Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

1500 złotych???!!! To ogrom pieniędzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! My tam NAPRAWDĘ MAŁO DOSTANIEMY. Chociaż pomysły masz niezłe, ale jak teraz wiem, że tyle dostajecie to ręce mi opadły - wstyd Bydgoszczanie przynoszą :) Zabieram się do pracy

PS
Zapraszam do Galerii Pomorskiej w Bydgoszczy 17 kwietnia - będziemy chodzić w środku, po sklepach z psami ze schroniska i nakłaniać tych bazdusznych Bydgoszczan do adopcji :P Godz. 12-14. Szykuje się też mały pokaz wyszkolenia "schroniskowców" w programie Lira ZAPRASZAM - będzie obowiązkowo zbiórka pieniędzy!!!

• 2 weeks later...
  • Replies 802
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W Gdańsku na miejsce zlikwidowanej przez Jandę Straży powstał:

Trójmiejski Patrol Obrony Praw Zwierząt on Facebook

TRÓJMIEJSKI PATROL OBRONY PRAW ZWIERZĄT

Al. Gen. Hallera Józefa 2a
80-401 Gdańsk
e-mail: biuro@tpopz.pl
tel.: 0 516 60 94 94
Nr konta:
76 1940 1076 3055 7941 0000 0000
KRS: 0000307015
NIP: 584-26-56-749

Kontakt

Nasze dane kontaktowe:

TRÓJMIEJSKI PATROL OBRONY PRAW ZWIERZĄT
80-401 Gdańsk Al. Gen. Hallera Józefa 2a

Jestem pewna,że ludzie którzy tam pracują są miłośnikami zwierząt i wszystko co robią wynika z potrzeby serca ,a nie z niespełnionych ambicji.
Jeśli ktoś mieszka w okolicy ,a chce pomóc zwierzakom ,będzie tam zawsze miło widziany.
Można też do końca kwietnia oddać swój 1% na tą organizację .POLECAM Z RĘKĄ NA SERCU

• 1 month later...
Posted

Kirke69 napisał(a):
Jeśli będę tylko mogła w czymś pomóc, to jak najbardziej tak :lol:

Super, cieszymy sie bardzo :)))
Na razie musimy znaleźć chętnych 30 osób żeby móc działać i organizować wszystko!!!
jeśli jesteś w 100%pewna potwierdź :)
Dziękujemy bardzo

Posted

Ppx napisał(a):
ja jestem niestety z podkarpackiego :<

Szkoda wielka...My szukamy osób ze Śląska i Zagłębia bo tutaj chcemy działać.
Najważniejsze, że są takie osoby jak Ty którym los bezbronnych zwierząt nie jest obojętny.

Posted

Angi napisał(a):
ja jestem za młoda .

Ale mam pytanie, na zasadzie można zostać wolontariuszem[?] w Straży dla zwierząt ?

Najważniejsze najpierw zbieramy osoby chętne aby w ogóle powstała Straż Dla Zwierząt w naszym okręgu! Straż dla Zwierząt to wolontariat.

Posted

Kirke69 napisał(a):
Jestem otwarta na pomoc zwierzom :evil_lol:

A jakieś szczegóły jak miało by to wyglądać?
I oczywiście jakiś kontakt

Wszystko wysłałam na priv :)

Posted

Kochani, jest Nas już 23 osoby ))
Brakuje Nas jeszcze 7 ((
To smutne, że tak wiele osób chciało by pomóc ale są z innych województw a tu na śląsku tak mało osób się zgłosiło.
Popierajcie nas na forach

Posted

Czy chodzi o Straż dla Zwierząt z Jandą?Bo jeśli tak to na Śląsku już istniał oddział i bardzo dobrze działał ,pewnie dlatego Janda go zamknął .
Jeśli zaś ktoś inny się tym zajmuje to musi zmienić nazwę ,bo ona żle się kojarzy i poza tym jest zastrzeżona .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

44margo napisał(a):
Czy chodzi o Straż dla Zwierząt z Jandą?Bo jeśli tak to na Śląsku już istniał oddział i bardzo dobrze działał ,pewnie dlatego Janda go zamknął .
Jeśli zaś ktoś inny się tym zajmuje to musi zmienić nazwę ,bo ona żle się kojarzy i poza tym jest zastrzeżona .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiemy, musimy zmienić nazwę tylko na razie jeszcze nie mamy pomysłu na jaką. Najważniejsze póki co znaleźć te 7 osób bo bez tego i tak nic nie zrobimy.