Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]oh... moje kochane 3łapki.... idzcie do domkow... i polujcie na koty tak jak ofkofsik w tej chwili to robi :) goni kota a kot udaje ze ucieka... :) sama rozkosz na nich patrzec
[/LEFT]

Posted

eloise napisał(a):
oh... moje kochane 3łapki.... idzcie do domkow... i polujcie na koty tak jak ofkofsik w tej chwili to robi :) goni kota a kot udaje ze ucieka... :) sama rozkosz na nich patrzec

a jakiegos zdjątka tej sytuacji :evil_lol: nie da sie dla Ciotek wykroić ?

Posted

eloise napisał(a):
niestey straszny mam problem z uchwyceniem ich w kadrze :)
osobno- bardzo prosze ale razem... za szybcy sa :)

to jak nie da rady inaczej :evil_lol: to niech będzie osobno :cool3::lol::cool3:

Posted

eloise napisał(a):
proponuje wam zajrzec na nasza strone, kota tu nie ma ale sa szalenstwa ofkorsa z foxem :)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12051&page=25&highlight=korsarz
strona 25 i 26

ja wiem ze to temat innych trójłapek ale tak w ramach reklamy jak może być pięknie z trzyłapkiem pozwole sobie przekleić zdjęcie Ofkorsa

przeczytałam kawał wątku SUPER :lol::klacz::lol:

/ i zadam pytanie ile ludzi w Polsce ma jeszcze mój dywan patrz zdjęcie poniżej ? dodam ze u mnie w pracy mają 2 osoby też dowiedziałam się ze zdjęc:evil_lol: /

Posted

[LEFT]watek dotyczy psow ale czemu nie zejsc na chwile na temat dywanow?....
moja mam kupila go z 8 lat temu, ale przyznam ze chyba 2 lub 3 lata temu widzialam takie same na stadionie Xlecia, wiec pewnie wiele osob ma taki dywan :)
[/LEFT]

Posted

eloise napisał(a):
watek dotyczy psow ale czemu nie zejsc na chwile na temat dywanow?....
moja mam kupila go z 8 lat temu, ale przyznam ze chyba 2 lub 3 lata temu widzialam takie same na stadionie Xlecia, wiec pewnie wiele osob ma taki dywan :)

a mnie przyniesli " domokrązcy " do domu i tak juz zostało ;)

smieje sie bo aż się matrwie co widzę jakies zdjęcie to tam " mój " i jak widać nie tylko mój dywan

ale kończe już bo nasze psiaki się obrażą :shake: o czym ta Ciotka gada na takim poważnym forum :cool3:

a Korsarz wspaniały i jego wątek będe odwiedzać :loveu:

Posted

eloise napisał(a):
fajnie ze bedziesz `nas` odwiedzac
nie mam biurka i tymczasowo komp stoi na podlodze i Ofik wlasnie mnie lize po rekach i wlazi na klawiature :)`

daj mu buzi o nieznajomej ciotki :eviltong:;):eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

powiem wam, ze mieszkamy w nowym domku dopiero miesiac a i tak wszyscy nas znaja jako tych od psa bez lapki :)
zawsze reakcja jest taka- oooooj biedactwooooooo, co mu sie stalo? jaki biednyyyyy

:)
a ja sie usmiecham i mowie- on nie wie ze jest kaleka. auto go potracilo i zaraz dodaje, ale to bylo dawno a my go wzielismy ze schroniska juz bez lapy

i nie robie tego, zeby podkreslic ze taka jestem super bohaterka, ale po to zeby ludzie widzieli, ze takie psy tez mozna kochac.

wiec pokazujemy sie bardzo szerokiej publicznosci :) i jeszcze jedno- mysle ze pies 3 lapkowy to super haczyk na faceta/dziewczyne dla samotnych, bo co 2 osoba sie oglada za takimi "innymi" a co trzecia zagaduje.

moze zrobimy z tego jakies haslo reklamowe? :razz:

Posted

Eloise, swietny pomysl...masz jakies propozycje hasla? A moze zapytaj Offika, on taki zawsze wygadany byl, moze ma jakies pomysly. Jako szczesliwie wyadoptowany 3lapek powinien cos ciekawego podsunac.

Posted

jestes samotny? szukasz drugiej polowy na cale zycie?
ja szukam domu- zawrzyjmy uklad- tyy dasz mi cieply i pelen milosci dom a ja pomoge znalezc ci ta osobe ktorej szukasz.... idealny uklad, co ty na to? czekam na kontakt i mizianie za uszami :)

:) Ofik nie moze mi pomoc bo spi jak zabity. jak zwykle na plecach :) pogoda ich uspila. nawet kot nie lazi i nie miauczy

Posted

Oj, z tym zainteresowaniem gawiedzi ułomnym psem to prawda! :lol: Do nas ludzie potrafią krzyczeć z drugiej strony ulicy (a ulica szeeeroooka!), że piesek coś sobie zrobił w łapkę (łapka jest często podkurczona, bo Dżekson urodził się z wadą genetyczną).