Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W sierpniu bylismy na imprezie w Soplicowie - Cichowie ( scenografie z Pana Tadeusza przerobione w skansen) ponizej kilka fotek z tej imprezy.

__tn_Arcturus+in+Soplicowo+4.jpg?bcb.wg_Aog3OmsnA

__tn_Arcturus+in+Soplicowo+3.jpg?bcb.wg_A4lX8TqvB

__tn_Arcturus+in+Soplicowo+1.jpg?bcb.wg_A0oVsSBnI

Posted

Ha! Ha! Ha! :evil:

Bardzo śmieszne, a tak swoja drogą to Ty nieźle zakręcony jesteś. Najpierw gadasz ze mną na dogomanii, a potem przez telefon robisz wielkie oczy, że ja już wróciłam... :lol:

Posted
Spytko! :D

Witaj na chartach! Już myślałam, że nigdy się tu nie dowleczesz.

Oj mylisz się, zaglądam tu już od jakiegoś czasu. :wink:

Nie udzielam się bo nie mam charta :cry: a z ciekawości zajrzę. :lol:

Posted

Spytko

Ale nie trzeba mieć charta, żeby sie tu udzielać. Poza tym mozesz na przykład załozyć temat z pytaniem, które na przykład najbardziej Cię nurtuje, czyli "Chart a jego myśliwska natura. Problemy właścicieli chartów we współczesnym świecie wraz z konkretnymi przykładami" ;)

Złośliwy Małżonku Bagi

Na jakiej stronie masz te fotki?

Posted
Spytko

Ale nie trzeba mieć charta, żeby sie tu udzielać. Poza tym mozesz na przykład załozyć temat z pytaniem, które na przykład najbardziej Cię nurtuje, czyli "Chart a jego myśliwska natura. Problemy właścicieli chartów we współczesnym świecie wraz z konkretnymi przykładami" ;)

Jakbym taki temat założył , to dostałbym mnoooooostwo nieobiektywnych odpowiedzi od zakochanych w swoich chartach właścicieli. :lol:

Ewntualnie mógłbym spróbować włożyć kij w mrowisko. spytać się jaki chart jest najlepszy, najładniejszy, najinteligentniejszy itp. :wink: Przewagi np. polskiego nad afganem, lub wilcarz a saluki. :wink:

Posted

No, ale że już ze mną pisałeś dość długo to wiesz, że NAJ NAJ NAJ w każdej dziedzinie (także w dziedzinie najwredniejszego ;) ) wygrywa CHART POLSKI! :angel: :angel: :angel:

Posted
Jakbym taki temat założył , to dostałbym mnoooooostwo nieobiektywnych odpowiedzi od zakochanych w swoich chartach właścicieli.

Nie bądź taki pewien.

Ja pomimo całej miłości do moich Ziutoli, mogę Ci tak obiektywnie poodpowiadać, że nigdy charta nie zapragniesz !

Posted
Nie bądź taki pewien.

Ja pomimo całej miłości do moich Ziutoli, mogę Ci tak obiektywnie poodpowiadać, że nigdy charta nie zapragniesz !

To dlaczego trzymasz jeszcze te wredoty :wink:

Już Wirka pisała, że polskie są najwredniejsze. :lol: Nie to co mój PON,

ale jakoś tak ostatnio zaczynają mi sie właśnie polskie coraz bardziej podobać. :wink:

Posted

Kurcze u nas zdjecia sa , nie wiem jak to mozliwe , nie znam sie na tym . Mozna je ogladac na liscie CP (Yahoo) w galerii HISTORICAL SHOW .

Posted

Marcinku bardzo dziękuję :) Co prawda nie można wyslwietlić strony, ale Wirka to już chyba załatwiła wstawiając zdjęcia.

Wirka

Twoje widać :)

Co do zdjęć - bez komentarza :lol:

Posted

Kiedy pierwszy raz zobaczyłam Blankę i Marcina na tym powozie (czy jak to się tam nazywa), myślałam że są w okolicach pięćdziesiątki.

Później się okazało, że to gówniarze (hehe).