Aleksandra Bytom Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='bozena1964']pozdrawiam i zapraszam :)[/QUOTE] a kto wie hehe,daleko nie mam :) będe zaglądać Quote
wirginiak Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Dziewczyny, radziłam przenieście się na inny wątek, bo tych ataków będzie bez końca. Quote
*Martynka* Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='wirginiak']Dziewczyny, radziłam przenieście się na inny wątek, bo tych ataków będzie bez końca.[/QUOTE] Mamy wątki na innych forach też ale tam jest "normalnie" ale co dziwne, najwięcej osób chętnych zgłasza się właśnie na tym forum !!! Nie wszystkie z nich piszą tu posty, tylko dzwonią do Bożeny lub piszą prywatne wiadomości do mnie. Pewnie widzą co się dzieje i nie chcą być atakowane. Było już jedno nasze zebranie,teraz będzie drugie. Na zebranie może przyjść każdy i dowiedzieć się wszystkiego i sam podjąć decyzję czy chce być w SDZ czy nie. Quote
*Martynka* Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='bozena1964'] SDZ W POLSCE JEST TAM NUMER TELEFONU ZADZWON I ZAPYTAJ JAKA JEST SYTUACJA Z JANDA , JA ODPOWIADAM NA PYTANIA LUDZIOM CO CHCA POMAGAC PRAWNIE ZWIERZETOM ,NIE INTERESUJA MNIE PRYWATNE SPRAWY KTO CO ZROBIL ! KAZDY CZLOWIEK COS MA NA SUMIENIU ,KONCZE DYSKUSJE NA TEN TEMAT A KTO CHCE DOWIEDZIEC SIE CZEGOS WIECEJ ZAPRASZAM NA SPOTKANIE[/QUOTE] Święta racja Bożenko. Temat forum był inny a zrobił się inny. Trzeba zakończyć te dyskusje które nic nie wnoszą. Quote
44margo Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='*Martynka*']hahaha daj już sobie spokój z tymi uwagami, nic nie robisz dla zwierząt a wyżej s...niż dupe masz.Pewnie cie tam nie chcą w SdZ bo im pieniądze kradłaś a teraz się tu pocisz na forum albo do p Jandy się zalecałaś lub kogoś stamtąd i mieli cię w d... bo nic nie piszesz tu o ochronie zwierząt tylko mnie obrażasz bez powodu Koniec dyskusji z toba, nara Teraz uważaj ,bo to oszczerstwo i można być za to mocno ukaranym .Nie pozawalaj sobie na takie komentarze ,bo będę zmuszona zgłosić tego rodzaju postępowanie na forum publicznym.Trzymaj nerwy na wodzy i nie obrażaj innych ,nie mając pojęcia o czym piszesz Quote
44margo Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Aleksandra Bytom']wiecie co jak czytam takie teksty to wole już sama nadal pomagać psiakom i kotom blisko siebie a nie mieszać się w coś takiego,swoją drogą to poziom wypowiedzi broniących sdz żenada,zniechęca i tyle. Powodzenia[/QUOTE] I tak będzie lepiej dla Twojego własnego dobra ,wierz mi. Quote
44margo Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='bozena1964'][quote name='Aleksandra Bytom']ja nie wiem ale ton wypowiedzi też się liczy,a ja mam pytanie które już tu padło ale odpowiedzi nie widziałam,czy ten cały Janda ma cokolwiek wspólnego ze Strażą Dla Zwierząt którą chcecie utworzyć? bardzo prosze o jasną odpowiedź[/Q SDZ W POLSCE JEST TAM NUMER TELEFONU ZADZWON I ZAPYTAJ JAKA JEST SYTUACJA Z JANDA , JA ODPOWIADAM NA PYTANIA LUDZIOM CO CHCA POMAGAC PRAWNIE ZWIERZETOM ,NIE INTERESUJA MNIE PRYWATNE SPRAWY KTO CO ZROBIL ! KAZDY CZLOWIEK COS MA NA SUMIENIU ,KONCZE DYSKUSJE NA TEN TEMAT A KTO CHCE DOWIEDZIEC SIE CZEGOS WIECEJ ZAPRASZAM NA SPOTKANIE[/QUOTE] Bozena 1964 ,przecież to proste pytanie ,a ty nie umiesz na nie odpowiedzieć,a może nie chcesz ???????????? Janda przez kilka lat był prezesem i komendantem SDZ ,co właściwie = Bóg .Mógł zrobić wszystko ,ale nic nie mogło być zrobione bez niego.Taki zapis istniał w statucie tej organizacji.Jeśli ktoś uważa taką sytuację za normalną to sam musi przejść leczenie ,albo zapytać mądrzejszego dlaczego jedna osoba nie powinna mieć możliwości podejmowania wszelkich decyzji w tym między innymi zamykania Okręgów , o czym pisałam wcześniej.Dociera? Bożena 1964 i Martynka,działajcie sobie ,ja do tego nic nie mam i zawsze takie działania będę popierać,ale pomyślcie nieraz o czym do was piszę,a nie tylko o końcu własnego nosa!!! Quote
bozena1964 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='44margo']I tak będzie lepiej dla Twojego własnego dobra ,wierz mi.[/QUOTE] pozdrawiam :) Quote
bozena1964 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='44margo'][quote name='bozena1964'] Bozena 1964 ,przecież to proste pytanie ,a ty nie umiesz na nie odpowiedzieć,a może nie chcesz ???????????? Janda przez kilka lat był prezesem i komendantem SDZ ,co właściwie = Bóg .Mógł zrobić wszystko ,ale nic nie mogło być zrobione bez niego.Taki zapis istniał w statucie tej organizacji.Jeśli ktoś uważa taką sytuację za normalną to sam musi przejść leczenie ,albo zapytać mądrzejszego dlaczego jedna osoba nie powinna mieć możliwości podejmowania wszelkich decyzji w tym między innymi zamykania Okręgów , o czym pisałam wcześniej.Dociera? Bożena 1964 i Martynka,działajcie sobie ,ja do tego nic nie mam i zawsze takie działania będę popierać,ale pomyślcie nieraz o czym do was piszę,a nie tylko o końcu własnego nosa!!![/QUOTE] POZDRAWIAM SERDECZNIE :) :) :) Quote
bozena1964 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 powodzenia zycze :) ja zbieram chetnych do okregu slask i jest narazie dobrze :) Quote
bozena1964 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Formica']czy ktoś coś wie na temat działalności takiej straży na śląsku??[/QUOTE] wlasnie zbieramy chetnych i jestem zadowolona z ochotnikow:) Quote
zozolina Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Życzę samych sukcesów,ale proszę uważajcie na przepisy,są dość zawiłe ,ale trzeba ich przestrzegać,dla własnego dobra Ojojoj....spam?????? Quote
bozena1964 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 jak sie uprzecie to wszystko wam sie uda :) Quote
bozena1964 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='44margo']Ludzie czy umiecie czytać? W KRAKOWIE NIE MA STRAŻY OD KILKU LAT ,ZLIKWIDOWAŁ JĄ JANDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!TAK SAMO JAK W GDAŃSKU I W KATOWICACH ...[/Q tu tez jestes ? u nas juz sie wykrzyczales-las :) uwazajcie na 44 margo sieje bzdury ! Quote
44margo Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='bozena1964'][quote name='44margo']Ludzie czy umiecie czytać? W KRAKOWIE NIE MA STRAŻY OD KILKU LAT ,ZLIKWIDOWAŁ JĄ JANDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!TAK SAMO JAK W GDAŃSKU I W KATOWICACH ...[/Q tu tez jestes ? u nas juz sie wykrzyczales-las :) uwazajcie na 44 margo sieje bzdury ![/QUOTE] A ty to jakas gapa jesteś ,bo ja tu jetem od zawsze :( Quote
44margo Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='bozena1964'][quote name='44margo'] POZDRAWIAM SERDECZNIE :) :) :)[/QUOTE] Zdałaś egzamin na 6+ ,jesteś pokrętna i fałszywa ,więc możesz zakładać swoją organizację ,bo tam takich ludzi trzeba :)))))))))) Quote
44margo Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='oliwia2005']Rafka, czy masz na imię Magda? Odezwała się do mnie Magda z Trójmiasta, że zajmuje się tworzeniem Straży. Ja jestem w Zarzadzie Straży w Łodzi. Odezwij się na pw. Pozdrawiam. Mail oliwia@widzew.net Tyle ,że to jest nieaktualne od kilku lat, fajni ludzie ,ale mogli działać ,dlaczego ? noc cóż ,odpowiedż zawsze jest taka sama. Quote
44margo Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='bozena1964']powodzenia zycze :) ja zbieram chetnych do okregu slask i jest narazie dobrze :)[/QUOTE] ALe najpierw trzeba by się dowiedzieć ,dlaczego ten Okręg został zamknięty i za czyją sprawą się to stało???????????? Quote
zozolina Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Margo o h....... ci chodzi?????????????? na krk zachwalasz piescisz i do dupy bez mydła włazisz a tutaj wpier...swoje pieprzone 4 gr i co chcesz udowodnic? nie da sie czytac twoich bzdur,niedobrze mi jak czytam 44ma....normalnie to lec do biedronki,głowa na wage i wcisnij BURAK !!!!!!! Quote
44margo Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='zozolina']Margo o h....... ci chodzi?????????????? na krk zachwalasz piescisz i do dupy bez mydła włazisz a tutaj wpier...swoje pieprzone 4 gr i co chcesz udowodnic? nie da sie czytac twoich bzdur,niedobrze mi jak czytam 44ma....normalnie to lec do biedronki,głowa na wage i wcisnij BURAK !!!!!!![/QUOTE] To nie czytaj ,przymusu na szczęście nie ma .A biedronkę sama sobie wetknij tam,gdzie sama uważasz,że jest jej miejsce :) powodzenia we wciskaniu [LIST] [*] :multi: [/LIST] Quote
zozolina Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 :pPajaca z siebie robisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!wiesz chyba gdzie mam twoje urocze słowa Quote
wirginiak Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='zozolina']Margo o h....... ci chodzi?????????????? na krk zachwalasz piescisz i do dupy bez mydła włazisz a tutaj wpier...swoje pieprzone 4 gr i co chcesz udowodnic? nie da sie czytac twoich bzdur,niedobrze mi jak czytam 44ma....normalnie to lec do biedronki,głowa na wage i wcisnij BURAK !!!!!!![/QUOTE] Prawda!!!!!!!!Ta 44 .......ona czerpie z tego radość jak się z nią kłócicie, nie odpisujcie jej. Jej nie chodzi o Straż dla Zwierząt, to taki taki typ co wszystkim zazdrości a zwierząt z pewnością nie lubi, jest wściekła, że chcecie pomagać zwierzętom więc się wyżywa tu na was!!!!!!!!!!!!!! Quote
Aleksandra Bytom Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 a ja myśle że właśnie jej chodzi o Straż Dla Zwierząt i podejrzewam że 44margo miałaby dużo do powiedzenia a jeśli tak jest to zrób to i po prostu jak macie się kłócić to użyjcie poważnych argumentów i może coś się wyklaruje a nie takie przepychanki Quote
zozolina Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ja sie nie przepycham tylko to cos nic nowego nie wnosi na ten watek !!!! nic nie ma do powiedzenia,niewiadomo o co chodzi,o straz?o jande?co z tego ze pozamykał?my chcemy móc prawnie pomagac zwierzakom, i guzik ma do tego jak i za co to zrobimy i nawet ciesze sie ze bez niej bo chyba bym rak nie utrzymała w kieszeni.pieprzy 3 po 3 i tyle,żadnych poważnych argumentów,nic nie wie co było gadane na spotkaniu a bedzie tutaj jakies brednie wymyslac !!! Quote
Recommended Posts