Aleksandra Bytom Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 no właśnie,widze że tym razem jest tu więcej ludzi obeznanych (kulturalnych) więc czy ktoś może napisać wprost czy ta organizowana na śląsku straż dla zwierząt będzie miała cokolwiek wspólnego z tym całym Jandą? czy będzie on miał nad nią jakikolwiek nadzór? czy tylko nazwa jest taka sama?? bardzo prosiłabym o wyjaśnienie tutaj na wątku :) inicjatywa jest naprawde super byle by nie pomagać tym którzy tak naprawde zwierzęta krzywdzą Quote
Merrick Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Zapisuję sobie :) Z wielką chęcią wstąpiłabym do straży dla zwierząt, ale muszę to przemyśleć bo mam dwa psy i studiuję ( na studiach dziennych ) więc nie wiem czy byłabym dostatecznie dyspozycyjna :watpliwy: Quote
bozena1964 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 ha ha dobre ale juz nieaktualne pytania i odpowiedzi ha ha dobre :) Quote
bozena1964 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 wszyscy zgloszeni chetni tez pracuja takze damy rade :) Quote
Nikt Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 bozena1964 napisał(a):ha ha dobre ale juz nieaktualne pytania i odpowiedzi ha ha dobre :) Hmmm nie bardzo rozumiem,ale widocznie nie muszę.Natomiast chętnie się dowiem jaka nowa organizacja powstała.W końcu każde działania ratujące zwierzęta są na wagę złota. Quote
ewunian Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 A jeśli się tylko studiuje na Śląsku (teoretycznie należę pod Kraków :) ) to też można do SdZ wstąpić? Quote
__Lara Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Ja też sobie zapiszę. Czy można prosić o napisanie na czym polega bardziej szczegółowo takie członkostwo w straży dla zwierząt? Jakie są to zobowiązania? Opłaty? Itp.? Quote
Randa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Ciotki, sorry za zaśmiecanie, ale bardzo potrzebujemy pomocy i w przyszłości też możecie liczyć na naszą pomoc.Potrzebujemy głosów w wewnętrznej ankiecie dogo do Krakvetu. Nasza dogomaniaczka Pipi, nie wspierana przez żadną organizację potrzebuje karmy dla przygarnianych zwierzaków. Każdy głos na wagę złota!!! Quote
Vilena Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 __Lara napisał(a):Ja też sobie zapiszę. Czy można prosić o napisanie na czym polega bardziej szczegółowo takie członkostwo w straży dla zwierząt? Jakie są to zobowiązania? Opłaty? Itp.? Też jestem ciekawa. Co prawda nie jestem ze śląska, a z Podbeskidzia, ale to woj.śląskie jest ;) Quote
Randa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Dzięki wielkie i pozdrowienia z Podlasia:lol: Chyba udało mi się zrobić przerywnik w dyskusji:cool3: poczytam w wolnej chwili,teraz muszę agitować na rzecz Pipi:lol: Quote
Czaruś Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Właśnie piszę PW do bozena1964, mój mąż chce wstąpić do SdZ :) Quote
Agucha Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 A dlaczego podstawowe informacje są wysylane na priv? Quote
Aleksandra Bytom Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Agucha napisał(a):A dlaczego podstawowe informacje są wysylane na priv? dokładnie mnie też to dziwi,wiadomości albo na pw albo na telefon,dlaczego tak jest? dlaczego nikt nie odpowiada na pytania czy p.Janda będzie miał cokolwiek wspólnego z tą SDZ? Pprzecież to ważne pytania Quote
Natussiaa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='Agucha']A dlaczego podstawowe informacje są wysylane na priv? ponieważ są odkopywane jakieś dawne sprawy ,o których nie mam zielonego pojęcia. Quote
Czaruś Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 To ja tez poproszę o jakieś szczególiki na PW. Co prawda napisałam do bozena1964, ale chyba jej już na dogo nie ma, o tej porze ;) Quote
Klementynkaa Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 ale pytanie o to czy organizowana jednostka będzie podlegała Panu Jandzie jest pytaniem chyba oczywistym skoro to on kieruje SdZ, prawda? skoro wszystko owiane jest taka taką tajemnicą to budzi we mnie niepokój, poproszę o kilka informacji, ale nie na PW tylko tu, na wątku :) Quote
Aleksandra Bytom Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 bozena1964 napisał(a):nie ma takiej potrzeby :) a czemuż to? co to za tajemnice? potem jest zdziwienie że tak mało ludzi chętnych :cool1: Quote
Klementynkaa Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 aż sobie dodam do subskrypcji :) jak w naszym parlamencie drogie panie i panowie! Quote
Aleksandra Bytom Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 bozena1964 napisał(a):ha ha dobre ale juz nieaktualne pytania i odpowiedzi ha ha dobre :) Bożena co to za odpowiedź? ile ty masz lat? 15? człowiek zadaje Ci pytanie a ty walisz takie odpowiedzi? bardziej szkodzisz całej tej straży niż pomagasz,może warto wybrać bardziej kompetentną osobe do reprezentowania całego przedsięwzięcia bo ty to pogrążasz normalnie :shake: Quote
Heming Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 A nie lepiej wesprzeć lokalnej jednostki ToZ zamiast powoływać kolejne stowarzyszenie? No chyba że chodzi o to, że kogoś kręcą mundury.;) Quote
Aleksandra Bytom Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 raczej nie licz tutaj na jakiekolwiek odpowiedzi Hemnig,takowe się tutaj nie pojawiają Quote
Recommended Posts