takie mogą występować pod różnymi postaciami,kim będziesz w następnym poście?Może pomóc wymyślić nick?

Posted

[quote name='dogomanka_']Witajcie,
Bylabym bardzo wdzieczna za udizelenie mi odpowiedzi na te dwa pytanka.:)[/quote]

Witamy. Jeżeli chcesz możesz przez te cztery lata być wolontariuszem w naszych szeregach.